Tiket dana (ponedeljak, 29.08.2022)

Tiket dana

Pošto su završene evropske kvalifikacije, dani izemđu dva vikenda iskoristiće se za vanredna kola u mnogim prvenstvima. Pošto će se igrati već od utorka, današnja ponuda je nešto slabija. Ovako izgleda naš tiket. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Kadiz – Bilbao – x2,0-2 @ 1.93 u MaxBet

Kadiz ima problema na početku sezone. Već tradicionalno ovaj tim mnogo slabije igra na svom terenu, dok na starni ume da iznenadi i one najjače španske ekipe. Ovaj put je u prva dva kola upisao isto toliko poraza. Prvo ih je minimalnim rezultatom u Kadizu dobio Real Sosijedad, da bi u prethodnom kolu izgubili u Pamploni od Osasune sa 2:0. Osim toga što još nemau ni bod na svom kontu, nisu uspeli ni da zatresu mržu rivala. Sada protiv sebe imaju tim koji još nije primio gol. Atletik je krenuo remijem na svom san Mamesu sa Majorkom, kada nisu imali ni sreće da zatresu mrežu tima sa Baleara koji je na golu imao sjajnog Predraga Rajkovića. U drugom kolu Baskijci su ponovo igrali kući, ali su sada uspeli da daju jedan hol, ali je i on bio dovoljan za tri boda protiv Valensije. Imamo dve ekipe koje retko primaju i još ređe daju golove, pa je logično da pogodaka ne bude više od dva. Uz to smatramo da gost neće izgubiti. Zato je naš predlog kombinacija x2,0-2 sa koeficijentom koji u kladionici MaxBet iznosi 1.93.

Bešiktaš – Sivaspor – 1,2+ @ 1.85 u MaxBet

Istanbulski velikan nikako ne može da bude zadovoljan epilogom prošle sezone u turskoj Super ligi. Ne samo da Bešiktaš nije odbranio titulu osvojenu godinu ranije, već je osvajanjem tek šestog mesta ostao i bez nastupa u Evropi. Zato su ove godine potpuno posvećeni domaćem prvenstvu i to se primetilo u posle prva tri kola. Bešiktaš je uzeo sedam bodova, na svom terenu su pobedili Kajzeri i Karagumruk, dok su na gostovanju kod Istanbulspora odigrali nerešeno 3:3. Sivaspor je prethodno prvenstvo okončala tek na 10. mestu ali će igrati u grupnoj fazi Lige konferencija. To mogu da zahvale činjenici da su osvajači kupa Turske, ali su morali da igraju jedno kolo kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope. Tu je od njih uspešniji bio švedski Malme, pa će Siva morati u treće po kvalitetu takmičenje, LIgu konferencija. U prvenstvu su još bez pobede, imaju dva remija i poraz, odnosn samo dva boda na kontu. Bešiktaš je apsolutni favorit, a uz jedinicu dodajemo i dva gola na domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Mjondalen – Sandnes – 2 @ 2.45 u MaxBet

Domaći tim odavno je digao ruke od ove sezone. Nadali su se u Mjondalenu da mogu odmah da se vrate u norvešku elitu, ali se to pokazalo da nije izvodljivo u ovom trenutku. Zato je usledio rez, otišli su oni najbolji, tim je podmlašen i nikako ne uspeva da upiše neki trijumf. Poslednji se dogodio još sredinom jula, a trenutno su u seriji od pet uzastopnih poraza. I pored takvog niza Mjondalenu nije ugrožen opstanak, još uvek imaju solidnu prednost u odnosu na timove koji su u zoni ispadanja, a od Skeida koji je u zoni baraža imaju 12 bodova više. Do kraja sezone ostalo je još osam kola i ne verujemo da timo sa da mogu uzeti toliko bodova da sustignu Mjondalen, čak i da ovi više ne osvoje ni bod, a sigurno je da će neki uzeti. Tim Sandnesa nije u dobroj formi, ali se nada osvajanju drugog mesta koje direktno vodi u elitu. Tu se sada nalazi Stabek sa tri boda više, ali i jednim mečom više odigranim od Sandnesa. U prvom delu sezone Mjondalen je slavio protiv Sandnesa, ali je tada odnos snaga bio sasvim suprotan. Sada su gosti mnogo bolji i trena iskoristiti odličnu kvotu na Sandnes, a ona u kladionici MaxBet iznosi 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 8.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.