MOĆNI DOBITAK IZ SPINA – POPULARNE VOĆKICE DONELE NOVOSAĐANINU POLA MILIONA DINARA!

Nestvarna slot zabava u Meridianu krunisana je vrhunskim dobitkom! S.J. iz Novog Sada osvojio 520.000 DNIARA!

Kada jednom isprobate voćne slotove ne postoji šansa da ih ne zavolite. Ljubitelji voćkica povremeno prave izlete sa različitim vrstama slot igara, ali se popularnim voćkama oduvek vraćaju.

S.J. iz Novog Sada jedan je od strastvenih ljubitelja klasičnih slotova. Zbog toga i ne čudi što je njegov izbor pao na igru Regal Fruits 100 koju nam predstavlja provajder Amigo.

Upravo ova igra mu je donela rekordni dobitak od tačno 520.000 DINARA!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 200 POKLON SPINOVA i iPhone 13

Da biste i vi postali jedan od Meridianovih srećnih dobitnika potrebno je da se ulogujete na svoj korisnički nalog i da vas posluži malo sreće.

Ukoliko ne posedujete aktivan korisnički nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios.

Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog, POKLON SPINOVI vas čekaju odmah nakon registracije!

Ali, to nije sve! Svi igrači koji se registruju tokom juna moći će da se izbore za jedan od najboljih telefona današnjice, iPhone 13!

Novajlije, nakon registracije potrebno je samo da uživate u odabranim slotovima provajdera Expanse Studios počevši od 06. juna.

Šampion u broju odigranih spinova osvaja magični mobilni telefon! Ali nagrade ne očekuju samo najboljeg! Novoregistrovani igrači koji se nađu od 2. do 5. mesta na rang-listi najbolje plasiranih igrača osvajaju POKLON SPINOVE!

Preostaje vam samo da se registrujete i osetite moć vrhunske zabave!

A sad malo o našem srećnom dobitniku…

Kako je S.J. osvojio POLA MILIONA?

U početnoj fazi igre verni igrač Meridiana je postavio mali ulog kako bi isprobao igru. Posle početne faze u kojoj nije imao puno sreće spojio je nekoliko dobitnih kombinacija sa simbolima lubenica.

To mu je omogućilo da pojača svoje uloge.

Nekoliko minuta kasnije dogodio se MAGIČNI SPIN!

Srećne sedmice su se proširile prvom i petom kolonom dok su džokeri zauzeli sve ostale pozicije na kolonama! 520.000 DINARA našlo se na njegovom korisničkom nalogu!

Slavilo se do duboko u noć u „srpskoj Atini“!

Posetite i vi meridianbet.rs i uživajte u čarobnom svetu slot igara!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.