Tiket dana (sreda, 01.06.2022)

Tiket dana

Danas je ponuda već dosta bolja, pogotovo ako je uporedimo sa jučerašnjom. Igra se nekoliko važnih utakmica, baraž meč za Mundijal između Škotske i Ukrajine, ali i prvi okršaj prvaka Evrope i Južne Amerike, Italije i Argentine. Počinje i plej of u španskoj Segundi, ali i novo izdanje LIge nacija. Kvote su podložne promenama.

Poljska – Vels – 1,2+ @ 2.49 u Meridianbet

Duel je zanimljiv iz više razloga. Osim toga što se radi o prvom meču novog ciklusa Lige nacija, ove dve selekcije bi mogle zajedno da se nađu i na Mundijalu. Poljska je to već ostvarila u baražu, polufinalni meč protiv Rusa dobila je bez borbe, a u finalu baraža Levandovski i drugovi su bili bolji od Švedske. Velšani su u polufinalu plej-ofa pobedili na svom terenu u Kardifu selekciju Austrije, ali još uvek ne znaju ko će im biti rival na poslednjem stepeniku do Katara, Škotska ili Ukrajina, koje takođe danas igraju svoj meč. Ovaj duel oddložen je zbog rata u Ukrajini, a Velšani žele da u dobrom raspoloženju dočekaju najvažniji meč u poslednjim decenijama. Možda im zato susret u Poljskoj neće biti u pravom fokusu, pogotovo jer je tek početak takmičenja u Ligi nacija. Pored ove dve selekcije u grupi su još Holandija i Belgija, pa neće biti nimalo lako osvojiti prvo mesto u jednoj takvoj grupi. Očekujemo da Poljaci budu bolji i da uz pobedu daju bar dva gola. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.49.

Farska Ostrva (U21) – Ukrajina (U21) – 1x @ 2.48 u Meridianbet

Približavaju se kraju kvalifikacije mladih reprezentacija za plasman na Evropsko prvenstvo. U najvećem zaostatku je selekcija Ukrajine, koja nije bila u mogućnosti da igra u dva prethodna termina, pa su za sada odigrali šest utakmica. I to im je dovoljno da zauzmu drugo mesto u zahtevnoj grupi sa Francuskom, Srbijom, Severnom Makedonijom, Jermenijom i nezgodnim mladićima sa Farskih Ostrva. U prvom duelu ove dve selekcije Ukrajinci su slavili minimalnim rezultatom kao domaćini, ali treba reći da su poslednji meč odigrali još u novembru prošle godine kada su savladali Srbiju. Sigurno da u prethodnim nedeljama nisu previše trenirali, ali nisu ni igrali domaće prvesntvo, što bi mogla da bude šansa za Farane koji su u jeku sezone. Farska Ostrva su pre dva meseca pobedila u Skoplju, što je još samo jedna potvrda da u ovoj ostrvskoj zemlji mogu ozbiljno da računaju na ovu generaciju. Prošlo je vreme kada su služili za gol razliku, pa očekujemo da odigraju dobar meč protiv Ukrajine i ne izgube na svom terenu u Toršavnu. Naš predlog je dupla šansa, a za 1x u kladionici Meridianbet koeficijent je 2.48.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 6.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.