Tiket dana (subota, 01.10.2022)

Tiket dana

Prvi je dan oktobra a ponuda je nikad bolja. Prethodne dve sedmice smo se snalazili, a sada na meniju imamo bukvalno sve svetske lige. Predložene kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Kristal Palas – Čelsi – 2 @ 1.98 u MaxBet

”Plavci” su poslednji meč u Premijer ligi odigrali pre mesec dana. Tog 3. septembra pobedili svog ljutog rivala Vest hem sa 2:1, posle mnogo uzbuđenja. I tada se videlo da stvari ne funkcionišu kako bi trebalo u timu sa Stamford Bridža, a kluminacija se dogodila na Maksimiru u duelu prvog kola novog izdanja Lige šampiona. Dinamo je pobedio sa 1:0 i taj poraz značio je rastanak sa Tomasom Tuhelom, trenerom koji je Čelsiju doneo titulu prvaka Evrope pre samo dve godine. Na, slobodno možemo reći, užarenu klupu seo je Grejem Poter, debi je imao u drugom kolu Lige šampiona kada Čelsi nije uspeo da pobedi Salcburg na svom terenu. Sada ”Plavci” odlze na Selhurst park gde će u malom gradskom derbiju igrati protiv Kristal Palasa. Domaći nije pobedio na tri prethodne utakmice, pa je i trener Patrik Vijera u nevolji. Čelsi mora da se vrati na pobedničku stazu, ne samo u Premijer ligi, njih uskoro očekuje meč sa prvakom Italije Milanom, a uvod u taj duel morala bi da bude pobeda protiv Palasa. Za dvojku se dobija kvota 1.98 u kladionici MaxBet.

Keln – Dortmund – T22+ @ 1.88 u MaxBet

U glavnom gradu Severne Rajne Vestfalije igra se komšijski derbi između domaćeg Kelna i Borusije iz Dortmunda. ”Jarčevi” su posle sedam kola na 9. mestu sa 10 bodova, s tim da su mnogo bolja izdanja imali na strani nego na svom Rajn Energiju. Uporedo sa Bundesligom Keln igra i u Ligi konferencija za koju se izborio u prethodnoj odličnoj sezoni. Nakon dve utakmice imaju četiri boda, remizirali su u Nici i pobedili Slovacko na svom terenu. U četvrtak će ugostiti beogradski Partizan, a sedam dana posle toga igraće u Humskoj. Borusija je druga, u leđa gleda samo Union Berlinu ali sigurno kod ”Milionera” žale zbog činjenice što krizu Bajerna nisu bolje iskoristiti i odmakli na veću bodovnu udaljenost. Pored pet pobeda doživeli su i dva poraza, ne zna se koji je bolniji, da li onaj kada su protiv Verdera ispustili 2:0 za samo par minuta na kraju meča, ili onih ubedljivih 3:0 u Lajpcigu koji je tada preuzeo njihov prethodni trener Marko Roze. U Ligi šampiona su pobedili Kopenhagen i izgubili u Mančesteru od Sitija, ali su i tamo pružili odličnu partiju. Sledeći rival u Evropi im je Sevilja, ali sada je Keln u prvom planu. Naš predlog je gost daje dva gola, s obzirom da smo videli mnogo pukotina u igri Kelna u meču sa Unionom, ali i timom Slovackog. Kada su Česi dali dva gola ovde, može i Dortmund. Za T22+ kvota je 1.88 u kladionici MaxBet.

Ostende – Genk – 2 @ 1.80 u MaxBet

Fudbaleri Genka prvi su pratioci nestvarno dobrog Antverpa ove sezone u Župiler ligi. Genk zaostaje pet bodova mada ima samo jedan poraz i jedan remi, uz sedam pobeda, ali ekipa iz Antverpena ima maksimalan učinak sa 21 osvojenim bodom. Genk, Klub Briž i ostali moraju da pobeđuju i strpljivo čekaju neku krizu u Antverpu, a ona mora stići, pre ili kasnije. Genk je izgubio samo u prvom kolu od šampiona Klub Briža, zatim je u narednih osam kola pobedio sedam puta i odigrao nerešeno sa Sent Trojdenom na svom terenu. U prošlom kolu slavili su u derbiju protiv Genta minimalnim rezultatom na svom terenu. Ostende je pred pauzu osvojio četiri boda iz dva kola i ovaj duel dočekuje na 13. poziciji sa 13 bodova. Na svom terenu su igrali četiri puta, dva puta su pobedili a dva puta izgubili, od Genta i Sent Trojdena. Kvalitet je na strani gostiju i očekujemo njihov trijumf u Ostendeu. Za dvojku kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 6.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.