Tiket dana (utorak, 10.01.2023)

Tiket dana

Pred nama je dan sa dosta raznovrsnom ponudom, mada se ne može reći da je nešto posebno bogata. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Njukasl – Lester – 0-2 @ 2.00 u MaxBet

Ovo je meč četvrtfinala engleskog EFL kupa, takmičenja koje je poprilično nezahvalno za klađenje. Nikada niste načisto kakav tim će izvesti treneri i hoće li mečevima u Premijer ligi podrediti ovo takmičenje. Njukasl i Lester imaju dijametralno suprotan učinak u prvom delu sezone u Premijer ligi, ”Svrake” su na trećem mestu i doživele su samo jedan poraz u prvih 18 utakmica. Međutim, prošlog vikenda su doživele i drugi ove sezone, ispali su iz FA kupa od trećeligaša Šefild Venzdeja. Lester je neočekivano završio u donjem delu tabele, trenutno su 13. ali imaju samo dva boda više od prvog tima ispod crte. Moraće dosta da se potrude da pobegnu iz opasne zone u narednom periodu, posebno posle tri uzastopna poraza u prethodna tri kola. Oni su bili uspešniji od Njukasla u FA kupu prethodnog vikenda, pobedili su Džilindžem minimalnim rezultatom u gostima. Smatramo da Edi Hau i Brendon Rodžers neće izvesti najjače postave, pogotovo jer ih već za vikend očekuju važni mečevi u prvenstvu. Njukasl je već izbacio dva premijerligaša iz EFL kupa, dok je Lester imao nešto lakši put do četvrtfinala. Ne očekujemo goleadu na severu Engleske, za 0-2 gola koeficijent iznosi 2.00 u kladionici MaxBet.

Sparta – PSV – 1x @ 2.25 u MaxBet

Posle samo tri dana ponovo se sastaju Sparta i PSV. Oni su u subotu igrali prvenstveni meč u Ajndhovenu, a on je završen bez golova. ”Filipsovci” su se odmah uverili koliko će teško na proleće biti bez Kodija Gakpoa, najboljeg fudbalera ove ekipe koji je prešao u Liverpul nakon odličnih izdanja na Mundijalu. Srećom po PSV u prošlom kolu Eredivizije nisu pobedili ni Ajaks ni Fejnord ni AZ, svi su osvojili po bod, pa izgleda kao da su se dogovorili i sada je i dalje ista meta – isto odstojanje. Ovo je utakmica Kupa Holandije, i ovog puta domaćin će biti Sparta. Tim iz Roterdama igra neverovatno dobro ove sezone, nalaze se na 6. mestu posle 15 kola u Erediviziji, a na poslednjih šest mečeva u Roterdamu imaju pet pobeda i jedan remi. Izgubili su samo na početku sezone od Ajaksa i AZ-a. Zanimljivo je da je Sparta u prethodne dve decenije samo jednom pobedila PSV, a i ta pobeda se desila u kupu. Čini nams e da bi Sparta mogla da elliminiše PSV iz Kupa, pogotovo jer je ”Filipsovcima” prva meta titula. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, a koeficijent za 1x je 2.25 u kladionici MaxBet.

Avr – Sošo – 1 @ 2.20 u MaxBet

Lider francuske Lige 2 dočekuje Sošo u 18. kolo. Prošlog vikenda se nije igrao ligaški fudbal u zemlji vicešampiona sveta pošto su na programu bili kup mečevi. Pošto su i Avr i Sošo ispali ranije iz ovog takmičenja, i to od nižerazrednih timova, imali su neočekivano dug odmor oko Nove godine. Inače Avr je ubedljivo na prvom mestu i ako nastave sa ovakvim partijama od naredne jeseni ćemo ih ponovo gledati u eliti. Posle 17 kola imaju 10 pobeda, šest remija i samo jedan poraz. Od Bordoa imaju pet, a od trećeplasiranogSošoa šest bodova više. Jasno je da je ovo derbi, za goste je meč možda i bitniji jer ako ga izgube Avr odlazi na devet bodova razlike, a u Ligu 1 direktno ulaze samo dve prvoplasirane ekipe, a tu su i Žirondinci koji žele ekspresno nazad u elitu. Avr je neprikosnoven na svom terenu ove sezone, ima pet pobeda i tri remija, dok je Sošo uzeo samo jedan bod na poslednja četiri gostovanja. Sve nam ukazuje na to da je domaćin veliki favorit i da neće ispustiti šansu da dodatno umakne jednom od najvećih konkurenata. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija keoficijent 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 9.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.