Tiket dana (nedelja, 19.06.2022)

Tiket dana

Danas je ponuda baš raznolika, imamo Skandinavce, Južnoamerikance, ali se igra i na severu Afrike. Ovo je naš predlog tiketa. Kvote su podložne promenama.

Lilestrem – Rozenborg – T12+ @ 1.95 u Mozzartbet

Ovo bi mogla da bude sezona velikog povratka ekipe Lilestrema u sam vrh Norveškog fudbala. Trenutni lider elitne serije ima sedam pobeda i tri remija u 10 odigranih kola, i prednost od dva boda u odnosu na drugoplasirani Molde. Lilestrem je bio prvak pet puta, poslednji put 1989. godine, a od tada su samo tri puta bili vicešampioni. U dosadašnjem delu sezone pet puta su igrali na svom terenu i dobili su sve mečeve i to bez primljenog gola. Ipak, sada će imati najteži zadatak, u goste im stiže rekorder po broju titula, tim Rozenborga iz Trondhajma. Ni ”Ruže” ne blistaju prethodnih sezona, primat su preuzeli Molde i Bode/Glimt, a i oni se nadaju da mogu nešto više uraditi ove sezone. Međutim start nije bio idealan, iako je Rozenborg izgubio samo jednom na devet mečeva. Imaju čak 5 remija i pred ovo kolo zauzimali su 6. poziciju. Prošle sezone Lilestrem je oba puta pobedio Rozenborg, bilo je 2:0 i 3:1, a i sada očekujemo njihovu pobedu, ali nam je još sigurnija igra domaćin daje dva gola. Za T12+ kvota je 1.95 u kladionici Mozzartbet.

Al Ahli – Zamalek – 3+ @ 2.20 u Mozzartbet

Veliki derbi egipatske lige igra se na stadionu ”Al Salam” u Kairu. Domaći Al Ahli, najbolji klub zemlje faraona poslednjih godina, dočekuje gradskog rivala i trenutnog lidera, tim Zamaleka. Al Ahli je pre dvadesetak dana ostao bez krune u Ligi šampiona Afrike, bolji od njih u finalu bio je marokanski Vidad iz Kazablanke, pa se sada okreću sustizanju rivala u domaćem prvenstvu. Zamalek ima četiri boda više, a ispred njih je i Piramids sa tri poena prednosti. Međutim, Zamalek je odigrao tri, a Piramids čak četiri utakmice više od Al Ahlija, upravo zbog obaveza ovog kluba u Ligi šampiona. U prethodnom periodu Al Ahli je imao mnogo više uspeha od Zamaleka u međusobnim duelima, na poslednja četiri slavio je tri puta, dok je samo jednom bilo nerešeno. Na klupi Zamaleka je portugalski stručnjak Žezualdo Fereira, dok je Al Ahli trenutno bez glavnog trenera nakon razlaza sa Južnoafrikancem Pitsom Mosimaneom. Al Ahli je doživeo samo jedan poraz, a primili su 12 golova u 17 utakmica. Prethodni okršaj ove dve ekipe, odigran još u novembru, okončan je sa čak osam golova, Al Ahli je slavio kao gost sa 5:3. Pokušajte i sada sa golovima, za 3+ dobija se koeficijent 2.20 u kladionici Mozzartbet.

Arsenal Džjarhinsk – Soligorsk – 2,0-3 @ 1.95 u Mozzartbet

Aktuelni šampion Belorusije ide na gostovanje novajliji Arsenalu iz Džjarhinska. Domaćin je još bez pobede u beloruskoj Višaji, na deset utakmica ostvario je četiri remija i doživeo čak šest poraza, pa je teško očekivati da može nešto uraditi protiv tima koji je osvojio šampionsku krunu prošle sezone. Nije ni Soligorsk blistao na startu novog prvenstva, oni su u 10 kola osvojili 18 bodova, a to je pred ovo kolo bilo pet manje od vodećeg BATE Borisova, koji uz to ima i meč manje odigran. Arsenal je izgubio četiri meča u nizu, na prethodna tri nije dao gol, a sva tri puta gubio je sa po 2:0. Za to vreme Soligorsk ima četiri pobede i jedan pozar u poslednjih pet kola, a primili su samo jedan gol u tom intervalu, i to kada su dođiveli minimalan poraz od Minska na strani. Nije ni Arsenal primio mnogo golova, s obzirom kakav učinak imaju, pa ne očekujemo goleadu ni u ovom meču. Pobeda Soligorska se podrazumeva. Za kombinaciju 2,0-3 u kladionici Mozzartbet kvota iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 8.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.