Tiket dana (utorak, 18.10.2022)

Tiket dana

Mada u naredna tri dana nema evropskih kupova ponuda će biti još bogatija. Igraju se vanredna kola u nekim ligama, dok će se u ostalim termin iskoristiti za mečeve nacionalnih kupova. Sve je ubrzano a razlog je skori početak Mundijala u Kataru. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Brajton – Notingem forest – 1,0-3 @ 2.10 u MaxBet

Posle odličnog početka sezona izgleda da je kriza zakucala i na vrata tima iz najpoznatijeg engleskog letovališta. Brajton je tri kola bez pobede, a posle remija na Enfildu usledila su dva uzastopna poraza. Prv su poraženi od Totenhema na svom Ameksu, a onda u petak u Londonu protiv Brentforda. Na ta dva meča nisu uspeli da postignu gol. Izgleda da je odlazak trenera Potera u Čelsi ipak teže nadoknaditi nego što se mislilo i sreća da su ”Galebovi” stekli solidnu bodovnu zalihu. To se ne može reći za povratnika u Premijer ligu, ekipu Notingem foresta. ”Šumari” su na začelju tabele, imaju samo jednu pobedu do sada i u sve težoj su situaciji. U Vulverhemptonu su se solidno držali ali su poraženi minimalnim rezultatom. Efikasnost je najveći problem, dali su samo sedam golova do sada a tako se teško ostaje u eliti. Brajton je veliki favorit u prvom meču vanrednog kola Premijer lige, a uz jednicu predviđamo mali broj golova. Za kombinaciju 1,0-3 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.10.

Genk – Vesterlo – 1,2+ @ 1.78 u MaxBet

Od nedelje je Genk novi lider belgijske Župiler lige. Za to im je, pored njihovog trijumfa nad Leuvenom u subotu uveče, trebao i poraz Antverpa u Liježu i on se dogodio. Sada Genk ima 31 bod, jedan više od ekipe iz Antverpena koja je u prvih devet kola imala maksimalan učinak. Pošto nemaju obaveze u Evropi igrači Genka maksimalno koriste tu činjenicu i ređaju uspehe na domaćem planu. Jasno im je da će im Klub Briž Biti najveći konkurent, ali aktuelni šampion odlično gura u Ligi šampiona i već se kvalifikovao i za nokaut fazu. U vanrednom 13. kolu Genk dočekuje ekipu Vesterloa, jednog od najprijatnijih iznenađenja, uz to tim koji je uz njih u najboljoj formi. Vesterlo je bez poraza na poslednjih pet kola, s tim da je niz od pet pobeda prekinuo za vikend remijem protiv Serenga. Očekujte golove, ali i pobedu domaćina. Za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.78.

Elversberg – Bohum – 1x @ 1.75 u MaxBet

U drugom kolu nemačkog DFB kupa ekipa Elversberga doekuje Bohum. Radi se o duelu trećeligaša i bundesligaša i trebalo bi da sve bude jasno, ali nije tako. Tim iz grada na krajnjem jugozapadu Nemačke igra odlično u prvenstvu, ali je u prvom kolu DFB kupa napravio pravu senzaciju eliminacijom Bajera iz leverkuzena. U gradu je fudbalska euforija i verujemo da se Bohum neće prošetati kroz ovaj grad. To mišljenje potkrepljuje činjenica da je Bohum na začelju tabele u Bundesligi i da mi je kup u ovom trenutku van fokusa. Poraz u Štutgartu bio je bolan, a stigao je nakon prve pobede u sezoni nad Ajntrahtom. U Bohumu su fokusirani na utakmicu liderom Bundeslige Union Berlinom koja se igra narednog vikenda i od koje umnogome zavisi njihov status prvoligaša. Sve nam to govori da bi Elversberg, lider treće lige, mogao da napravi još jedno iznenađenje i eliminiše još jednom elitnog ligaša iz kupa. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, a za 1x kvota je 1.75 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 6.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.