TELEFON IZ SNOVA NA DOHVAT RUKE: Evo kako magični iPhone 13 može biti vaš!

Nova specijalna ponuda u kladionici Meridian koju ne bi trebalo da propustite!

Još jedno fenomenalno takmičenje u režiji kladionice Meridian. Ako samo malo posvetite pažnje ovom tekstu shvatićete koliko možete da budete blizu osvajanja iPhone 13.

Ne brinite, nije greška u pitanju, kladionica Meridian je za sve svoje korisnike pripremila promociju o kojoj će se dugo pričati. Zato nema čekanja, već napravite pravi potez koji može mnogo toga da promeni.

Vrunski poklon je nikada bliži, ali je za početak potrebno da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs.

REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

Već prilikom registracije dobijate na poklon NEVEROVATNIH 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje, ali to je samo početak jedne divne priče.

Otvaranje korisničkog naloga vam daje mogućnost da postanete vlasnik iPhone 13. Kako? Tako što ćete u periodu od 6. do 30. juna odigrati najveći broj tiketa na sportskom kađenju uz minimalnu uplatu od 100 RSD!

A kako bi Meridian pomenuto takmičenje učinio što jednostavnije tu je i ponuda koja će vam pomoći da sastavite brutalne tikete.

Najjači mečevi i najbolje kvote za fudbal, košarku, tenis, vaterpolo i mnoge druge sportove čekaju vas na meridianbet.rs.

REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

Kao što možete da primetite, korisnički nalog vam pruža velike mogućnosti i otvara prostor za brojne pogodnosti.

Na vama je samo nekoliko sitnica, da pokrenete magiju, zgrabite bonus i osvojite telefon iz snova!

Uživajte!

REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.            

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.