Tiket dana (petak, 21.10.2022)

Tiket dana

Pred nama je novi vikend prepun sportskih dešavanja i sve što se više bližimo početku Mundijala u Kataru, tako se uvećeva broj klupskih utakmica. Ovo je predlog tiketa za petak. Moguće je da kvote u nekom trenutku budu izmenjene.

Juventus – Empoli – 1,2+ @ 1.75 u MaxBet

Ništa ne ide po planu u ekipi Juventusu u ovoj prvov trećini sezone. Ne samo da u domaćem prvenstvu imaju zaostatak od deset bodova za vodećim Napolijem, već su u Ligi šampiona gotovo bez izgleda da se nađu u osmini finala. Čak i da pobede u dva preostala meča, a rivali su Benfika u Lisabonu i PSŽ u Torinu, ni to neće značiti ništa ukoliko Portugalci pobede u Izraelu u poslednjem kolu. Zato je važno da ne izgube korak u Seriji A. Posle poraza od Milana na San Siru, ponovo su gostovali, ali je u pitanju bio gradski derbi sa Torinom. Junak meča bio je Dušan Vlahović koji je postigao jedini gol i, čini nam se, spasio glavu treneru Alegriju koji nema baš pohvalno mišljenje o srpskom napadaču. U Torino, u prvoj utakmici novog kola, stiže ekipa Empolija. Tim iz Toskane osvoji je četiri boda u dva prethodna kola, protiv Torina na strani bilo je 1:1, a pobedili su novajliju Moncu minimalnim rezultatom. Na svom drugom gostovanju u Torinu u samo desetak dana šanse im nisu velike, ali nisu bile ni prošle sezone pa je Empoli slavio protiv Juventusa u gostima. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ koeficijent je 1.75 u kladionici MaxBet.

Majnc – Keln – GG3+ @ 2.05 u MaxBet

Fudbaleri Kelna najzad su imali pauzu dužu od par dana između dve utakmice. Od kada je krenula sezona ”Jarčevi” igraju u intervalu nedelja-četvrtak, ali su sada mogli da se malo odmore, a sve zahvaljujući tom što su iz DFB kupa ispali još u prvom kolu. Utakmica u Majncu igra se kao prva u ovom kolu, Keln čeka putovanje u Češku gde će pokuašti da pobede Slovacko i ostanu u trci za jedno od prva dva mesta u grupi Lige konferencija nakon dva poraza od Partizana. Majnc je imao meč u DFB kupu, ali se nije puno namučio u Libeku i slavio je sa 3:0. Pre trijumfa u Libeku Majnc je pobedio i na gostovanju u Bremenu u prošlom kolu i uvrstio se u sredini tabele sa 15 osvojenih bodova. Jedan više ima Keln koji je, posle preokreta, pobedio Augzburg sa 3:2 u prethodnom kolu i tako se malo opravdao zbog teškog poraza od Borusije u Menhengladbahu. Kada se ove dve ekipe sastaju u poslednje vreme, mnogo više golova pada u Kelnu nego u Majncu. Ipak, biće sada golova i to na obe strane. Za GG3+ kvota je 2.05 u kladionici MaxBet.

Odenze – Lingbi – T12+ @ 1.98 u MaxBet

Ovo je utakmica 14. kola danske Super lige. Gosti su poslednjeplasirani tim na tabeli i trebaće im mnogo bolja izdanja i hrpa bodova da bi opstali u eliti. Lingbi je bez pobede u prvih 13 kola, izgubili su osam puta, a samo su pet puta izborili remi. Imali su i svetlih trenutaka poput remija od 3:3 kod Brondbija. Odenze je loše otvorio sezonu, ali je kasnije ustalio formu i sada je na 9. mestu sa 16 bodova. Postoje izgledi da se domognu prve polovine tabele i tako igraju u plej-ofu, pošto u ovom trenutku za šestoplasiranim Orhusom zaostaju samo bod. Odenze je bez poraza na poslednjih pet utakmica u ligi, ali nisu ni pobedili na prethodne tri. Protiv Lingbija su igrali pre samo meseca dana i pobedili su kao gosti sa 2:0. Ako su mogli da slave u Lingbiju, zašto ne bi pred svojim navijačima? Nama je nekako realnije da domaćin postigne barem dva gola, a za predlog T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 7.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.