Tiket dana: Poeni igrača

Nastavlja se finalna serija u NBA ligi. Boston je napravio brejk u prvom meču, i sada mnogo rasterećenije dočekuje drugu utakmicu u San Francisku. Analizu smo već radili, pa evo predloga za učinak igrača u ovom meču. Kvote i granice mogu biti promenjene.

Džordan Pul – poeni + (granica 13,5) @ 1.90 u MaxBet

Mladi bek Golden Stejta podbacio je u prvoj utakmici i imao je jednocifren učinak. To mu se veoma retko dešavalo u regionalnom delu sezone, ali i u Plej-ofu. Možda je to i ključni razlog za poraz ”Ratnika” u prvoj utakmici i pored odličnog učinka prve violine Stefa Karija. Bio je to meč u kome je oboren rekord po broju ubačenih trojki ukupno. Čak 40 pogodaka iz linije za tri poena, što se za Golden Stejt možda i očekivalo, ali ne i za Seltikse. Džordan Pul je u Plej-ofu postizao prosečno skoro 18 poena, dok je u regularnom delu taj učinak i nadmašio. U prvoj utakmici je postigao samo 9 koševa, a pogodio je jednu trojku iz pet pokušaja. Sada je postavljena granica na 13,5 poena, a uvereni smo da će Pul preskočiti tu granicu. Za + poene u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.90.

Stef Kari – asistencije + (granica 5,5) @ 1.80 u MaxBet

Pokazalo se da ni sjajan učinak najboljeg šutera NBA lige nije dovoljan za pobedu Golden Stejta. Kari je postigao 34 poena, postigao je sedam trojki iz 14 pokušaja, ali je Boston uzvratio na isti način i u poslednjoj četvrtini ubacio 40 koševa. I pored zadovoljstva trijumfom, Seltiksi će morati da malo više obrate pažnju na stefa Karija, jer ne mogu da očekuju da Tompson i Pul ponovo nemaju svoj dan. Moguće je da će igrati malo jaču odbranu na Kariju, pa je to šansa da ovaj neverovatni košarkaš poboljša učinak u broju asistencija. U prvom meču ih je imao pet, što je i neki njegov prosek ove sezone. Ipak, u prethodnim mečevima imao je mnogo više, pa je u tri poslednja meča sa Dalasom ukupno imao 28 asistencija. Očekujemo i da ih sada ima više od 5,5 kolika je granica u MaxBet kladionici sa kvotom 1.80.

Markus Smart – poeni + (granica 14,5) @ 1.90 u MaxBet

Jedan od junaka pobede u prvom meču u San Francisku je i Markus Smart. Postigao je ovaj brzonogi bek 18 koševa za 30 minuta na parketu, a trojke je šutirao 4 od 7. Nije ovo neoubičajeno za Smarta, u poslednjem meču sa Majamijem, u sedmoj utakmici, postigao je 24 poena i bio ”x faktor” prolaska Bostona u veliko finale. Inače ove sezone mnogo bolje partije pruža u Plej-ofu, u kome postiže skoro 16 poena po meču, u odnosu na 12 u regularnom delu sezone. Kladionica MaxBet stavila je granicu na 14,5 koševa na Markusa Smarta, a ako ga trojke budu služile kao pre par dana u San Francisku, trebalo bi da preskoči tu cifru. Za + poene u kladionici MaxBet kvota je 1.90.

Džejlen Braun – skokovi + (granica 6,5) @ 1.90 u MaxBet

Razgoropadio se napadački startni kombo bek Bostona u poslednjim mečevima. Majamiju je u jednom meču ubacio svih 40 poena, a u poslednjoj utakmici serije doprineo je pobedi u majstorici sa 24 koša. Isti učinak imao je u prvom meču finala protiv Golden Stejta, s tim da ga je nadmašio Al Horford sa dva poena više na kontu. Pogodio je dve trojke iz osam pokušaja, ali je dao veliki doprinos i u skoku sa sedam uhvaćenih lopti. Upravo je to njegova velika prednost u odnosu na direktne konkurente. Ne oslanja se samo na šut spolja, a često pomaće i u skoku pod svojim obručem, kada Horford dobro zagradi rivala. Ove sezone je imao u prooseku više od 6 skokova po meču, a u Plej-ofu je malo i popravio skor. Granica je baš na 6,5 skokova, a za više od tog broja u kladionici MaxBet kvota je 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za noć između nedelje i ponedeljka u kladionici MaxBet iznosi 12.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.