Najava i analiza: Serija A, 9. kolo: Duel dva najtrofejnija italijanska tima i još mnogo sjajnih mečeva!

Od subote su na programu mečevi devetog kola italijanske Serije A, koje nam sa sobom donosi pregršt uzbuđenja.
Najzanimljiviji susret se svakako igra na “San Siru” gde će fudbaleri Milana ugostiti Juventus u duelu dva najtrofejnija italijanska tima.
Od ostalih mečeva treba izdvojiti gostovanje Intera kod Sasuola nakon dva vezana poraza, kao i mečeve između najprijatnijeg iznenađenja prvenstva Udinezea i Atalante, ali i Fiorentine i Lacija što će ujedno biti i poslednji susret ovog kola.
Na tabeli za sada prvo mesto dele Napoli i Atalanta, Udineze ima bod manjka u odnosu na prvoplasirani duo, dok Lacio i Milan dele petu poziciju.
Što se tiče borbe za opstanak, trenutno najugroženiji timovi su Sampdorija koju od ovog kola predvodi Dejan Stanković, a u opasnoj zoni su još i Kremoneze, Verona i Bolonja.

Sasuolo – Inter – 2 @ 1.74 u CircusBet

Premijerni meč devetog kola italijanske Serije A se igra u Ređo Emiliji gde će fudbaleri Sasuola ugostiti Inter.
Sasuolo je pretrpeo velike gubitke u letnjem prelaznom roku, pošto je ova ekipa ostala bez nekoliko svojih najboljih fudbalera.
To će se svakako odraziti na rezultate, a u ovom trenutku je situacija takva da se ova ekipa nalazi na sjajnom osmom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je tim iz Ređo Emilije odigrao jedan fantastičan meč na domaćem terenu protiv Salernitane, i slavio sa više nego ubedljivih 5:0.
Inter sa druge strane ima dva vezana poraza u Seriji A, ali i veoma važan trijumf u trećem kolu Lige šampiona na svom stadionu protiv Barselona kada je bilo 1:0.
Mišljenja smo da će Neroazuri kad tad morati da proigraju, a deluje da je najbolja moguća prilika za to ovaj meč, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa dvojkom koju CircusBet plaća sa kvotom 1.74.

Milan – Juventus – GG @ 1.90 u Maxbet

Derbi kola se igra na “San Siru” gde će Milan ugostiti Juventus, što će biti meč između dva najtrofejnija italijanska tima.
Milan je u prošlom kolu slavio na veoma teškom gostovanju kod Empolija, a taj duel u Toskani je završen rezultatom 1:3, pa se trenutno aktuelni šampion Italije nalazi na petom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli.
Ipak, u Ligi šampiona su Rosoneri doživeli težak poraz na gostovanju kod Čelsija, a taj meč je “Stamforf Bridžu” je završen rezultatom 3:0.
Što se tiče Juventusa, “Stara dama” je tek u prošlom kolu nakon tri vezana susreta bez trijumfa, pobedila na svom terenu Bolonju, i to bez većih problema, pošto je taj susret u Torinu završen sa više nego ubedljivih 3:0.
I u Ligi šampiona je Juve ostvario veoma važan trijumf na domaćem terenu protiv Makabija iz Haife, koji je svakako dao nadu svim navijačima torinskog kluba, da bi njihova omiljena ekipa mogla ponovo da se umeša u borbu za plasman u nokaut fazu, i to nakon dva uzastopna poraza na startu takmičenja.
Najrealnije je da se ovde fokusirate na golove, a po našem mišljenju će ih biti na obe strane, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju Maxbet ceni sa koeficijentom 1.90.

