Tiket dana tenis (subota, 18.06.2022)

Danas su na programu polufinala na turnirima u nemačkom Haleu i londonskom Kvins Klubu. Predložene kvote i granice su podložne promenama.

Danil Medvedev – Oskar Ote – 1,G+ (granica 21,5) @ 2.40 u MaxBet

Prvi teniser sveta igra odlično na turniru u Haleu i sigurno je da mu je sada još teže što neće nastupiti na trećem Grend slemu u Vimbldonu. Trava nije omiljena podloga za Medvedeva, ali je ovaj turnir pokazao da ima šta da kaže i na najbržoj podlozi. Do polufinala je, bez izgubljenog seta, eliminisao Gofana, Ivašku i Bautistu-Aguta, što, ruku na srce, nije bio pretežak put. Veliki je favorit i protiv domaćeg tenisera Oskara Otea, tek 51. na Atp listi. Nemac će napraviti veliki skok posle Halea, već je na 37. poziciji, što je njegov najbolji ranking u karijeri, a u slučaju da napravi senzaciju protiv Rusa, eto ga već u svetskom vrhu, na granici prvih 30. Ote je već u Štutgartu pokazao koliko je opasan na travi, takođe je igrao u polufinalu, a pobedio ga je Beretini. Ovde je eliminisao Kecmanovića, Basilašvilija i Hačanova. Očekujemo pobedu Medvedeva, ali uz više gemova od ponuđene granice. Ko voli sigurnije ishode, neka se opredeli za jedan predlog. Naša kombinacija 1,G+ donosi kvotu 2.40 u kladionici MaxBet.

Hubert Hurkač – Nik Kirjos – G- (granica 25,5) @ 1.95 u MaxBet

U drugom polufinalu u Haleu igraju Hubert Hurkač i Nik Kirjos. Pogodili smo da je Australijanac u top formi i vidi se da je rešen da uradi nešto veliko, ne samo ovde već pre svega na Vimbldonu. Do polufinala igrao je protiv Altmajera, Cicipasa i Karenja-Buste, a izgubio je set samo od Grka, dok Špancu juče nije dao nikakvu šansu. Ovo mu je drugo polufinale u dve sedmice, u Štutgartu je poražen od Endija Mareja, a sada bi lako mogao do finala. Njegov rival, Poljak Hurkač, vratio se u Top 10 pred ovo polufinale, a to može da zahvali sinočnoj pobedi na Feliksom Ože-Alijasimom posle dva taj brejka. Ovde će pobediti onaj ko bude bolje servirao, neće ovo biti dug meč, ma koliko setova se bude igralo. Verujemo da će pobednik prvog biti i ukupni pobednik, pa vam predlažemo igru na manje gemova ukupno. Ponuđena granica za G- u kladionici MaxBet iznosi 25,5 gemova, a koeficijent je 1.95.

Botik Van De Zandšulp – Mateo Beretini – 2,G- (granica 22,5) @ 2.45 u MaxBet

Holanđanin je teniser u naletu, pred turnir u Kvinsu bio je među prvih 30, a sada je već 26. što je njegov ranking karijere. Zbog svega toga treba očekivati njegov dalji napredak, ali smatramo da će za to morati da pričeka jer mu je u polufinalu protivnik sjajni Mateo Beretini. Italijan nije igrao od Indijan Velsa, vratio se prošle sedmice u Štutgartu i odmah osvojio trofej. Trenutno je 13. na ATP listi, ali bi ga novi pehar pomerio na 11. poziciju. Međutim, on će izgubiti čak 1200 poena na Vimbldonu, a pošto se novi neće dobijati, sledi mu ozbiljniji pad. Igrao je Beretini odlično protiv Tomija Pola juče iako je Amerikanac na startu došao do brejka i poveo sa 3:0. Usledila je sjajna igra Italijana koji je rivalu do kraja dozvolio samo još tri gema. Van De Zandšulp je u četvrtfinalu bio bolji od Davidoviča-Fokine, i to baš ubedljivo, ali Španac nije preterano kvalitetan igrač na travi. Beretinijeva pobeda ne bi smela da izostane, prošle godine je Holanđanina na Vimbldonu dobio sa 3:0, a uz dvojku predlažemo i (-) gemove. Granica za ukupan broj gemova je 22,5, a za kombinaciju 2,G- kvota je 2.45 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 11.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.