Tiket dana: Poeni igrača

Jeste košarkaška sezona pred samim krajem, ali se danas igraju dve utakmice u finalsnim serijama u Španiji i Turskoj, kao i peti meč velikog NBA finala. Spremili smo vam predloge sa učinkom košarkaša sa evropskih parketa. Kvote i granice mogu biti promenjene.

Vasilije Micić – poeni + (granica 18,5) @ 1.85 u MaxBet

Fenerbahče ima prednost od 2:1 u seriji protiv aktuelnog evropskog šampiona. Poveo je tim Aleksandra Đorđevića sa 2:0 u seriji, dobivši oba meča pred svojim navijačima, ali je Efes odgovorio u trećem, predvođen sjajnim tandemom Micić-Larkin. Ova dvojica su zajedno ubacila 66 poena u trećem meču, i to posle povrede Micića koji je propustio prvi meč u seriji. Sada je srpski plejmejker ponovo preuzeo sve konce u svoje ruke i verujemo da će dovesti svoj tim do majstorice. Granica za broj poena Vase Micića je 18,5 u kladionici MaxBet, a za (+) se dobija koeficijent 1.85.

Jan Veseli – poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u MaxBet

Iskusni košarkaš iz Češke igra odlično u finalnsoj seriji i u prva dva meča bio je jedan od najzaslužnijih za pobede svog tima. Veseli je u prvoj utakmici postigao17 poena i imao 7 skokova, dok je u drugoj popravio učinak za po jedan poen i skok. Nešto slabiji bio je na prvom gostovanju, meč je završio sa 12 poena i 4 skoka, a proveo je najviše vremena na parketu računajući sva tri meča. Čeh je imao nešto slabiji učinak ove sezone u regularnom delu, ali je i propustio mnogo mečeva, dok je u Plje-ofu zaigrao na svom prepoznatljivom nivou. Od njega očekujemo da bude ponovo ubojit, i da preskoči granicu od 12,5 poena, koliko mu je zadato u kladionici MaxBet sa kvotom 1.85.

Nikola Mirotić – poeni + (granica 16,5) @ 1.85 u MaxBet

Naturalizovani Crnogorac je MVP Evrolige, ali to nije pomoglo Kataloncima da postanu šampioni Evrope. U tome ih je sprečio upravo Real koji ih je pobedio u onom beogradskom polufinalu na Fajnal-foru. Dakle, i u ACB ligi je očekivano finale, ponovo su u njemu dve najbolje ekipe, a lakše je do završnice došao Real, koji je sa 3:0 u seriji eliminisao Baskoniju, a pre toga i Manresu u samo dva meča, pa u finale stiđu bez poraza u Plej-ofu. Barsa je izgubila jedan duel protiv Huventuda, a pre polufinala sa 2:0 eliminisali su Gran Kanariju. Mirotić je odigrao odlično dva poslednja meča sa Huventudom, postigao je 18 i 20 poena, a na oba meča imao je po 7 skokova. Još pamtimo njegovu sjajnu partiju iz beogradske Arene kada je Realu utrpao 26 koševa i imao čak 12 skokova. Očekujemo da i sada bude glavni adut Barse i prebaci ponuđenu granicu od 12,5 koešva, za koju se dobija kvota 1.85 u kladionici MaxBet.

Gabrijel Dek – poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u MaxBet

Velikih problema ima Real pred ovo finale. Pored zdravstvenih problema trenera Pabla Lasa Madriđani jednostavno nemaju ni plejmejkera. Posle Tome Ertela iz stroja je ispao i Najdžel Vilijams-Gos, i to baš pred finale sa Efesom. Ispostavilo se da je povreda protiv Barse u polufinalu bila teža nego što se smatralo u prvi mah, pa je organizacija igre tada pala na veterana Serhija Ljulja. U polufinalu ACB lige povredio se i on, kao i Laprovitola, pa je Real izgubio još dvojicu košarkaša na spoljnim pozicijama. Videćemo ko će, i kada, da se vrati u tim, ali situacija nije nimalo ružičasta. Mesto plejmejkera je u duelu sa Baskonijom popunjavao mladi 17-godišnji Huan Nunjez, ali je samo u drugom meču ubacio 5 poena, dok je u da preostala bio bez učinka. Nekako nam se čini da bi Gabrijel Dek mogao da bude adut Reala, povratnik iz NBA lige sporo ulazi u formu, ali je u prethodnom meču sa Baskonijom ubacio 17 koševa uz 8 skokova. Granica je na 9,5 poena, a kvota za (+) je 1.85 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za poene košarkaša za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.