Tiket dana tenis (sreda, 15.06.2022)

Počela je sezona na travi, a dok čekamo njeno finale, turnir u Vimbldonu, ove sedmice igraju se dva jaka turnira iz Serije 500, u nemačkom Haleu i londonskom Kvins Klubu. Kvote i granice mogu biti izmenjene.

Marin Čilić – Aleksandar Bublik – PS G+ (granica 10,5) @ 2.25 u MaxBet

Bublik je pre dolaska u London već igrao na jednom turniru na travi. Bilo je to u nemačkom Štutgartu gde je pobedio Denisa Kudlu, odličnog servera, ali je poražen od nekadašnjeg svetskog broja 1, Endija Marija, koji je zatim stigao do finala. Ume kazahstanski teniser da igra dobro na brzim podlogama, njegovi poeni su kratki, servis, volej ili dropšot, pa očekujemo da duel sa Marinom Čilićem ne traje dugo. Hrvat igra mnogo bolje ove sezone, pa je i na Rolan Garosu zabeležio odličan rezultat. Posle Pariza je uzeo pauzu i prvi nastup mu je ovde u Kvins Klubu. Bublik se odlično drži dok nešto ne krene naopako, a onda greši u seriji. Verujemo da će u prvom setu biti na svom nivu, te predlažemo igru više gemova u prvom setu. Granica je na 10,5 gemova, a za (+) kvota je 2.25 u kladionici MaxBet.

Nik Kirjos – Stefanos Cicipas – 1 @ 1.60 u MaxBet

Mada je Grk mnogo bolje plasiran na ATP listi, kontroverzni Australijanac trebalo bi da bude bliži pobedi u Haleu. Kirjos je odličan server, sjajno igra i voleje, i samo od njegove glave zavisi da li će pobediti u jednom ovakvom meču. Izgleda da je rešio da maksimalno iskoristi kratku sezonu na travi pa je već igrao u Štutgartu. Tamo je stigao do polufinala u kome je poražen od Endija Mareja. U prvom kolu u Haleu pobedio je domaćeg tenisera Altmajera. Cicipas je razočarao u Parizu, nije odbranio prošlogodišnje finale i izgubio j solidan broj bodova. Pokušaće nešto da nadoknadi na travi, mada to nije njegova omiljena podloga. I on je igrao u Štutgartu, a i njega je izbacio Marej, samo ranije nego Kirjosa. U prvom kolu je imao dosta problema sa Francuzom Bonzijem, koga je dobio u tri seta. Predlažemo pobedu Kirjosa, a koeficijent za nju u kladionici MaxBet iznosi 1.60.

Hubert Hurkač – Igo Imber – S3 @ 2.25 u MaxBet

Po rankingu, Hurkač je apsolutni favorit u ovom meču u Haleu. Poljak je Top 10 teniser, osvajač je turnira iz masters kategorije, ali na travi to malo znači. Ako neka podloga donosi mnogo iznenađenja, to je upravo ova. Ne bismo potcenili Iga Imbera, odličnog dubl tenisera, ali i igrača koji ume da iznenadi i mnogo bolje plasirane kolege. Pokazao je to upravo na ovom turniru prošle godine kada se probio do finala u kome je izgubio od Andreja Rubljova, pa mora da odbrani veliki broj poena. Hurkač je tada ispao u prvom kolu, ali je zablistao na Vimbldonu gde je igrao svoje prvo grend slem polufinale u kome je izgubio od Matea Beretinija. Očekujte veliku borbu, pogotovo jer su obojica podbacila prošle sedmice u Štutgartu i ispali su na prvoj prepreci. Naš predlog je tačan broj setova, a očekujemo da ih bude maksimalan broj, dakle tri. Za S3 u kladionici MaxBet kvota je 2.25.

Ukupna kvota na tietu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 8.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.