Tiket dana tenis (petak, 17.06.2022)

Danas se igraju četvrtfinala na turnirima iz Serije 500 u Haleu i Kvinsu. Koeficijenti i granice mogu biti promenjeni.

Tomi Pol – Mateo Beretini – G+ (granica 22,5) @ 1.70 u MaxBet

Verovatno je ovo derbi četvrtfinala na turniru u londonskom Kvins Klubu. Tomi Pol je dobar server ali je Mateo Beretini aktuelni finalista Vimbldona. Italijan je propustio sezonu na šljaci, nije igrao od Indijan Velsa do prošle sedmice kada je nastupio u Štutgartu i odmah osvojio trofej. Sada je u seriji od šest pobeda na travi, pa je poslednji poraz na ovoj podlozi doživeo u tom finalu Vimbldona od Novaka Đokovića. U prošlom kolu imao je velikih problema sa Denisom Kudlom, još jednim Amerikancem, ali je pobedio nakon preokreta. Tomi Pol je podbacio u Hertogenbošu, ali je ovde u Londonu već pobedio Varvrinku i Šapovalova i nije bez izgleda protiv Beretinija. Izostavićemo konačan ishod, mada je Italijan favorit, i predložiti više gemova ukupno. Granica je na 22,5, a kvota za (+) iznosi 1.70 u kladionici MaxBet.

Pablo Karenjo-Busta – Nik Kirjos – 2,G- (granica 22,5) @ 2.50 u MaxBet

Kada mu je glava na mestu, Nik Kirjos može da pobei svakog tenisera na svetu. To se posebno odnosi na brze podloge, a pogotovo na travu. U Štutgartu je igrao dobro, poražen je u polufinalu od Endija Mareja, a ovde u Haleu već je izbacio domaćeg tenirea Altmajera i petom na ATP listi, Grka Stefanosa Cicipasa. Njegov rival u četvrtfinalu je Španac Karenjo-Busta, teniser koji nije tipični predstavnik španske škole i sasvim se dobro snalazi na brzim podlogama, možda i bolje igra na betonu nego na šljaci. Karenjo-Busta je sada prvi put izašao na travu, u prvom kolu je eliminisao senzaciju sa Rolan Garosa, Danca Holgera Runea, a posle njega savladao je i Sebastijana Kordu, igrača sa američkim pasošem, inače sina nekadašnjeg češkog tenisera Petera Korde. Smatramo da je Kirjos u dobroj formi, njegov cilj je uspeh na Vimbldonu, a ovo je prilika za još jedan dobar rezultat. Uz dvojku dodajemo i manje gemova od granice koja je u kladionici MaxBet na 22,5. Koeficijent za 2,G- je 2.50.

Emil Rusuvuori – Marin Čilić – 2,G- (granica 22,5) @ 2.75 u MaxBet

Ma koliko se činilo da će Čilić imati lak posao sa najboljim finskim teniserom, to uopšte ne mora da bude tako. Rusuvuori nije nov na ATP-u, već je beležio solidne rezultate, mada nikako da uđe u završnicu nekog jačeg turnira. Zanimljivo je da nema omiljenu podlogu, pa je ovaj rezultat u Kvinsu njegov najbolji ove sezone. Jasno vam je da u Finskoj nema priliku da često trenira na ovoj podlozi, pa je i zbog toga ovo četvrtfinale veliki uspeh. Zbog nešto slabijeg ranking Rusuvuori je morao u kvalifikacije, u dve runde izbacio je domaćeg tenisera Klarka i veterana Felisijana Lopeza, da bi onda u glavnom žrebu dobio još dvojicu, Hejlisa iz Francuske i Drejpera iz Velike Britanije. Čilić je igrao izvanredno u Rolan Garosu, bilo je to njegovo najbolje izdanje na šljaci unazad ko zna koliko vremena, a napunio se samopouzdanjem i sada je veoma opasan. Preskočio je prethodnu sedmicu i ovo mu je prvi turnir na travi. U prvom kolu bio je uspešniji od domaćeg igrača Brodija, u tri seta, a onda je u dva, ali znatno uzbudljivija, pobedio i Kazahstanca Bublika. Predlog je pobeda Čilića uz manji broj gemova ukupno. Kvota za 2,G- iznosi 2.75 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 11.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.