Tiket dana (sreda, 07.09.2022)

Tiket dana

Očekuje nas druga polovina prvog kola Lige šampiona, pa su nova uzbuđenja zagarantovana. Predložene kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Klub Briž – Leverkuzen – 1x,2+ @ 2.10 u MaxBet

Nije baš dobar momenat za tim iz Leverkuzena za premijerni meč u Ligi šampiona posle dve godine pauze. U Bundelsigi im nikako ne ide na početku sezone, pa su u prvih pet kola doživeli četiri poraza, od toga tri na svojoj Baj areni. Ako tome dodamo i ispadanje iz DFB kupa u prvom kolu od Elverzberga, tima iz treće lige, možemo reći da je katastrofalno leto iza njih. Možda bi ovaj meč u Belgiji mogao da bude vododelnica posle koje će zaplivati uzvodno. Šampion Belgije nije nimalo naivan rival, mada u psoeldnje vreme nije pravio ozbiljnije rezultate u Evropi. Možda je ova sezona šansa da se uradi nešto više, pošto su u grupi još Atletiko iz Madrida i Porto. Mnogo toga zavisiće od ishoda ovog duela, a uspeh bi doneo mnogo više od bodova. Pokušajte s duplom šansom na domaćina uz bar dva gola ukupno, a za ovu kombinaciju kvota je 2.10 u kladionici MaxBet.

Atletiko Madrid – Porto – 1,2+ @ 2.55 u MaxBet

Žreb je ponovo spojio Atletiko i Porto u istoj grupi, kao što je to bio slučaj prošle godine. Tada su Kolćonerosi bili ukupno uspešniji, mada je prvi duel u Madridu završen bez pogodaka. U revanšu, kada se odlučivalo o prolazu, španski tim je slavio sa 3:1. Ove godine Porto ulazi u meč kao šampion svoje zemlje, što je prošle godine bio slučaj sa Atletikom. Međutim, ”Zmajevi” nisu baš briljirali od počekta sezone u portugalskoj Primeiri, mada imaju četiripobede u pet kola. Boli onaj ubedljiv poraz na gostovanju kod Rio Avea. Ni Atletiko nema učinak kakvom se nadao u La Ligi. U četiri kola dve pobede i po remi i poraz. Zanimljivo je da su tri puta gostovali i uzeli svih sedam bodova, dok su na svom stadionu, koji se od ove sezone zove Sivitas Metropolitano, poražen od Viljareala. U prošlom kolu ”Jorgandžije” su igrale derbi u San Sebastijanu, a pobedu im je ”oteo” nova uzdanica Real Sosijedada Umar Sadik. Simeoneova ekipa više ne igra onako tvrde utakmice, pa smatramo da će pored pobede nad Portom postići i bar dva gola. Za 1,2+ kvota je 2.55 u kladionici MaxBet.

Totenhem – Marsej – GG3+ @ 2.25 u MaxBet

Oba tima napravila su pauzu kada je igranje u Ligi špampiona u pitanju, i sada se vraćaju na velika vrata u elitno takmičenje. Olimpik je kao vicešampion Francuske obezbedio direktan plasman, a Totenhemu je za tako nešto bilo dovoljno da budu četvrti na tabeli Premijer lige. Na kraju krajeva, najvažniji cilj je ispunjen. Tokom leta oba tima su se fantastično pojačala, a to se primećuje po igrama na stratu sezone. Totenhem je bez poraza u šrvih šest kola, ima četiri pobede i dva remija, što je u ovom trenutku dovoljno tek za treće mesto. S druge strane Olimpik deli prvo mesto sa Pari Sen Žermenom, a ima pet pobeda i samo jedan remi. Imao je tim iuz najveće francuske luke nekoliko sjajnih partija, a najubedljivija je bila ona u Nici kada su slavii sa 3:0. Očekujemo žestoku borbu na Vajt Hart Lejnu, a sigurni smo da će biti i golova. Naš predlog je 3+ uz obavezan GG. Za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 12.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.