Tiket dana (sreda, 22.06.2022)

Tiket dana

Današnja ponuda nije baš inspirativna, ali tiket mora da bude spreman svako jutro. Uskoro će biti bolje i imaćemo veći izbor. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Mariehamn – Helsinki – 2,2+ @ 1.83 u MaxBet

Šampion Finske doživeo je hladan tuš u prethodnom kolu kada su sva tri boda iz prestonice odneli fudbaleri Oulua, slavivši minimalnu pobedu. To je bio tek drugi poraz Helsinkija u 12 odigranih kola, i drugi na domaćem terenu. Verujemo da šok još nije prošao, ali je raspoloženje popravio poraz najvećeg, verovatno i jedinog, konkurenta, ekipe KuPS-a. Sada je ista meta isto odstojanje. KuPS i HJK imaju isti broj bodova, po 26, ali tim iz Kuopija ima jedan meč manje odigran. Helsinki je u međuvremenu saznao ime svog prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona, prvak Finske će 6. i 13. jula igrati protiv letonskog RFS-a, a eliminacija prvaka ove baltičke zemlje obezbedila bi bar nastup u najslabijem takmičenju, Ligi konferencija. Ipak, ti mečevi su sad još daleko, pošto Helsinki očekuje veliki derbi sa KuPS-om 2. jula. Mariehamn je jedan od najslabijih timova u Finskoj, bar u aktuelnoj sezoni. Za sada su pobedili samo jednom, a imaju četiri vezana poraza u ligi. Jasno je da bodovi idu u prestonicu, a uz dvojku dodajemo i dva gola na goste. Za 2,2+ u kladionici MaxBet kvota iznosi 1.83.

Nacional Bank Egipat – Zamalek – 2 @ 1.83 u MaxBet

Zamalek je vodeći tim u Egiptu, a u prošlom kolu igrao je veliki derbi protiv Al Ahlija. Bio je to duel gradskih rivala i glavnog grada ”zemlje faraona”, a okončan je podelom bodova. Vodio je Al Ahli, Zamalek preokrenuo, ali je na kraju bilo 2:2. Teško je reći ko može biti zadovoljniji ishodom. Zamalet je sačuvao prvo mesto, ali verujemo ne zadugo pošto Al Ahli ima tri utakmice manje odigrane od njih, a samo minus od četiri boda. Ne trabe zaboraviti ni odličnu ekipu Piramids koja je druga, a od Zamaleka ima samo dva boda manje. Do kraja sezone ostalo je još dosta utakmica i biće sigurno neizvestan finiš. U ovom meču zamalek gostuje kod tima Nacional Bank Egipat, a radi se o još jednoj ekipi iz Kaira. Ovaj tim je trenutno na sedmom mestu, a na poslednjih 11 utakmica u ligi nisu doživeli poraz. U tom intervali pobedili su četiri puta, a čak 7 mečeva okončali su nerešenim rezultatom. Dakle, ne očekuje se lak posao za Zamalek, pogotovo jer Nacional Bank Egipat nije primio gol na poslednje dve utakmice na svom terenu, dodše i nije dao nijedan. Naš predlog je dvojka, a za pobedu Zamaleka kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Izrael (U19) – Austrija (U19) – 2 @ 2.20 u MaxBet

U drugom kolu B grupe Evropskog prvenstva za fudbalere do 19 godina, koje se igra u Slovačkoj, sastaju se Izrael i Austrija. Poraženi iz ovog meča najverovatnije će ostati bez šansi da se plasira u polufinale i tako se izbori za nastup na Mundijalu za igrače do 20 godina. Razlog zato su rezultati prvog kola. Austrijanci su poraženi od vršnjaka iz Engleske sa 2:0, dok su Izraelci ispustili trijumf protiv Srbije primivši gol u 93. minutu, pa je taj susret završen 2:2. Englezi su favoriti za plasman u polufinale, a ostale tri selekcije, po nama, imaju podjednake šanse. Slektor Izraela Ofir Haim uspeo je da iznenadi Srbiju na startu, pošto su ”Orlići” važili za favorita, dok je selekcija selektora Austrije Martina Šerba ionako bila autsajder protiv ”Albiona”. Austrijanci moraju da igraju na pobedu, jedan bod bi ih ostavio u igri, ali bi malo toga u tom slučaju zavisilo od njih. Što se Izraela tiče smatramo da se oni nisu mogli oporaviti od šoka iz prvog kola, pa će bodovi pripasti Austrijancima. Naš predlog je, dakle, dvojka, odnosno pobed Austrije, za koju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 7.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.