Tiket dana (subota, 03.09.2022)

Tiket dana

Juče je tiket sa odličnom kvotom bio dobitan, sada je kvota niža, ali su četiri utakmice u ponudi u tiketu. Kvote mogu biti delimično promenjene.

Sosijedad – Atletiko Madrid – GG @ 2.00 u MaxBet

Posle tri odigrana kola Sosijedad i Atletiko imaju identičan ulinak, po dve pobede i jedan poraz. Zanimljivo je da su i jedni i drugi dva puta pobeđivali na gostujući terenima, a da su poraz doživeli pred svojim navijačima. Baskijci su minimalnim rezultatom slavili u Kadizu i Elčeu, dok su u San Sebastijanu izgubili od Barselone, dosta ubedljivo sa 4:1. Madriđani su krenuli ubedljivim trijumfom u komšiluku, protiv Hetafea, ali ih je kofom hladne vode polio Viljareal na njihovom stadionu. U prošlom kolu slavili su tesnu pobedu na Mestalji protiv Valensije. Nije bio lak raspored ni za jedne ni za druge, domaćin je poslednjeg dana prelaznog roka doveo Umara Sadika za više od 20 miliona, pto je najveći transfer Sosijedada u istoriji, kada su u pitanju dolasci. Ipak, poslovali su pozitivno, pošto su za tri puta više novca prodali Šveđanina Isaka Njukaslu. U prošloj sezoni bilo je dosta golova u mečevima između ove dve ekipe, pa nam se čini da bi i sad mogla doći igra gol-gol. Za GG se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.00.

Totenhem – Fulam – 3+ @ 1.70 u MaxBet

”Pevci” su osvojili samo bod na gostovanju Vest Hemu u vanrednom kolu. Naravno da je remi sa odličnim ”Čekićarima” daleko od kiksa, ali ostaje žal među fudbalerima i navijačima Toenhema zbog propuštene prilike u meču u kome su imali prednost. Dugo je prvenstvo, biće prilike za popravni, ali ako Totenhem planira da napadne prvo mesto, onda broj ovakvih utakmica mora da svede na minimum, pošto za glavne rivale ima Siti, Liverpul i Arsenal. Fulam je ostvario sve svoje ciljeve na početku sezone. Posle pet kola imaju po dve pobede i remija, uz samo jedan poraz od Arsenala i to doživeljen u samom finišu meča. Mitrović vuče ”Kolibare” i jasno je da je on najveća snaga ovog londonskog tima. Ima i Totenhem sjajnog Harija Kejna, on i Mitrović su dali devet golova u prvih pet kola, pa se ovaj duel može gledati i kao okršaj centarfora engleske i srpske reprezentacije. Mi navijamo za golove, a njih bi trebalo da bude bat tri ukupno. Za 3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.70.

Braga – Žil Vinsente – 1,2+ @ 1.60 u MaxBet

Braga je odlično započela sezonu, pre svega su se istakli efikasnošću. Postigli su neverovatan broj pogodaka u prva četiri kola, čak 17, više od četiri po meču. Počeli su onim spektakularnim remijem sa Spotingom od 3:3, a onda su se nizale pobede 3:0, 5:0 i 6:0. Žrtve su bile redom Famalikao, Maritimo i Aruka. Trenutno su drugi na tabeli, pošto Benfika ima maksimalan učinak i svih 12 bodova na kontu. U četvrtak Braga startuje u grupnoj fazi Lige Evrope, a prvi rival im je švedski šampiona Malme. Čini nams e da će domaće prvenstvo biti prioritet za Bragu ove sezone i da će pokušati da izbore plasman u Ligu šampiona, makar i kroz kvalifikacije. Žil Vinsente je igrao u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali je od njih uspešniji bio splitski Hajduk. U prva četiri kola osvojili su5 bodova, a dali su samo tri gola. Isti broj pogodaka su i primili, pa će ovo biti sudar izuzetnog napada i granitne odbrane. Mi veću šansu dajemo napadu, predlažemo pobedu Brage uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ koeficijent je 1.60 u kladionici MaxBet.

Ajntraht – Lajpcig – GG @ 1.55 u MaxBet

Ako neka ekipa ne odgovara Lajpcigu to je Ajntraht, i to posebno kada se igra u Frankfurtu. Na Komercbank areni Lajpcig nikada nije slavio, a gostovao je pet puta, četiri puta u okviru Bundeslige i jednom u DFB kupu. Početak nove sezone nije bio idealan ni za jedne ni za druge, ali su u prošlom kolu pobedili i Ajntraht i Lajpcig, što je, verovali ili ne, bio prvi trijumf za oba tima. Ajntraht je slavio na gostovanju u Bremenu, postigavši čak četiri gola, dok je Lajpcig slavio na svom terenu protiv Volfsburga. Sa po 5 bodova nalaze se u sredini tabele, a sigurno je da su im ambicije mnogo veće, posebno za ”Bikove”. Uskoro startuju u Ligi šampiona, Ajntraht je dibitant u tom takmičenju, a biće peti nemački predstavnik zahvaljujući osvajanju Lige Evrope proletos. I Lajpcig je uzeo jedan trofej, svoj prvi u istoriji, bili su najbolji u nemačkom DFB kupu. Prvi rival Ajntrahta u Ligi šampiona biće lisabonski Sporting u sredu, dok će dan ranije Lajpcig dočekati Šahtjor. Prethodna četiri međusobna duela između ova dva tima završena su remijem, poslednji 0:0, a pre toga tri puta 1:1. I sad bi mogla lako da dođe igra gol-gol, a za GG se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.55.

Ukupna kvota an tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 8.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.