MERIDIAN POMERA GRANICE: Sada ste na samo jedan korak od magičnog BONUSA i iPhone 13 telefona!

Novo takmičenje u Meridianu koje ostavlja bez daha!

Kladionica Meridian uvek zna na pravi način da iznenadi svoje korisnike, ali ovoga puta spremno je nešto potpuno neočekivano, a što može da vam omogući da osvojite jedan od najtraženijih mobilnih uređaja na svetu…

Znamo, ovo zvuči i više nego primamljivo, zato nećemo okolišati već ćemo brzo preći na konkretne stvari – na vama je samo da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs jer takav korak vam donosi trostruku benefit!

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

Ne samo da ćete biti na jedan klik od najjače ponude sportskih mečeva u regionu, već ćete za početak dobiti na poklonNEVEROVATNIH 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje, ali daleko od toga da je tu kraj…

Otvaranje korisničkog naloga vam daje mogućnost da postanete vlasnik iPhone 13. Kako? Tako što ćete u periodu od 6. do 30. juna odigrati najveći broj tiketa na sportskom kađenju uz minimalnu uplatu od 100 RSD! 

A kako bi Meridian pomenuto takmičenje učinio što jednostavnije tu je i ponuda koja će vam pomoći da sastavite brutalne tikete.

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

Najjači mečevi i najbolje kvote za fudbal, košarku, tenis, vaterpolo i mnoge druge sportove čekaju vas na meridianbet.rs.

Kao što možete da primetite, korisnički nalog vam pruža velike mogućnosti i otvara prostor za brojne pogodnosti. 

Na vama je samo nekoliko sitnica, da pokrenete magiju, zgrabite bonus i osvojite telefon iz snova! 

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.