Tiket dana (petak, 20.01.2023)

Tiket dana

Od večeras se vraćaju i Nemci, pa smo kompletirali sve lige ”petice” ponovo. Kvote iz tiketa bile su važeće u momentu njegovog sastavljanja.

Šefild junajted – Hal Siti – 1,2+ @ 2.10 u MaxBet

Jorkširci su posle svakog novog kola u Čempionšipu sve bliži povratku u elitu. Oni i Barnli su se izdvojili na vrhu tabele, jesu ”Klaretsi” prvi a Šefild drugi, ali to i nije toliko bitno jer dve prvoplasirane ekipe idu direktno u Premijer ligu. Junajted ima čak 11 bodova više od trećeplasiranog Votforda i samo treba dazadrže sadašnju formu i nikakvih problema neće biti, ponovo će biti u društvu najboljih, posle dve godine pauze. ”Oštrice” iz Šefilda su u poslednjih sedam kola upisale šest pobeda i jedan remi, a poslednji poraz doživljen je početkom novembra i to od Roterama na svom terenu. Protiv ”Tigrova” iz Hala su apsolutni favoriti, gosti se nalaze u donjem delu tabele, bliže borbi za opstanak nego za plej-of, ali su u dobroj formi i nisu izgubili nijednom posle one pauze zbog Mundijala. Hal je vezao šest utakmica bez neuspeha sa četiri remija i dve pobede, a jedini poraz u ovom intervalu doživeli su u FA kupu od Fulama, i to minimalan. Jedinica je prvi izbor, a verujemo i u to da će Šefid postići barem dva gola. Za kombinaciju 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.10.

Las Palmas – Mirandes – GG @ 2.35 u MaxBet

Drugoplasirani tim španske Segunde imao je dosta sreće na Ibici. U poznatom letovalištu Las Palmas je gubio, ali su domaći ostali sa igračem manje i tim sa Kanarskih Ostvra je stigao do vrlo vredne pobede. Sada za vodećim Eibarom zaostaju samo bod, ali smo sigurni da ne bi imali ništa protiv da se prvenstvo završi u ovom trenutku i da oni, zajedno sa Eibarom, direktno odu u La Ligu. Međutim, do tog cilja ima još mnogo posla. Segunda je ove sezone izjednačenija nego ikad, pa je i Las Palmas pravio kikseve, kakav je onaj remi sa Santanderom pre dva kola. Protiv Mirandesa ne bi smeli da ponovo loše partije iz dva prethodna kola, pogotovo jer su gosti vezali šest utakmica bez poraza, sa četiri pobede i dva remija. Mirandes je tačno na sredini tabele, imaju po 7 pobeda i poraza, uz čak 9 remija. U jesenjem delu sezone gledali smo vatromet golova u okršaju ova dva tima, bilo je čak 3:3, a smatramo da bi i sada mogli da vidimo bar po jedan sa obe strane. Za GG kvota je 2.35 u kladionici MaxBet.

Sošo – Kaen – 1 @ 2.50 u MaxBet

Domaćin je već izgubio korak za vodećim timom francuske Lige 2 pošto za Avrom zaostaju čak 12 bodova. Na to je umnogome uticao poraz u međusobnom okršaju u prošlom kolu, pa je u narednom periodu legitimna meta za Sošo drugo mesto koje trenutno zauzima Bordo sa tri boda više. Između Sošoa i Žirondinaca nalaze se i fudbaleri Meca sa bodom prednosti u odnosu na tim iz Burgundije. Nije samo poraz od Avra udaljio Sošo od cilja, pre toga su izgubili i u Bordou, ponovo sa samo golom razlike, ali su u dva meča sa direktnim konkurentima ostali praznih šaka. Zato protiv Kaen moraju da slave. Ekipa sa severa Francuske, sa obala La Manša, trenutno je na 9. mestu, ali nije izgubila sve šanse da se bori za drugu poziciju. Ipak, da bi se to dogodilo moraju znatno da podignu formu, pre svega kada gostuju, jer na strani nikako da zabeleže pobedu. Doduše imaju jednu, ali su nju ostavrili još u prvom kolu u Nimu. Posle toga su vezali osam utakmica bez trijumfa. Teško je očekivati da mogu nešto više u Sošou, pa je naš predlog jedinica za koju se dobija sasvim dobra kvota od 2.50 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 12.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.