Tiket dana (nedelja, 11.09.2022)

Tiket dana

Ponuda je osiromašena izostankom utakmica sa Ostrva, ali je i dalje odlična. Potrebno je biti oprezan, iznenađenja je na sve strane. Kvote iz tiketa bile su važeće u trenutku sastavljanja.

Lorijan – Nant – T12+ @ 2.20 u MaxBet

Za domaćina se slobodno može reći da je pozitivno iznenađenje na početku sezone u Ligi 1. Posle šest utakmica Lorijan je sakupio 13 bodova i deli peto mesto sa Lionom, timom koga je pobedio u zaostaloj utakmici odigranoj u sredu. Mnogi su videli ”Lavove” kao favorite u tom meču, ali je Lorijan bio siguran i slavio sa 3:1. Da nije bilo ubedljivog poraza u Lansu moglo bi se reći da je ovo perfektan start za tim Lorijana koji je prošlu sezonu proveo u bici za opstanak. Sada im u goste dolazi Nant, osvajač Kupa Francuske i tim koji je predstavnik ove zemlje u Ligi Evrope. ”Kanarinci” su startovali odlično u ovom takmičenju i u četvrtak su pobedili grčki Olimpijakos sa 2:1. Nant je znatno slabije startovao u domaćem prvenstvu, imaju šest bodova iz isto toliko utakmica, i sigurno da nisu zadovoljni svojim učinkom. Lorijan je dao 11 golova u prvih šest utakmica, a kad je dao tri Lionu, može bar dva Nantu. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a kvota za T12+ u kladionici MaxBet iznosi 2.20.

Hetafe – Sosijedad – 2 @ 2.25 u MaxBet

Domaćin iz madridskog predgrađa u velikoj je krizi. Posle četiri odigrana kola u La Ligi ima samo jedan bod na kontu i ne čini nam se da je izlaz blizu. Hetafe je u prošlom kolu primio pet golova na Mestalji od Valensije koja je pre toga jedva dala jedan gol u prva tri kola. Pre toga su poraženi i od Đirone i Atletiko Madrida, a na oba meča su primali po tri gola. Mrežu su sačuvali samo u duelu sa Viljarealom i to je jedini bod koji su osvojili, meč je završen 0:0 na ”Alfonso Perezu”. Loša vest je da im sada u goste dolazi odlični Sosijedad koji je pre samo četiri dana pobedio Mančester junajted na Old Trafordu. Baskijci su u prošlom kolu igrali nerešeno sa Atletiko Madridom na svom terenu, a svoj debitantski gol u dresu Sosijedada postigao je Umar Sadik. Nigerijac je dolaskom iz Almerije oborio rekord u visini transfera Real Sosiedada obzirom da je Anadalužanima ”leglo” 20 miliona evra za njega. Sosijedad je ove sezone igrao tri puta na strani, dva puta u La Ligi i jednom u Ligi Evrope, i sva tri puta je trijumfovao sa 1:0, protiv Kadiza, Elčea i Mančester junajteda. Smatramo da im se smeši nova pobeda, možda sa nekim golom više. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 2.25.

Serkl Briž – Antverp – 2 @ 2.25 u MaxBet

Tim iz Antverpena više ni za koga nije iznenađenje i stvarno nas iznenađuju kladionice koje i dalje daju velike kvote na njihove pobede. Bilo je tako i u prošlom kolu kada se Antverp sastao sa Vesterlom i lako ga pobedio sa 3:0. Bio nam je to fiks dana i ispostavilo se da je lako prošao. Sada Antverp gostuje u Brižu, ali ne kod šampiona Klub Briža, nego kod njihovog gradskog rivala Serkla. Upravo je šampion slavio u gradskom derbiju u prošlom kolu sa ubedljivih 4:0, a Serkl je ostao na dnu tabele sa samo pet osvojenih bodova iz sedam kola. Na drugoj strani na vrhu je Antverp sa maksimalnim brojem bodova iz sedam utakmica. Antverp je umakao na pet bodova razlike u odnosu na prve pratioce Genk i Klub Briž, i sigurno će pokušati da iskoristi obaveze svojih rivala u Evropi, dok oni ne igraju u grupnoj fazi. Utakmice kakva je sa Serkl Brižom moraju da dobijaju ako žele da ostanu u vrhu i bore se za titulu, koju su mnogi počeli da im predviđaju. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici MaxBet dobija kvota 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 11.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.