Bolonja – Sampdorija – X2 @ 1.82 u Mozzartbet

Poslednji duel subotnjeg programa se igra na stadionu “Renato Dal’ Ara” gde će fudbaleri Bolonje ugostiti Sampdoriju.
Utisak je da domaćinu nije pomogla ni smena Siniše Mihajlovića, pošto se Bolonja trenutno nalazi na sedamanestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu su izabranici Tijaga Mote doživeli poraz na gostovanju kod Juventusa, kada je bilo 3:0.
Sampdorija je sa druge strane bez ikakve sumnje najveće razočarenje dosadašnjeg toka Serije A, a kestenje iz vatre će pokušati da izvadi Dejan Stanković koji je pre nekoliko dana imenovan za novog trenera Đenovljana.
U prošlom kolu je Sampa odigrala još jedan jako loš meč na domaćem terenu protiv Monce, u kom je novopečeni prvoligaš slavio sa više nego ubedljivih 0:3, nakon čega je klub otpustio Marka Đampaola i na njegovo mesto postavio bivšeg trenera Crvene zvezde.
Oba tima žarko žele tri boda na ovom meču, a naš utisak je da će Sampa pod dirigentskom palicom Dejana Stankovića doći do prvih bodova posle četiri uzastopna susreta zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju Mozzartbet ceni sa sjajnom kvotom 1.82.

Torino – Empoli – 3+ @ 2.02 u Meridianbet

Premijerni duel nedeljnog programa se igra u Torinu gde će popularni “bikovi” na svom terenu ugostiti Empoli.
Trenutno se Saša Lukić i drugari nalaze na desetom mestu na tabeli, što i nije tako loše, ali je svakako utisak da je tim koji sa klupe predvodi Ivan Jurić mogao i morao više pošto je Torino zaista sjajno startovao u prvenstvu, međutim kako vreme prolazi “bikovi” igraju sve slabije, pošto je ovaj tim na tri poslednja meča ima isto toliko poraza.
U prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod prvoplasiranog Napolija, a taj duel je završen rezultatom 3:1,
Što se tiče Empolija, tim iz Toskane će po svemu sudeći imati dosta problema da sačuva prvoligaški status, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Empoli na domaćem terenu poražen od Milana, a taj meč je završen rezultatom 1:3, što je bio treći poraz ovog tima u ovogodišnjem izdanju Serije A.
Torino je sasvim sigurno favorit na ovom duelu, ali vam pre jedinice preporučujemo da se fokusirate na golove i da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.02.

Monca – Specija – 1 @ 1.91 u CircusBet

Monca je katastrofalno startovala u prvenstvu Italije, međutim, kako vreme prolazi tako i klub koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija pruža sve bolje partije pa se tako Monca trenutno nalazi na šesnaestom mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova, što znači da se novajlija u ligi prvi put od početka šampionata nalazi na poziciji koja na kraju šampionata ne donosi selidbu u niži rang,.
U prošlom kolu je Monca odigrala jedan fantastičan meč na strani kod Sampdorije, i slavila sa više nego ubbedljivih 0:3, pa je sigurno da u veoma lepom raspoloženju fudbaleri ovog tima dočekuju duel sa Specijom.
Što se tima iz Ligurije tiče, kao što smo nebrojano puta do sad ponovili, Specija igra fantastično na domaćem terenu, ali katastrofalno na strani, što se još jednom pokazalo i u prošlom kolu kada je ova ekipa poražena kod Lacija sa 4:0.
Mišljenja smo da će Monca nastaviti sa sjajnim partijama u poslednje vreme pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila zaista sjajnu kvotu 1.91.

Salernitana – Verona – 3+ @ 1.83 u Meridianbet

Poznato je koliko je malo falilo da Salernitana prošle sezone ispadne u Seriju B, ali je ovaj tim kada je to bilo najbitnije odigrao svoje najbolje mečeve i na kraju potpuno zasluženo došao do opstanka u društvu najboljih.
Trentno se tim iz Salenta nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, a ono što nikako nije dobro je da izabranici Davidea Nikole na pet poslednjih susreta ne znaju za trijumf.
U prošlom kolu je Salernitana doživela pravu katastrofu na gostovanju kod Sasuola, a taj duel u Ređo Emiliji je završen rezultatom 5:0.
Verona je nažalost u prošlom kolu poražena u poslednjim trenucima susreta na svom terenu protiv sjajnog Udinezea, kada je bilo 1:2, pa se trenutno ekipa iz grada ljubavi nalazi na osamnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje utisak je da timu koji je prošle sezone bio pravi hit prvenstva, sledi velika borba za opstanak.
Mišljenja smo da će nam ovaj duel u Salentu doneti dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionicaa Meridianbet plaća sa kvotom 1.83.

