Tiket dana (subota, 22.10.2022)

Tiket dana

Subota je dan za kladioce, a ni ova neće razočarati ponudom. Ovo je naš predlog tiketa. Kvote su podložne promenama.

Valensija – Majorka – 1,0-3 @ 2.15 u MaxBet

Gatuzov tim nije izgubio na prethodnih pet utakmica u La Ligi, ali nije imao preterane koristi od te serije pošto je čak tri puta igrao nerešeno. Nije bilo ni mnogo sreće za Valensiju, protiv Elčea su prosuli pobedu na kraju meča, a u prošlom vanrednom kolu imali su priliku da sa bele tačke slave u Evilji, ali je Gaja promašio penal u 102. minutu, pa je na Sančez Pishuanu ostalo 1:1. Dolazak Edinsona Kavanija pokrenuo je ”slepe miševe”, Valensija je mnogo efikasnija nego ranije iako je Urugvajac postigao tek dva gola, prvi iz igre upravo protiv Sevilje. U duelu sa Majorkom na Mestalji Valensija nema izbora. Gosti su dobar tim, mada su na poslednje četiri utakmice bez pobede sa samo jednim osvojenim bodom. Srpski reprezentativac Predrag Rajković odlično brani svoju mrežu, pa je tim sa Baleara primio samo četiri gola na pet poslednjih utakmica. Nažalost, napad nije na tom nivou, i jedino je Murići raspoložen za golove, pa je on postigao četiri pogotka, više od polovine ukupnog broja golova Majorke. Naš predlog je jedinica uz mali broj golova ukupno. Za 1,0-3 kvota je 2.15 u kladionici MaxBet.

Kvins Park Rendžers – Vigan – 1 @ 2.00 u MaxBet

”Policajci” su iznenađujući lideri u engleskom Čempionšipu. Kvin Park je pobedio četiri puta u pet poslednjih kola i na vrhu je tabele sa 27 bodova, koliko ima i Blekburn, s tim da Roversi imaju meč više odigran. Tim iz Londona je pomalo iz senke izašao na sunce i sada treba ozbiljno računati i sa njima kada je plasman u elitu u pitanju. Veće šanse se i dalje daju Barnliju, Šefild junajtedu i Noriču, ali su ”Policajci” pokazali da su veoma ozbiljni u svojim namerama. Kada igraju na svom Loftus Roudu ili na strani, skoro su podjednako uspešni, samo jedan bod su više osvojili kao domaćini, a jedini poraz naneo im je Blekpul. U gostima već imaju četiri pobede. Njihov gost u 17. kolu je Vigan Atletik, tim koji ima jednu pobedu i četiri poraza u prethodnih pet rundi. U toku prethodne sedmice dva puta su izgubili, prvo od Sanderlenda, a onda i na svom terenu od Midlzboroa. Kvins Park je pobedio Vigan na svom terenu u prethodna tri odmeravanja snaga, a verujemo da će i četvrti put. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 2.00.

Hofenhajm – Bajern – x2,4+ @ 2.05 u MaxBet

Derbi meč nemačke Bundeslige igra se u Sinshajmu gde domaći Hofenhajm dočekuje desetostrukog uzastopnog nemačkog šampiona Bajern. Bavarci ove sezone ne dominiraju kao ranije, ne nalaze se na vrhu tabele iako je odigrano već deset kola. Tim iz Minhena gleda u leđa Union Berlinu, od koga ima četiri boda mnaje, pa će i u narednom kolu berlinski tim biti lider, bez obzira na ishod utakmica ovog kola. U pauzi između dve prvenstvene runde Hofenhajm i Bajer su igrali utakmice drugog kola DFB kupa i oba tima su prošla dalje, postigavši po pet golova. Bajern je slavio u Augzburgu sa 5:2 i tako se revanširao komšijskom timu za jedini ovosezonski poraz, dok je Hofenhajm pobedio Šalke sa 5:1, što je bio drugi trijumf nad timom iz Gelzenkirhena u samo četiri dana, s obzirom da su ih pobedili i u Bundelsigi na Velstins Areni. Hofenhajm je na 4. mestu, ima samo dva boda mnaje od Bajerna pa bi eventualnim trijumfom mogao da zameni mesta sa Bavarcima. Smatramo da će domaćin tešto do trijumfa, ali bi mogao do boda, zašto ne? Zato je naš predlog dupla šansa na goste, uz redovnu goleadu. Za kombinaciju x2,4+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 8.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.