Tiket dana (sreda, 08.06.2022)

Tiket dana

Nešto manje utakmica na programu je danas, pošto se u Ligi nacija igra samo u divizijama A i B i to svega četiri duela. No, navikli ste da vas svakog jutra sačeka tiket, pa evo i današnjeg. Koeficijenti koji su predloženi mogu biti promenjeni.

Belgija – Poljska – 1,3+ @ 2.70 u MaxBet

Blamaža koju su doživeli Belgijanci na startu Lige nacija u duelu sa komšijama iz Holandije zahteva hitnu reakciju. Najboljeplasirana selekcija na FIFA listi izgubila je na svom terenu sa 4:1, i to je počasni pogodak postigla duboko u sudijskoj nadoknadi. Zanimljivo je da je to bio jedini poraz Belgijanaca na svom terenu u prethodnih pet godina. Holandija je održala fudbalski čas pomalo nadobudnim ”Crvenim đavolima”, na koje je javnost u Belgiji već gledala kao na nove svetske prvake. Možda je ovaj poraz stigao u pravo vreme kao otrežnjene, a ipak je najvažnije ono što će se dešavati u Kataru gde će Belgijanci braniti treće mesto iz Rusije pre četiri godine. Za razliku od Belgije Poljska je imala znatno lakši start koji je ukrasila pobedom nad novopečenim učesnikom Mundijala, selekcijom Velsa. Ipak, treba biti iskren i reći da su Velšani u Poljskoj izveli kombinovani sastav pošto ih je samo četiri dana kasnije očekivao meč decenije, ma kakve decenije, meč veka, protiv Ukrajine. Na kraju se za Velšane sve dobro završilo i oni će put Katara na Svetsko prvenstvo, prvi put još od 1958. godine. Što se ovog meča tiče Belgija nema izbora i mora da pobedi da bi ostala u trci za osvajanje prvog mesta u grupi. Poljaci će vrebati svoju šansu poput Holanđana, pa očekujemo da vidimo barem tri gola na meču, uz neizostavnu jedinicu. Za kombinaciju 1,3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.70.

Škotska – Jermenija – 1,0-2 @ 3.05 u MaxBet

Za Škote je sve palo u vodu porazom od Ukrajine u polufinalu baraža za odlazak na Mundijal. Nadali su se ljubitelji fudbala, u ovom delu Velike Britanije, da mogu, posle plasmana na EURO, otići i na najveću svetsku fudbalsku smotru, ali je Ukrajina raspršila te snove, pa će na kraju u Katar jedna druga zemlja iz Ujedinjenog Kraljevstva, selekcija Velsa. Ipak, pamtiće po lepom prethodnu sezonu u Škotskoj. Prošlog leta su igrali na Evropskom prvenstvu, a Rendžers iz Glazgova je bio finalista Lige Evrope. Ne može se reći ni da je nacionalni tim podbacio u kvalifikacijama za Mundijal, pošto su u teškoj grupi na kraju bili drugi. I Jermenija je imala zapažen nastup u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i dugo su bili u konkurenciji za osvajanje drugog mesta. Na kraju su završili kao četvrti iza Nemaca, Makedonaca i Rumuna, ali je sve moglo biti i drugačije da nisu izgubili na tri poslednje utakmice. Tada su najbolje partije pružali na startu ciklusa, a i sada su odlično otvorili Ligu nacija. U prvom kolu su na svom terenu pobedili jednu ostrvsku ekipu, bili su bolji od Republike Irske minimalnim rezultatom i pokazali da ne odustaju unapred od borbe za prvo mesto u grupi i pored činjenice da su im rivali Škoti, Irci i Ukrajinci. Ovo je meč gde se nećemo nagledati golova, a verujemo da su domaći sposobni da barem jednom savladaju golmana Jermenije. Predlog je kombinacija 1,0-2 sa koeficijentom 3.05 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 8.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.