Tiket dana (petak, 10.06.2022)

Tiket dana

U toku je treće kolo Lige nacija, a posebno će biti zanimljivo u diviziji A. Kvote koje smo predložili u tiketu mogle bi biti promenjene.

Danska – Hrvatska – 1,2+ @ 2.65 u Mozzartbet

Danci su u fenomenalnoj formi u Ligi nacija, što je samo nastavak dobrih igara sa Evropskog prvenstva. Mada su u jednoj od težih grupa, u kojoj su svetski šampion i svetski vicešampion, posle prva dva kola imaju maksimalan broj bodova. Da sve bude značajnije, te dve pobede su ostvarili na strani, prvo protiv Francuske na ”Parku Prinčeva”, a onda i protiv Austrije u Beču, koja je samo par dana ranije savladala Hrvatsku u Osijeku. Ono što je sigurno u ovoj grupi su golovi. Bilo ih je na svakom mečeu i to barem po tri. Hrvati su dva puta bili domaćini, ali u treće kolo ulaze sa samo jednim bodom na kontu. Austrija ih je šokirala u osiječkom ”Gradskom vrtu”, da bi onda na jedvite jade, golom sa beče tačke u finišu meča, osvojili bod protiv ”Trikolora” u Splitu. Nije to bilo loše izdanje na ”Poljudu”, ali su gosti ipak bili bliži pobedi. Ovo takmičenje je jako bitno za Hrvatsku, pošto bi mogli da ispadnu iz prvog šešira pred žreb grupa za Evropsko prvenstvo. Da bi to izbegli, morali bi da izbegnu poslednje mesto u grupi i selidbu u diviziju B. Prethodni okršaj ove dve selekcije dogodio se na Mundijalu u Rusiji i to u nokaut fazi, a Hrvatska je slavila u osmini finala boljim izvođenjem penala. Sada je vreme za revanš, a mi verujemo da će danci biti uspešniji na ”Perkenu” u Kopenhagenu. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, a za tip 1,2+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 2.65.

Albanija – Izrael – 1x,0-2 @ 2.10 u Mozzartbet

U ovoj grupi B divizije Lige nacija nalaze se samo tri reprezentacije, pošto je Rusija pre početka izbačena. Pored Albanije i Izraela tu je još selekcija Islanda. ”Ribari” su odigrali dva meča, remizrali su sa Albanijom u Rejkjaviku i sa Izraelom u Tel Avivu. To je samo još jedna potvrda da su sve tri reprezentacije dosta izjednačene po kvalitetu i da će na kraju nijanse presuditi koja će zauzeti prvo mesto u grupi i igrati u najjačoj diviziji u sledećem izdanju Lige nacija. Izrael je ispustuio prednost protiv Islanda koju je ostvario na početku, ali je na kraju morao da spašava i jedan bod. Albanci su vodili na Islandu, ali su i oni ostali bez pobede. Što se međusobnih okršaja ove dve selekcije tiče, Albanija i Izrael su bili u istoj grupi u premijernom izdanju Lige nacija, a tada su oba tima bila bolja na svom terenu. Pre toga su bili u istoj grupi i u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji, a pobede su tada ostvarile ekipe koje su gostovale. Dakle, više nego izjednačene selekcije, po svemu, pa i na ovom meču možete očekivati izjednačenu borbu. Po nama nešto bliža uspehu je Albanija, ali uz jedinicu dodajemo i x. Što se golova tiče ne očekujemo ih mnogo, evetualno dva najviše. Za predlog 1x,0-2 u kladionici Mozzartbet kvota je 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 5.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.