NOVI MESEC, NOVI POBEDNIK: Meridian dodelio drugu kartu za Svetsko u Kataru!

Održana još jedna svečana ceremonija dodele nagrade u okviru takmičenja IGRAJ ZA KATAR.

Meridian je početkom meseca maja dodelio prvi kompletan paket za Svetsko prvenstvo u Kataru, i kao što je bilo najavljeno, to je bio samo početak.

Nakon novih mesec dana izuzetne borbe, takmičenje IGRAJ ZA KATAR je dobilo svog drugog pobednika. Saša je bio najuspešniji u maju i zasluženo osvojio kartu, put i smeštaj za Mundijal.

Igrači su se kao i do sada na dnevnom nivou takmičili u najraznovrsnijim izazovima iz oblasti sporta i slot igara, ali je Saša V. imao najviše sreće i znanja.

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

Pokazao je stvarno zavidno kladioničarsko umeće i za 30 dana je uspeo da sakupi 136 bodova i sasvim zasluženo obezbedi svoje mesto u Kataru!

Srećni dobitnik nije krio svoje zadovoljstvo, o čemu svedoči njegova izjava pošto mu je svečano uručena karta za Mundijal.

– Nisam iskreno očekivao da ću osvojiti ovu vrednu nagradu, ali pošto sam saznao da sam uspeo bio sam oduševljen. Generalno pratim sport i mogu da kažem da je fantastičan osećaj kada znam da ću biti deo spektakla kao što je Svetsko prvenstvo – rekao je srećni dobitnik i potom se osvrnuo na pravila promocije IGRAJ ZA KATAR:

– Takmičenje mi se svidelo zbog činjenice što ima prostora za grešku. Ako jednom kiksneš, postoji mogućnost da to ispraviš već sutra.

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

Kao i prilikom prethodne dodele, srećni dobitnik je imao jasnu poruku za sve takmičare.

– Želeo bih da poručim ljudima koji igraju i onima koji tek sada žele da se uključe, da budu uporni i rezultat će doći – rekao je Saša.

Ako i vi želite da napravite veliku stvar kao prvi dobitnik promocije IGRAJ ZA KATAR samo dobro obratite pažnju na to šta radi Meridian. 

KLADI SE – PREUZMI 500 RSD + iPhone 13!

Podsećamo, Meridian je prva kladionica na našim prostorima koja je odlučila da svoje igrače vodi na Svetsko prvenstvo!    

I zato – registrujte se na sajtu meridianbet.rs, preuzmite BONUS BEZ USLOVA u iznosu od 500 RSD i počnite da rešavate dnevne zadatke koji vas očekuju u zanimljivom kalendaru na sajtu kladionice Meridian.   

Budite i vi deo globalnog spektakla!   

SREĆNO!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.