Tiket dana tenis (sreda, 22.06.2022)

Teško je pogoditi ishode tenisih mečeva pogotovo pred početak nekog Grend slema. Nas od ponedeljka očekuje Vimbldon, a do tada pratimo dešavanja u Istbornu i na Majorci. Granice i kvote su podložne promenama.

Pedro Martinez – Rajan Peniston – 2,G- (granica 21,5) @ 2.55 u MaxBet

Mada ovu dvojicu teniera na ATP listi deli stotinak mesta, to kada se igra na travi ne znači ništa, pa je favorit za trijumf igrač koji je mnogo slabije plasiran. To je, u neku ruku, i logično, Pedro Martinez je Španac, a njima trava nije najomiljenija podloga. Nadrugoj strani Rajan Peniston je domaći teniser, Britanac, kome je ova podloga najomiljenija. Možda je malo ljubitelja tenisa do pre par sedmica uopšte čulo za Penistona, međutim on je prošle sedmice na turniru u Kvinsu izbacio petog tenisera sveta, Norvežanina Kaspera Ruda, a zatim i Argentinca Serundola. Izgubio je tek od Filipa Krajinovića. U prvom kolu Istborna uzeo je još jedan ”veliki skalp”, ponovo je žrtva bio jedan Skandinavac, radi se o Holgeru Runeu, a priliku da ponovo igra u trećem kolu ima u duelu sa Martinezom. Ovaj Španac je u prvom kolu igrao protiv zemljaka Davidoviča-Fokine, a duel je prekinut pred start trećeg seta zbog povrede rivala. Mada je Pedro Martinez u Top 50, smatramo da je Peniston bliži uspehu, a uz dvojku dodajemo manje gemova od ponuđene granice. Ona je na 21,5 gemova, a koeficijent za 2,G- je 2.55 u kladionici MaxBet.

Ilja Ivaška – Stefanos Cicipas – 2,G+ (granica 22,5) @ 2.60 u MaxBet

Još jedan duel u kome trenutni ranking nema veliku važnost. Grk je teniser iz samog svetskog vrha i da se meč igra na šljaci ili betonu, pitanje pobednia ne bi se postavljalo. Ipak, na travi Cicipas nije tako veliki favorit, pa Ivaška ima čemu da se nada. Belorus je odigrao dobro i u Hertogenbošu i u Haleu, na prvom turniru je propao do trećeg, a na drugom do drugog kola, a oba puta ispadao je od prvog tenisera sveta Danila Medvedeva. Zanimljivo je da je oba puta prvi set pripao Rusu posle taj brejka, da je bilo obrnutno, ko zna kako bi se završilo. Cicipas je ispadao u drugom kolu Štutgarta i Halea, prvo ga je eliminisao Endi Marej, a onda i Nik Kirjos. U prvom kolu na Majorci je bio slobodan, dok je Ivaška bio bolji od Finca Rusuvuorija. I pored svega Cicipas je favorit, ali uz dvojku dodajemo i više gemova od granice koja je na 22,5 gemova u kladionici MaxBet. Za 2,G+ kvota je 2.60.

Nik Kirjos – Roberto Bautista-Agut – 1,G- (granica 23,5) @ 3.00 u MaxBet

Australijanac je bio na pragu eliminacije u prvom kolu protiv Lasla Đerea. Imao je set minusa i igrao se taj brejk u drugom. Tek tu je pokazao psihičku stabilnost, tako nesvojstvenu za njega. Dobio je prvi, a zatim i drugi taj brejk i to rezultatom 7:1. Kirjos je za učešće na turniru na Majorci zatražio specijalnu pozivnicu, koju su mu organizatori sa zadovoljstvom uručili. Izgleda da je rešen da napravi nešto veliko na Vimbldonu, a najava za to su dva polufinala na travi, u Štutgartu i Haleu. Bautista-Agut ume da igra na brzim podlogama, mada se nije proslavio u Haleu gde je stigao do trećeg kola. U prvom kolu na Majorci pobedio je Taro Danijela iz Japana, u dva seta, ali uz dosta muke. Ova sezona nije baš idealna za Bautistu-Aguta, mada je osvojio trofej na turniru u Dohi. Na svim ostalim nije uspeo da veže tri pobede. Za nas je favorit Nik Kirjos, a verujemo i u minus gemova, za koje je granica 23,5 ukupno. Za 1,G- koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 3.00.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 19.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.