Tiket dana (četvrtak, 30.06.2022)

Tiket dana

Poslednjeg dana u junu ponuda je možda i najslabija od početka godine. Ipak, nekako smo se snašli da tiket i danas bude pred vama. Kvote koje su u tiketu mogu biti promenjene.

Alahuelense – Kartahines – 1,0-3 @ 3.60 u Mozzartbet

U revanš utamici finala Plej-ofa u kostarikanskoj Klausuri ekipa Alahuelensea će pokušati da potvdi dominaciju iz regularnog dela sezone. Ovaj tim je bio najbolji posle 22 kola, ostavivši drugoplasirani Erediano na šest bodova zaostatka. Njihov rival u finalu, tim Kartahinesa, bio je treći, ali je u dvomeču eliminisao Erediano u polufinalu. Za to vreme Alahuelense je bio uspešniji od Saprize, i to tek posle produžetaka u revanšu, s obzirom da su oba duela završena rezultatom 1:1. U prvoj finalnoj utakmici, odigranoj u gradu Kartaho, nije bilo golova, što u ulogu favorita stavlja Alahuelense. Ovaj tim je osvojio i prethodnu Aperturu, pa bi trijumfom u ovom meču povezao pehare u oba šampionata Kostarike. Kartahanes dugo čeka na trofej, skoro deceniju nisu igrali u završnoj predstavi i imaće veliki motiv da postanu prvaci Klausure, pogotovo jer su prethodni put najbolji bili pre više od osam decenija. Za to vreme Alahuelense se naosvajao titula, ukupno ih ima čak 30, naspram samo tri njihovog rivala. U dva prvenstvena okršaja slavio je Alahuelense, prvo sa 3:2, a onda i sa 2:1. Verujemo u jedinicu, ali i mali broj pogodaka, s bzirom da je ulog veliki. Za 1,0-3 kvota je 3.60 u kladionici Mozzartbet.

Fjolnir – Kopavogur – 2,2+ @ 2.90 u Mozzartbet

Gosti su prošle sezone igrali u elitnom rangu na Islandu, ali su zauzeli pretposlednje 11. mesto i preselili se u drugu ligu. Na kraju nedostajao im je samo jedan bod za obezbeđivanje opstanka, ali su imali tu nesreću da u poslednjem kolu gostuju Breidabliku koji se borio za titulu. Posle sedam utakmica u aktuelnoj sezoni nalaze se na 3. mestu sa dva boda mnaje od vodećeg Selfosa, a jednim od drugoplasirane Grote. Međutim, Kopavogur ima meč manje odigran, pa bi pobedom preuzeo lidersku poziciju. Sada im sledi gostovanje kod Fjolnira, tima koji već tri kola ne zna za pobedu, a iza sebe ima dva poraza. Trenutno se tim iz Grafarvogura nalazi na 7. mestu sa 11 bodova, nekako podjednako udaljen od vrha, ali i dna tabele. Fjolnir se u prošloj sezoni borio za plasman u prvu ligu, ali su na kraju bili treći, pa su u elitu otišli Vestmanejar i Fram. Prethodni međusobni duel ove dve ekipe imale su pre skoro dve godine kada su obe bile u eliti, a te sezone je Fjolnir ispao u drugu ligu. Tada je KOpavogur slavio sa 3:1 na svom terenu. I sada smatramo da je Kopavogur bolji tim i da će odneti pobedu na ovom meču, s obzirom da iza sebe imaju šest vezanih trijumfa, četiri u ligi i dva u kupu. Uz dvojku predlažemo i bar dva gola gostiju. Za kombinaciju 2.2+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 2.90.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.