Tiket dana (utorak, 28.06.2022)

Tiket dana

Pred nama je još jedan dan sa vrlo slabom ponudom ali nas teši činjenica da neće još dugo biti ovako. Uglavnom, tiket vas čeka i ovog jutra. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Francuska (U19) – Izrael (U19) – 1/1,3+ @ 2.35 u Mozzartbet

Na Evropskom prvenstvu za selekcije do 19 godina igraju se polufinalne utakmice. U prvoj se sastaju Engleska i Italija dok će o drugom finalisti odlučiti duel Francuske i Izraela. Istog dana igra se i meč za peto mesto, s obzirom da će pet najboljih reprezentacija sa ovog šampionata izboriti plasman na naredno Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godine. U toj utakmici sastaju se domaćin Slovačka i selekcija Austrije. Mi smo pažnju posvetiri duelu mladih ”Petlića” i Izraela. ”Trikolori” su najviše pokazali u grupnoj fazi i s pravom važe za najveće favorite za osvajanje titule prvaka Evrope. U prva tri meča zabeležili su isto toliko pobeda, na startu su deklasirali domaćina Slovačku sa 5:0, Rumune su dobili sa 2:1, a pravu snagu pokazali su protiv Italijana u borbi za prvo mesto u grupi, ”Azure” su savladali sa 4:1. Dakle, dali su čak 11 golova na tri meča. Izrael se u polufinale plasirao sa jednom pobedom, jednim remijem i porazom. Na startu su ostali bez trijumfa protiv Srbije u poslednjim trenucima, bilo je 2:2, da bi u najvažnijoj utakmici odigrali i najbolje, pa su Austriju pobedili sa 4:2. U poslednjem meču, koji je odlučivao o prvom mestu, doživeli su minimalni poraz od Engleza. Plasman Francuske u finale ne bi smeo da izostane, a da bismo došli do jače kvote predložili smo prelaz 1/1 uz bar tri gola na meču. Za ovaj tip kvota je 2.35 u kladionici Mozzartbet.

Zamalek – Keramika Kleopatra – 1/1 @ 2.80 u Mozzartbet

Pred liderom egipatskog prvenstva Zamalekom je gradski derbi Kaira protiv Keramike Kleopatre. Ova ekipa zanimljivog imena nalazi se na 7. mestu i nema neke velike ambicije u preostalom delu prvenstva. Teško je očekivati da mogu značajnije da poprave svoj plasman, ali su zato daleko i od opasne zone, i pored činjenice da ima da se igra još 12 kola. Zamalek se bori za novu titulu, imaju dva boda više od drugoplasiranog Piramidsa, ali im je mnogo veći i opasniji rival ekipa Al Ahlija, aktuelni vicešampion Afrike. Istina, Al Ahli je trenutno tek treći, ima četiri boda manje od Zamaleka, ali i čak tri utakmice manje. Te susrete su propustili zbog obaveza u afričkoj Ligi šampiona, i gotovo je izvesno da će u njima osvojiti barem četiri boda, pa ovu lidersku poziciju Zamaleka možete uzeti kao trenutnu. Zato Zamalek ne sme ni da pomišlja na gubitak nekog boda protiv Keramike Kleopatre. Ovaj tim su pobeđivali dva puta ove sezone, prvo u prvenstvu, a onda i u kupu, a slavili su i u dva prošlosezonska okršaja. Dakle, ukupno su se ove dve ekipe sastale samo pet puta i svih pet mečeva su dobili fudbaleri Zamaleka. Keramika Kleopatra je bez poraza u tri prethodna kola, ali su u dva poslednja uzeli samo po bod. Zamalek je uzeo važan bod kod Al Ahlija, a posle toga je slavio u gostima protiv Nacionalne banke Egipta. Verujemo da će pobediti i u ovom meču i tako produžiti svoj boravak na čelu tabele bar još neko vreme. Naš predlog je prelaz 1/1 za koji se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.80.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.