Tiket dana (subota, 11.06.2022)

Tiket dana

Dosta bolja je ponuda ove subote, ali je i dalje u centru pažnje Liga nacija. Kvote koje smo predložili mogu biti izmenjene.

Mađarska – Nemačka – GG3+ @ 2.50 u MaxBet

Selekcija Mađarske nije imala sreće na žrebu za Ligu nacija, kao što nije imala ni kada su se formirale grupe za poslednje Evropsko prvenstvo. Tada su upali u grupu sa Francuskom, Portugalijom i Nemačkom, a sada su ponovo sa Nemcima, ali i finalistima prethodnog EURA Englezima i Italijanima. I pored toga što su ih svi unapred otpisali, u prva dva kola Mađari su bili sasvim solidni i imaju tri boda na kontu. U prvom kolu napravili su senzaciju i slavili protiv Engleza u Budimpešti, dok su u drugom poraženi sa 2:1 u Italiji. Na tabeli su ispred Nemaca, koji nemaju poraz, ali nemaju ni pobedu. U prva dva kola Nemačka je remizirala identičnim rezultatom 1:1 sa Italijom u gostima i Englezima na domaćem terenu. Meč u Budimpešti važan je za ”Pancere” ako planiraju da budu pobednici grupe, jer gubitak još dva ili tri boda posle polovine takmičenja, teško bi nadoknadili. Mađarska zna da nema velike šanse u borbi za tron, pa bi bili prezadovoljni da izbegnu poslednje mesto i povratak u B diviziju. Videćemo da li će to biti izvodljivo, a uspeh protiv Nemačke znatno bi pomogao. Mađarska je uspela da ostane neporažena protiv Nemačke na EURU i to na strani, pa je svašta moguće i u Budimpešti. Naš predlog je igra gol-gol uz bar tri gola ukupno. Za GG3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.50.

Crna Gora – Bosna i Hercegovina – 1x,0-2 @ 2.20 u MaxBet

Okršaj dve kompijeske selekcije izaziva veliku pažnju. Posle prva dva kola Crnogorci imaju tri boda na kontu dok su Bosanci osvojili jedan više. U grupi su još Finska koja ima četiri boda i Rumunija koja je bez bodova. Obe ove reprezentacije veruju da mogu do prvog mesta u grupi i plasmana u A diviziju, ali što je važnije do baraža za plasman na EURO. To je posebno važno za Crnu Goru koja je još uvek bez plasmana na neko veliko takmičenje i odlazak na kontinentalni šampionat bio bi veliki uspeh. Tu su i opasni Finci, koji su bez pobede protiv Bosne ostali u poslednjim sekundama meča, a Crnogorce su pobedili dosta lako. ”Ljiljani” su pobedili u prošlom kolu Rumune u Zenici, a jedini strelav bio je Smail Prevljak, čovek koji je doneo izjednačenje i u meču sa Fincima. Zanimljivo je da su Bosna i Hercegovina i Crna Gora odigrali do sada samo dva duela i oba su bila prijateljskog karaktera. Još zanimljive je bilo da su oba završena bez golova. Ne verujemo ni da će ih sada biti mnogo, ako ih uopšte i bude, a pored malog broja pogodaka smatramo da ”Sokolovi” neće izgubiti. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, a za 1x,0-2 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.20.

Đirona – Tenerife – 0-2 @ 1.48 u MaxBet

Do finala Plej-ofa u španskoj Segundi stigli su Đirona i Las Palmas. Verovatno su mnogi očekivali ekipu Eibara, koja je bez direktnog plasmana ostala neočekivanim porazom u poslednjem kolu protiv poslednjeplasiranog Alkorkona, ali ovo očigledno nije bila njihova sezona, pa su već u polufinalu ispali od Đirone, i to posle pobede u prvom meču u Kataloniji. Đirona je u revanšu slavila u Eibaru identičnim rezultatom 1:0, ali je u produžecima postigla još jedan gol i evo ih u finalu, drugu godinu uzastopno. I prošle sezone su završili na šestom mestu i u polufinalu izbacili tada trećeplasiranu Almeriju, ali su na poslednjoj stepenici zastali i izgubili od Rajo Valjekana. Što se Tenerifa tiče, u duelu dve ostrvske ekipe bili su uspešniji od Las Palmasa. U oba meča je slavio tim sa Kanarskih Ostrva, prvo na svom terenu u Santa Kruzu sa 1:0, a onda i na strani 2:1. Zanimljivo je da su Tenerife bile pete, a Đirona šesta posle regularnog dela sezone, ali su uspeli da eliminišu bolje plasirane rivale. U regularnom delu sezone u oba meča Tenerife su pobedile Đironu, sa 2:1 na svom terenu i 1:0 u Kataloniji. S obzirom da se kroz sedam dana igra revanš na Kanarima, ne očekujemo da na ovom meču bude mnogo golova, najviše dva, a verovatno i manje. Za 0-2 gola u kladionici MaxBet koeficijent je 1.48.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 8.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.