Tiket dana (petak, 19.08.2022)

Tiket dana

Pred nama je vikend sa mksimalnom ponudom. Možda ovj peta nije kao neki ranije, pre svega što se igraju mečevi u tri od pet najjačih liga, ali je svakako dovoljno utakmica za sastavljanje tiketa. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Menhengladbah – Herta – 1,2+ @ 1.83 u MaxBet

Borusija može da bude zadovoljna igrama na početku sezone, ali ne u potpunosti i ishodima mečeva. Posče pobede nad Hofenhajmom na svom terenu sa 3:1, kada su imali i igrača više tokom većeg dela utakmice, gostovali su u Gelzenkirhenu kod povratnika Šalkea. Sve do trećeg minuta sudijske nadoknade imali su tri boda u džepu, ali je tada domaćin poravnao sa bele tačke. Ipak, ekipa Danijela Farkea, novog trenera Menhengladbaha, opravdala je očekivanja i planove. Herta izgleda nije ništa naučila iz lošeg iskustva iz prethodne sezone. Tada su opstanak obezbedili tek u baražu, i to posle poraza u prvom meču od Hamburgera. Opet su loše startovali, imaju samo jedan bod iz dva meča i nalaze se ponovo među timovima iz donjeg dela tabele. Gradski derbi sa Unionom su lako izgubili, dok su u drugom kolu bili mnogo bolji, ali nisu uspeli da savladaju Ajntraht, bilo je 1:1. Prošle sezone obe ekipe dobile su međusobni duel na svom terenu, pa smatramo da će Menhengladbah i sada slaviti uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.83.

Alaves – Mirandes – 1,0-3 @ 2.20 u MaxBet

Baskijci su morali da napuste elitu proletos, ali po početku sezone u Segundi čini nam se da se Alaves naoštrio da se ekspresno vrati u La Ligu. U prvom kolu tim iz Vitorije slavio je na gostovanju kod Leganesa i najavio pohod na jedno od prva dva mesta. Posle ispadanja smenjen je trener Hulio Velaskez, a novi kormilar je Luis Garsija. U Alaves su stigli Nikola Maraš, Hona Guridija i Anderson Arojo iz Liverpula, ali je bilo i odlazaka, pa dres tima iz Vitorije više ne nose Hoselu, Pačeko, Sainc i Pons. Mirandes nije uspeo da na svom terenu pobedi Sporting iz Hihona, rezultati ovog tima bili su slabi i u pripremnom periodu, a prethodnu sezonu u Segundi završili su na 14. poziciji. Njihove ambicije nisu velike ni u ovom prvenstvu i zadovoljiće se ostankom u Segundi. Očekujemo pobedu Alavesa, ali ne i neku goleadu. Za kombinaciju 1,0-3 kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.20.

Norič – Milvol – 1,2+ @ 2.50 u MaxBet

Posle vrlo lošeg starta prvesntva u Čempionšipu i samo jednog osvojenog boda u prva tri kola, ekipa Noriča je u vanrednom kolu pobedila Hadersfild sa 2:1 i stigla do prvog trijumfa. ”Kanarinci” su rano poveli sa 2:0, već posle petnaestak minuta igre, a zatim su imali i igrača više. I pored te činjenice ”Terijeri” su uspeli da smanje i učine finiš neizvesnim, ali ništa više od toga. Norič hoće ponovo u Premijer ligu, a želja mu je da se tamo zadrđži više od jedne sezone, što se dešavalo u prethodnih pokušajima. Ipak, ne izgleda da će lako prebroditi takmičenje u Čempionšipu, barem po ovom slabom početku. Milvol, za razliku od prethodnih sezona igra veoma efikasne mečeve, pa je u prethodna dva kola dao pet, a primio četiri gola. U Svonsiju su gubili 2:0, od 12. minuta do sudijske nadoknade, a onda se desila neverovatna stvar. Velšani su postigli dva autogola, u 93. i 95. minutu i ostali bez već upisane pobede. Taj bod je bio već sedmi za Milvol i oni se nalaze u samom vrhu tabele. Norič mora da pobedi i veže dva trijumfa čime bi krenuo ka gornjem delu tabele. uz jedinicu predlažemo i dva gola domaćina, a za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.50.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 10.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.