Tiket dana (sreda, 18.05.2022)

Tiket dana

Nije ni današnja ponuda nešto posebno inspirativna, a tako će biti stalno od narednog ponedeljka. Uteha je da će ovogodišnja letnja pauza biti kraća nego ikad, a sve zbog Mundijala u Kataru koji se igra u novembru. Predložene kvote su podložne promenama.

Slovacko – Sparta Prag – GG @ 1.88 u MaxBet

Ovo je meč finala MOL kupa u Češkoj, a u zvaršnoj predstavi su timovi koji su zauzeli treće odnosno četvrto mesto u prvenstvu. Iako je do kraja češkog šampionata ostalo da se odigra još jedno kolo, sve je već poznato, novi šampion je Viktorija iz Plzenja, dok je prošlogodišnji prvak Slavija završila na drugom mestu. Treće mesto je osvojio drugi praški velikan Sparta, a odmah iza njih je Slovacko. I Sparta i Slovacko su već obezbediti Evropu, plasirali su se u Ligu konferencija, ali će pobednik kupa imati priliku da ide u kvalifikacije za Ligu Evrope, što je, uz osvajanje trofeja, veliki motiv. Sparta je imala nešto teži put do finala, pa su morali da eliminišu Jablonec, Slaviju i Teplice, u tri prethodne runde, dok je Slovacko izbacio Hradec, Sigmu i Karvinu. Zanimljivo je da su se sastali u plej-ofu pre sedam dana, a da je Slovacko slavio u Pragu sa 2:1, i to posle preokreta. Važnost tog duela nije bila ni približna značaju ovog, oba tima žele da sezonu okončaju trofejom, a važna je i činjenica da se igra na terenu Slovackog u Uherskem Hradištu, što mođe biti prednost. U tri ovogodišnja duela dva je dobio Slovacko, a Sparta je jednom pobedila. Očekuje se velika borba svih 90, a možda i dodatnih 30 minuta, a oba tima uzdaju se u napad, koji im je bolji deo ekipe. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.88.

Esbjerg – Fremad Amager – x2 @ 1.63 u MaxBet

Domaćin je u velikom problemu na tri kola pre kraja takmičenja u Danskoj drugoj ligi. Esbjerg je ispao iz Super lige pre dve godine i sada se grčevito bori da opstane makar u drugom po snazi rangu takmičenja. Nisu pobedili nijednom u 2022. godini, na 11 odigranih utakmica u drugom delu sezone Esbjerg je pet puta igrao nerešeno i šest puta je poražen. U grupi za opstanak su na petom, pretposlednjem mestu, a jedino bi mogli da sustignu upravo Fremad Amager, njihovog sadašnjeg rivala. Fremad ima šest bodova više, tri kola pre kraja i za njih je ovo gostovanje ključno. Ukoliko ostanu neporaženi, gotovo sigurno ostaju u ligi. Esbjerg nema izbora, mora da pobedi, kad već nije u nedelju protiv Vendsisela i pored vođstva sve do 91. minuta. Možda će ih taj primljeni gol koštati ispadanja, a sigurno hoće ako ne pobede Fremad. Gosti su u boljoj formi, izgubili su samo jednom u poslednjih devet utakmica i ne verujemo da će dozvoliti sebi da budu poraženi u ovako važnom meču. Naš predlog je dupla šansa na goste, a kvota za x2 u kladionici MaxBet je 1.63.

Ekscelzior – Herakles – 2,2+ @ 2.65 u MaxBet

Herakles se neplanirano našao u situaciji da opstanak traži u plej ofu a timovima iz druge lige Oni su u poslednjem kolu poraženi od Sparte iz Roterdama na svom terenu, a nisu im na ruku išli ni ostali rezultati, pa su zauzeli 16. mesto u Erediviziji i otišli su u baraž. Iz prve holandske lige su ispali Viljem II i Cvole, dok su novi članovi elite Emen i Volendam. Traži se još jedna ekipa , a to će biti najuspešniji tim iz ova dva polufinalna para, Ekscelzior – Herkales i Ajndhoven – Den Hag. Ekscelziro je već odigrao jedan krug baraža, bili su uspešniji od Rode iz Kerkradea, koju su izbacili tek posle produžetaka u revanšu, pošto su oba duela završena nerešenim rezultatom. Ekscelzior je bez pobede još od 26. marta, imaju osam mečeva bez pobede i šest uzastopnih remija, ali ni Herakles nije u najboljoj formi, oni su izgubili tri poslednja meča u Erediviziji i zbog toga su došli u situaciju da igraju plej-of. Ipak, radi se o duelu prvoligaša i drugoligaša, pa očekujemo da Herakles bude uspešniji već u prvoj utakmici. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju, a za 2,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.65.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 8.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.