Tiket dana (utorak, 08.11.2022)

Tiket dana

Poslednje dane pred početak Mundijala mnoge zemlje iskoristiće za odigravanje vanrednih kola. Tako će vanredno raditi i u Nemačkoj, Španiji i Italiji. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Kremoneze – Milan – 2,2+ @ 1.88 u MaxBet

Novajlija iz Kremone još uvek ne zna za trijumf u Seriji A. Posle 13 odigranih utakmica Kremoneze je šest puta ostajao neporažen a izgubio je sedam mečeva. Nimalo ohrabrujući skor pred dolazak šampiona. Oba grada, iz kojih dolaze ovi timovi, nalaze u pokrajini Lombardija, pa će meč i zbog toga biti pod posebnom pažnjom. Kremoneze je poslednji put igralo u eltiti u pršlom veku, devedesetih su bilo gotovo stalni članovi Serije A, a zanimljivo je da Milan nije slavio u Kremoni na poslednja četiri gostovanja. Italijanski prvak je uspešno prošao grupu u Ligi šampiona i sada može da se posveti poteri za Napolijem koji mu je odmakao na šest bodova razlike. Milan je u subotiu na jedvite jade uspeo da pobedi Speciju, gol za trijumf postigao je spretni Žiru u 89. minutu, ali je nepažnjom zbog radovanja zaradio crveni karton pa ga neće biti na ovom meču. I pored toga MIlan mora da slavi u ovom duelu, mada je Kremoneze poraženo samo jednom u prethodna četiri kola, ali u najvažnijoj utakmici protiv Sampdorije na svom terenu. Uz dvojku gost bi trebalo da postigne bar dva gola, a za 2,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.88.

Volfsburg – Dortmund – GG3+ @ 1.93 u MaxBet

Za ”Vukove” je prava šteta što će se prvenstvo posle narednog kola prekinuti i nastaviti tek krajem januara. Volfsburg je ušao u sjajnu formu, bez poraza je na poslednjih šest utakmica u Bundesligi a uspeo je da prođe i u treće kolo DFB kupa. U dva prethodna kola pobedili su Bohum na svom terenu i Majnc u gostima ukupnom gol razlikom 7:0. Još uvek nisu u vrhu tabele, sve zbog lošijeg starta, ali se sigurno penju ka njemu i trenutno su 11. sa 17 bodova. Sa mnogo optimizma dočekuju i Borsiju iz Dortmunda, tim koji je posle plasman u nokaut fazu Lige šampiona ubedljivo slavio na svom Signal Iduna parku protiv Bohuma. ”Milioneri” su taj meč rešili već posle prvih 45 minuta i upisali treći uzastopni trijumf u Bundesligi. Borusija je pred ovo kolo na 4. poziciji, ali im vodeći Bajern beži samo tri boda, dok je zaostatak za Union Berlinom bod, a za Frajburgom dva. Ako neka ekipa ne odgovara Volfsburgu kao rival, to je Dortmund. U poslednjih sedam godina ”Vukovi” nisu slavili protiv Borusije, a prethodnih osam mečeva dobio je tim iz Dortmunda. Ono što je sigurno, to su golovi na njihovim duelima. Prošle sezone Borusija je slavila sa 3:1 i 6:1. I sada bi trebalo da bude golova i to na obe strane, a sigurno je da će ih pasti barem tri. Za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.93.

Šefild junajted – Roteram – 1,2+ @ 1.73 u MaxBet

Udarnički se radi u Čempionšipu. Ni ova liga neće se igrati tokom Mundijala pa je u drugom po jačini rangu engleskog fudbala većina klubova već odigrala po 20 utakmica. Blizu je sredina šampionata, a trenutni lider je Barnli sa 38 bodova, dva više od drugoplasiranog Blekburna. Šefild junajted je na trećem mestu sa tri boda manje od Barnlija, a u subotu su ”Oštrice” deklasirale Barnli na svom Bramal Lejnu sa čak 5:2. Ne pamtimo kada su ”Klaretsi” primili pet golova na nekom meču, ni u Premijer ligi, a kamoli u Čempionšipu. Taj trijumf bio je treći uzastopni za ”Oštrice” koje su definitivno izašle iz krize koju su imale u oktobru kada su na šest uzastopnih utakmica ostajale bez pobede. Da toga nije bilo sada bi tim iz Šefilda bio uspamljen na vrhu i mogao bi da kuje planove o povratku u elitu. Nije kasno ni sada, ali je uslov da nastave da igraju kao u nedelju. Protiv Roterama ne bi smeli da imaju nikakvih problema, ovaj tim je vezao tri poraza, a u poslednjih pet mečeva uzeo je samo jedan bod. Ipak, treba reći da su mu rivali bili timovi poput Barnlija, Noriča i Kardifa, pa ih u Šefildu ne smeju potceniti. Na Bramal Lejnu neće biti iznenađenja, a naš predlog je jedinica uz dva gola domaćih. Za 1,2+ kvota u kladionici MaxBet je 1.73.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 6.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.