Udineze – Atalanta – GG @ 1.70 u Maxbet

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Udinezea pružati ovoliko dobre partije u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, ali trenutno je situacija takva da se popularne “zebre” nalaze na sjajnom trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Napoli i Atalantu koji u ovom trenutku dele prvo mesto.
U prošlom kolu je Udineze odigrao još jedan fantastičan meč na gostovanju kod Verone i golom u sudijskoj nadoknadi došao do veoma važnog trijumfa.
Što se tiče Atalante, u prethodnih nekoliko godina smo od ovog tima navikli da igra mečeve sa velikim brojem golova, sada je čini se trener Đanpjero Gasperini u potpunosti promenio filozofiju, ali to za sada donosi sjajne rezultate o čemu svedoči i deoba prvog mesta na taebeli sa Napolijem.
U prošlom kolu je “Boginja” odigrala sjajan meč na domaćem terenu protiv Fiorentine i slavila rezultatom 1:0.
Biće ovo pravi praznik fudbala, pošto i jedni i drugi igraju fantastično na startu sezone, a najrealnije je da će i Udineze i Atalanta postići makar po jedan gol na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijent 1.70.

Kremoneze – Napoli – 2 @ 1.46 u CircusBet

Kremoneze je prošle sezone igra zaista sjajno što je ovom timu donelo plasman u Seriju A, i sigurno je da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno je situacija takva da se Kremoneze nakon osam odigranih susreta nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda.
U prošlom kolu je inače ovaj klub remizirao na gostovanju kod Lećea, kome takođe predstoji borba za opstasnak, a taj susret je završen rezultatom 1:1.
Napoli na ovo gostovanje dolazi u fantastičnom raspoloženju, što zbog trijumfa u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Torina, to zbog velike pobede na gostovanju kod Ajaksa, kojom je praktično ovaj tim obezbedio sebi plasman u noakut fazu.
Naravno, ne treba zaboraviti da se Napolitanci trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli i svakako da je četa Lučana Spaletija veliki favorit na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica CircusBet ceni sa kvotom 1.46.

Roma – Leće – 3+ @ 1.82 u Meridianbet

Roma je u prošlom kolu odigrala jedan zaista sjajan meč na gostovanju kod Intera i slavila na stadionu “Đuzepe Meaca” rezultatom 1:2, nakon čega se ovaj tim nalazi na šestom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na dva prvoplasirana tima.
Nažalost, u Ligi Evrope je četa Žozea Murinja ozbiljno dovela u pitanje svoj plasman u nokaut fazu, pošto je Roma poražena na domaćem terenu od Betisa, a taj duel na “Olimpiku” je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče Lećea, svakako da navijači tima sa juga Italije imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto njihova omiljena ekipa na pet poslednjih susreta ima samo jedan poraz, jedan trijumf i čak tri remija.
U prošlom kolu je povratnik u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala remizirao na svom terenu sa Kremonezeom, a taj meč je završen rezultatom 1:1, i utisak je da je Leće mogao i morao više na tom susretu s obzirom da je Kremoneze jako malo pokazao u dosadašnjem toku Serije A.
Što se tiče ovog susreta, Roma je favorit, a golovi se ne dovode u pitanje, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.82.

Fiorentina – Lacio – X2 @ 1.57 u Mozzartbet

Poslednji meč devetog kola italijanske Serije A se igra na stadionu “Artemio Franki” gde će fudbaleri Fiorentine ugostiti Lacio.
“Ljubičasti” nikako da vežu nekoliko dobrih mečeva, a u prošlom kolu su Luka Jović i drugari poraženi na teškom gostovanju kod Atalante, iako “viola” nije ostavila nimalo loš utisak na tom meču.
Trenutno se Fiorentina nalazi na jedanaestom mestu na tabeli i stiče se utisak da ovaj tim može i mora dosta bolje.
U goste im dolazi Lacio koji se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli, a Rimljani u poslednje vreme igraju zaista sjajno pošto je ekipa koju sa klupe predvodi Maurisio Sari vezala čak tri trijumfa u Seriji A, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu na “Olimpiku” protiv Specije, kada je bilo više nego ubedljivih 4:0.
Na prvi pogled vidimo da se radi o jednom veoma nezahvalnom meču za prognoziranje, a mišljenja smo ipak da Lacijali neće doživeti poraz u Firenci, pa vam preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.