Tiket dana tenis (nedelja, 19.06.2022)

Danas se igraju finala na dva turnira iz Serije 500, u nemačkom Haleu i londonskom Kvinsu. Počinju i dva nova, domaćini su španska Majorka i engleski Istborn. Kvote i granice su podložne promenama.

Danil Medvedev – Hubert Hurkač – S3 @ 2.30 u MaxBet

Pošto mu je zabranjen ulazak u Ujedinjeno kraljevstvo, Danil Medvedev je prethodne dve sedmice igrao u Nemačkoj, prvo u Štutgartu, a sada i u Haleu. Već od sutra ide put Španije, čeka ga turnir na Majorci, a onda će dve sedmice odmarati dok njegovi rivali igraju na Vimbldonu. U polufinalu Halea Medvedev je savladao domaćeg tenisera Oskara Otea sa 2:0 u setovima, pa je tako do finala stigao bez izgubljenog seta, pošto je i Gofana, Ivašku i Bautistu-Aguta pobedio maksimalnim rezultatom. Hurkač je imao znatno teži put do finala. Poljak, koji se vratio u Top 10 na ATP listi, morao je do završne predstave preko Krejsija, Imbera, Ože-Alijasima i Nika Kirjosa. Protiv Australijanca je izgubio prvi set, ali je zatim dobio dva taj brejka. Mečevi na travi su kratki, pa se ne može govoriti o umoru Hurkača iako je imao znatno manje vremena za oporavak. Verujemo da će ovo biti neizvestan meč, a da ćemo pobednika turnira, na kome je godinama vladao Rodžer Federer, dobiti posle tri seta. Za tačan broj setova kvota je 2.30 u kladionici MaxBet.

Filip Krajinović – Mateo Beretini – 1S G+ (granica 10,5) @ 2.70 u MaxBet

Srpski teniser ne samo da igra svoje prvo finale na travi, već je ovde u Kvinsu po prvi put dobio jedan meč na ovoj podlozi. Zvuči neverovatno, ali je Krajinović do sada izbegava da igra na najbržoj podlozi, nastupaš je samo na Vimbldonu, a i tu je ispadao u prvom kolu. Eto, dogodilo se ono što ni on nije mogao da pretpostavi, igraće za svoj najveći uspeh u karijeri, prvu titulu i to na turniru iz Serije 500. Do sada je igrao u četiri finala, ali ni jednom nije podizao pehar na ATP turnirima. Najveći uspeh mu je finale mastersa u Parizu. Nije imao sreće da mu rival bude neki teniser koji je u slabijoj formi, već Mateo Beretini, koji je u Kvins došao sa peharom iz Štutgarta. Italijan je imao dugu pauzu, ali to nije ostavilo na njega traga, pa je već u prilici da podigne drugi trojef u dve sedmice. Imao je naporan put, dobio je Evansa, Kudlu, Pola i Van Zandšulpa, a jedini set uzeo mu je Denis Kudla. Krajinović je pobedio dva Amerikanca na startu, Bruksbija i Kverija, onda Britnca Penistona i, u polufinalu, Marina Čilića, i to dosta ubedljivo. Boriće se Srbin svim silama, to je sigurno, a da li može do senzacije, ostaje da vidimo Predlažemo više gemova u prvom setu, a granica je 10,5. Za (+) kvota je 2.70 u kladionici MaxBet.

Mekenzi Mekdonald – Žoao Sousa – TR 2:0 @ 2.20 u MaxBet

Danas startuje turnir na Majorci iz Serije 250. Prvi nosioci su Danil Medvedev i Stefanos Cicipas, a tu su i Šapovalov, Karenjo-Busta, Kirjos, Van Zandšulp. U prvom kolu sastaju se Amerikanac Mekenzi Mekdonal i Portugalac Žoao Sousa. Mekdonald je u Hertogenbošu ispao u prvom kolu, dok je u Haleu prošao do druge runde gde ga je zaustavio Feliks Ože-Alijasim. Sousa je igrao takođe na dva turnira na travi, Štutgartu i Haleu, ali je ispadao na startu, zanimljivo, oba puta od istog protivnika, Moldavca Albota. Igranje na travi je ”špansko selo” za Portugalca, pa očekujemo d Mekdonald nema većih problema oko plasmana u drugu rundu u kojoj bi ga čekao bolji iz duela Van Zandšulpa i Đirona. Naš predlog je tačan rezultat na meču, a očekujemo pobedu Mekdonalda od 2:0. Za ovaj tim kvota je 2.20 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 13.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.