MOŽE BITI SAMO JEDAN: Crvena zvezda i FMP Meridian u okršaju za titulu prvaka Srbije!

Borba za poslednji trofej u sezoni se najbolje prati uz najjaču ponudu sportskih mečava, koju možete pronaći na meridianbet.rs.

Nakon izuzetno teške i naporne sezone, došlo je vreme da vidimo borbu za poslednji trofej. Nakon Kupa Srbije i ABA lige, odlučiće se ko je najbolji u domaćem šampionatu.

Do finala su stigli ekipe Crvene zvezde i FMP Meridiana, što znači da ćemo za kraj imati priliku da gledamo uzbudljivu finalnu seriju.

Međutim, da sve bude na vrhunskom nivou potrudila se kladionica Meridian, koja je za veliko finale Košarkaške lige Srbije pripremila najjaču ponudu za sportsko kladjenje.

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

Ali, pre nego što krenemo na detalje, imamo važno obaveštenje za sve one koji žele da postanu vlasnici BONUSA BEZ USLOVA, kao i jednog od najboljih mobilnih uređaja na planeti.

Da dobro ste pročitali, sve na jednom mestu, ali samo ako otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs.

Takav potez vam donosi 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo, kao i mogućnost da učetvujete u takmičenju koje može da vam donese telefon kao što je iPhone 13.

Kako biste bili pobednik pomenutog takmičenja, a samim tim i vlasnik jednog vrhunskog mobilnog uređaja, potrebno je da nakon registracije na meridianbet.rs u periodu od 6. do 30. juna odigrate najveći broj tiketa na sportskom klađenju uz minimalnu uplatu od 100 RSD!

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

Nije moglo da bude jednostavnije, zato kada se odlučite da učestvujete u trci za iPhone 13, prvi sledeći korak je da obratite pažnju na brutalnu ponudu sportskih mečeva koja se nalazi na meridianbet.rs.

Možda je najbolji potez da za početak krenete od večerašnjeg finala između Crvene zvezde i FMP Meridiana, koje je na programu od 19.00 u hali „Aleksandar Nikolić“.

Ovo će biti treće finale ova dva tima u poslednjih šest sezona. Crvena zvezda je favorit, ali je ekipa FMP Meridiana partijama tokom kompletne sezone pokazala da protiv nje nikada nema prostora za opuštanje.

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

Bukmejkeri kladionice Meridian su ocenili da kvota na tim sa Malog Kalemegdana treba da bude 1.05, dok kvota na „pantere“ iz Železnika iznosi 7.50.

Kompletnu ponudu za finalnu seriju Košarkaške lige Srbije možete pogledati na meridianbet.rs.

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

BONUS NA TIKET PREKO APLIKACIJE: Od sada u Meridianu dobijate dodatni poklon – 5% bonusa od uloga za GUBITNE tikete odigrane isključivo putem Android i IOS aplikacije. Složićete se da je ovo šansa koja se ne propušta, zato budite vredni i odigrajte tikete u minimalnom iznosu od 100 RSD, može dobrano da vam se isplati. Čak iako tiket ne bude dobitan.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.