Tiket dana tenis (sreda, 01.06.2022)

Danas ćemo saznati preostale učesnike polufinala na Rolan Garosu u muškoj i ženskoj konkurenciji. Igraju se po dva četvrtfinala i kod dama i kod muškaraca. Kvote i granice mogu biti promenjene.

Andrej Rubljov – Marin Čilić – 1,G+ @ 3.30 u MaxBet

Svi su očekivali sveruski duel u četvrtfinalu Rolan Garosa, ali je te planove pokvario iskusni hrvatski teniser Marin Čilić. Momak iz Međugorja je počistio sa terena drugog tenisera sveta Danila Medvedeva i ostvario jedan od svojih boljih rezultata na najsporijoj podlozi. Ponovo će mu rival biti teniser iz Rusije, Andrej Rubljov, koji se nije potrošio u osmini finala s obzirom da mu je Janik Siner predao meč posle dva seta i dva odigrana gema u trećem. Rezultat je u tom trenutku bio 1:1, pa je veliko pitanje šta bi Rubljov uradio do kraja meča sa mladim Italijanom. Sada je Rus možda i najveći favorit na ovoj strani žreba da se nađe u finalu, svom prvom na nekom od grend slemova. S druge strane Čilić već ima jedan veliki pehar u kolekciji, osvojio ga je u Njujorku, ali je igra i finale u Australiji. Možda je Hrvat nešto iskusniji, ali je, u ovom trenutku, Rubljov bolji na šljaci. Naš predlog je pobeda Rusa uz + gemove, za koje je granica na 38,5 gemova. Kvota za 1,G+ u MaxBet kladionici iznosi 3.30.

Kasper Rud – Holger Rune – 2 @ 2.55 u MaxBet

Ko je mogao da pretpostavi da ćemo na jednom Grend slemu, i to u četvrtfinalu, gledati okršaj dvojice Skandinavaca. Ali, i to se dogodilo. Kasper Rud već nekoliko godina igra odličan tenis, postao je Top 10 igrač i od njega se ovako nešto, posebno na šljaci, moglo očekivati. Holger Rune je za mnoge nepoznanica, ovaj mladi Danac je u Pariz stigao kao 40. teniser sveta, ali će sada znatno popraviti ranking i doći do najboljeg u karijeri. Za pasionirane pratioce dešavanja u ”belom sportu” njegovo ime nije novo, on je pre dve godine osvojio juniorski Rolan Garos, a već sada je u konkurenciji da podigne pehar Kupa musketara kod seniora. Do četvrtfinala je eliminisao Šapovalova, Laksonena, Gastona i prošlogodišnjeg finalistu Stefanosa Cicipasa u osmini finala u četiri seta. U tom meču je pokazao da je spreman za najveća dela i, pored činjenice da je izgubio sva tri dosadašnja okršaja protiv Ruda, uključujući i onaj sa ovogodišnjeg mastersa u Monte Karlu, verujemo u njegovu pobedu. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 2.55.

Ukupna kvota na teniskom tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 8.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.