Tiket dana (subota, 15.10.2022)

Tiket dana

Subota je prepuna sposrtskih događaja, ali su oni najveći derbiji ostavljeni za nedelju. Ovo je naš predlog tiketa. Kvote koje smo predložili mogle bi biti izmenjene.

Lorijan – Rems – 1 @ 2.35 u MaxBet

Ne možemo reći da nismo iznenađeni učinkom ekipe Lorijana posle odigranih 10 kola u francuskoj Ligi 1. Tim iz Bretanje prvi je pratilac šampiona iz Pariza, a za njim zaostaje samo jedan bod. Ekipa sa krajnjeg zapada pobedila je već osam puta ove sezone, jednom su remizirali, a poraženi su samo od Lansa, doduše ubedljivo sa 5:2. Ni najveći optimisti nisu se ovome nadali i sada se u Lorijanu stidljivo kuju planovi i o evropskom nastupu. Ostalo je mnogo da se igra, znaju to u timu koji je vezao šest uzastopnih pobeda, i zato idu korak po korak U prvoj četvrtini prvenstva istakao se mladi Nigerijac Terem Mofi, strelac čak 8 pogodaka, koji deli prvo mesto na listi strelaca sa tandemom iz PSŽ-a Nejmar-Mbape. Ovo je njegova treća sezona u Lorijanu, a stigao je iz belgijskog Kortrajka. Oprez je neophodan i pred dolazak Remsa, tima koji ne zna za pobedu već tri kola, ali je kvota na jedinicu toliko primamljiva da se mora ispoštovati. Za pobedu Lorijana u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.35.

Gorica – Hajduk – 2 @ 1.85 u MaxBet

Domaćin je loše započeo sezonu, a ništa bolje ne igra ni u njenom nastavku. Gorica je na poslednjem mestu u hrvatskoj ligi i ima samo 6 bodova iz 11 utakmica. Povoljna okolnost za njih je činjnica da iz lige ispada samo poslednji tim, pa će oni do kraja prvenstva pokušati da ostave iza sebe barem jednog rivala. Problem je što su sada najbliži Rijeci i Lokomotivi, a te dve ekipe su ipak kvalitetnije od Gorice. Ovog vikenda u Veliku Goricu dolazi Hajduk. Splićani su se konsolidovali posle promene trenera i vezali tri pobede, dve u prvenstvu i jednu u Kupu. Slavili su na gostovanju u Rijeci, a onda su uz obilatu pomoć sreće, ali i sudijske odluke, pobedili Varaždin na Poljudu. Za Dinamom već imaju veliki zaostatak od osam bodova i svaki novi kiks mogao bi da promoviše Zagrepčane ponovo u šampione. Nadali smo se neizvesnijem prvenstvu, makar onakvom kao što je bilo prethodno, ali je očigledno da je tim iz prestonice i dalje enigma za sve ostale rivale. Hajduk je prošle sezone oba puta slavio u Velikoj Gorici, bilo je 3:1 i 4:0, i verujemo da će taj niz nastaviti i sada. Kvota za dvojku u kladionici MaxBet iznosi 1.85.

Totenhem – Everton – T12+ @ 1.58 u MaxBet

”Pevci” su u dobroj formi posle bolnog poraza u derbiju severnog Londona od Arsenala. Odigrali su dve utakmice protiv Ajntrahta u Ligi šampiona i osvojili četiri boda koji ih približavaju nokaut fazi. Grupa je izjednačena, ali je Totenhem pobedom u sredu izbio na prvo mesto sa 7 bodova. Prate ga Sporting i Marsej sa po 6, pa još uvek ništa nije gotovo. Između dve utakmice sa pobednikom Lige Evrope skoknuli su na jug zemlje gde su pobedili Brajton minimalnim rezultatom. Gol Harija Kejna bio je dovoljan za trijumf na Ameksu, pa je Totenhem pred ovo kolo na visokom trećem mestu. Konteov tim zaostaje četiri boda za Arsenalom i tri za Sitijem i ne bi smeo sebi da dozvoli nikakav kiks u duelu sa sve boljim ”Karamelama”. Everton je seriju utakmica bez poraza, koja je trajala punih pet kola, prekinuo u nedelju na svom Gudisonu kada je poražen od Mančeter junajteda. Na tabeli su i dalje u donjem delu, a najveći problem trenera Lamparda je efikasnost. Samo 8 golova postigao je Everton na devet utakmica i taj problem mogao bi da reši povratak Kalverta-Luina u tim posle dužeg vremena. Efikasnost nije problem za Kontea, kako i da bude pored Kejna, Sona, Rišarlisona, Perišića i ostalih. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.58.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 6.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.