Tiket dana tenis (četvrtak, 16.06.2022)

Dva turnira iz Serije 500 glavni su teniski događaj ove sedmice. Igra se u engleskom Kvins Klubu i nemačkom Haleu. Kvote i granice mogu biti promenjene.

Denis Kudla – Mateo Beretini – 2,G- (granica 22,5) @ 2.05 u MaxBet

Amerikanac je u osminu finala turnira u Londonu stigao kao ”laki luzer”. Naime, u drugom kolu kvalifikacija je izgubio od Francuza Hajlisa, ali je zbog odustajanja nekih igrača upao u glavni žreb. Uspeo je da eiminiše Italijana Sonega, ali smatramo da neće moći drugog tenisera iz te zemlje, Top 10 igrača, Matea Beretinija. Mada je dugo bio povređen, Beretini se vratio prošle sedmice u Štutgartu i odmah osvojio trofej. To je samo još jedna potvda da odlično igra na travi, a znamo da je prošle sezone bio finalista Vimbldona. Izgleda da se poptuno oporavio, s obzirom da nije igrao od Indijean Velsa, i propustio je kompletnu sezonu na travi. Gorostasni Kudla je odličan server, ali je Beretini bolji igrač i uz dvojku predlažemo manje gemova od granice koja je u kladionici MaxBet 22,5. Kvota za ovu kombinaciju je 2.05.

Danil Medvedev – Ilja Ivaška – G+ (granica 21,5) @ 1.78 u MaxBet

Prvi teniser sveta nije uspeo da osvoji trofej u Hertgenbošu prošle sedmice pošto je u finalu poražen od malo poznatog holandskog tenisera Van Rijthovena. Bilo je to veliko iznenađenje, ali ne toliko kada se zna da je Medvedevu trava najslabija podloga. Pošto će mu, kako sada stvari stoje, najverovatnije biti onemogućeno da igra na Vimbldonu, on koristi svaku priliku da osvoji što više bodovo do tog turnira, poslednjeg na najbržoj podlozi. Nije mogo u Kvins, pa se logično opredelio za nastup u Haleu. U prvom meču je lako eliminisao Davida Gofana, a sada mu sledi novi duel sa Belorusom Iljom Ivaškom. Možda je ovaj tenisr manje poznat, ali je već na 42. mestu i pre samo sedam dana silno je namučio Medvedeva u četvrtfinalu Hertogenboša. Mada je dobio u dva seta, Rus je slavio sa 7:6, 6:4, uz samo jedan brejk. Predviđamo veliku borbu i sada, a naš predlog su (+) gemovi. Granica je na 21,5, a kvota za više 1.78 u kladionici MaxBet.

Filip Krajinović – Sem Kveri – G- (granica 22,5) @ 2.05 u MaxBet

Možda će nekog iznenaditi podatak da je Sem Kveri tek 122. na ATP listi, ali korpulenti Amerikanac je pri kraju karijere i retko i igra turnire, pogotovo kad je šljaka u pitanju. Ipak, na travi je uvek opasan. Radi se o jednom od najboljih servera sveta, a najveća mana mu je kretanje. Zato mu i kladionice daju veće šanse za trijumf u osmini finala turnira u Kvinsu protiv Filipa Krajinovića koji je bolje plasiran čak za 73 mesta. Međutim, srpski teniser je odlično odigrao u prvom kolu protiv još jednog Amerikanca, znatno mlađeg Bruksbija, a ako bi neko mogao da bude pravi naslednik Kverija, po konstituciji i po načinu igre, to je upravo on. Problem je to što je Filip često gubio svoj servis, poslebno u prvom setu, ali je lako i vraćao brejk. To protiv Kverija neće biti lako ponoviti, ali da ima šanse, svakako da ima. Nš predlog su minus gemovi ukupno. U kladionici MaxBet granica je na 22,5, a koeficijent za (-) je 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 7.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.