Tiket dana (petak, 14.10.2022)

Tiket dana

Za nama su uzbuđenja u evropskim kupovima, a za njihov nastavak sačekaćemo dve sedmice. Sada se posvećujemo klupskim takmičenjima. Pred nama je vikend sa fantastičnom ponudom. Kvote iz tiketa bile su važeće u trenutku pisanja teksta.

Brentford – Brajton – 2 @ 2.40 u MaxBet

Daleko od toga da je ovo utakmica za koju se može predvideti ishod, ali će sigurno biti zanimljiva za analizu. Gosti su sjajno startovali ali ih je malo ukočio prošlonedeljni poraz od Totenhema na domaćem terenu. Prava šteta za ”Galebove”, posebno nakon izdanja na Enfildu gde su odigrali 3:3 sa Liverpulom uz tri pogodtka Leandra Trosara. Brajton je u toku ove sezone ostao bez dugogodišnjeg trenera Grema Potera koji je preuzeo Čelsi, a njegova zamana postao je Italijan Roberto De Zerbi. Da je Brajton, recimo, pobedio Totenhem sada bi bio na četvrtom mestu, u zoni plasmana u Ligu šampiona, ali to i nije glavni cilj ovog tima. Kvalitet ekipe sa juga je takav da mogu biti konkurentni za izlazak u Evropu, ali je njima najvažnije da što pre obezbede opstanak. Isto važi i za Brentford, ovaj londonski tim je tek drugu sezonu u eliti, ali se i sada drži sasvim dobro. Oni su u sredini tabele, međutim u poslednja tri meča uzeli su samo jedan bod, a u prošlom kolu su u Njukaslu doživeli katastrofu od 5:1. U prošloj sezoni Brajton je oba puta dobio Brentford, pa očekujemo da slavi i sada. Kvota za dvojku je 2.40 u kladionici MaxBet.

Rajo Valjekano – Hetafe – GG3+ @ 3.05 u MaxBet

Valjekano je pomalo iznenađujuće lako položio oružje u Andaluziji protiv Almerije. Domaći tim nije dao nikom gol na četiri prethodne utakmice, više od 360 minuta, ali je tri puta pogodio mrežu ”Pčelica”. Kada primite tri gola, bilo od koga, ne možete se nadati uspehu. Kolo ranije Rajo Valjekano je imao mnogo sreće u okršaju sa Elčeom kada je do pobede stigao golom u 95. minutu, bukvalno u poslednjim sekundama. Na tabeli su trenutno na desetom mestu, i čini nam se da nemaju neke veće ambicije u svojoj drugoj sezoni od povratka u La Ligu. Hetafe je loše započeo sezonu, u prva četiri kola osvojili su samo jedan bod, ali su onda pobedili dva puta uzastopno i to protiv Sosijedada na svom terenu i Osasune u Pamploni. Kada je trebalo da ta dva fantastična trijumfa krunišu trećom uzastopnom pobedom usledio je šok i poraz od Valjadolida na stadionu Alfonso Perez u Hetafeu. Tim iz madridskog predgrađa igra otvoreno na strani, na tri gostovanja dali su četiri gola, pa verujemo da će zatresti mrežu i Rajo Valjekana. I domaći vole da napadaju, pogotovo u svom Valjehasu, pa nam je najlogičnije igrati na golove. Kvota je fenomenalna, a za GG3+ u kladionici MaxBet iznosi 3.05.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 7.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.