Tiket dana (četvrtak, 26.01.2023)

Tiket dana

Nešto slabija ponuda je danas, ali je to samo uvod u bogat vikend. Naravno, ni četvrtak neće proći bez tiketa. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Panatinaikos – PAOK – x2,0-2 @ 2.35 u MaxBet

Valjda je i najzagriženijim navijačima Panatinaikosa jasno da su njihovi ljubimci u kanalu. Sve dobro što su uradili pre prekida prvenstva uspeli su da upropaste u poslednjih mesec dana. Još uvek su lideri na tabeli, ali im je AEK primakao na samo bod razlike, a lako je moguće da ih uskoro stignu i PAOK i Olimpijakos. Jednostavno, Zeleni nisu onaj tim koji je jesenas dobio sve mečeve osim ”večitog” derbija sa Olimpijakosom koji je završen nerešeno. Sve njihove slabosti ogolio je PAOK u samo četiri dana. Crno-beli su ih savladali prošle srede u prvom meču kupa sa 2:0, a onda ih ponizili na njihovom Apostolos Nikolaidis stadionu gde su ih dobili sa 3:0. Moraće Pao da reaguje i pokuša da opere obraz, ali sumnjamo u to da mogu nadoknaditi dva gola minusa protiv odličnih Solunaca. Panatinaikos će više pažnje posvetiti prvenstvu, na titulu čekaju dve decenije i to će biti njihov prioritet u narednom periodu. Na ovom meču će PAOK odigrati opreznije i sačekati da isteknu 90 minuta. Naš predlog je dupla šansa na goste uz mali broj golova. Za x2,0-2 kvota je 2.35 u kladionici MaxBet.

Valensija – Bilbao – x2,0-2 @ 2.25 u MaxBet

Posle novih neuspeha u La Ligi jasno je da Valensiji i Bilbaou ostaje nada da mogu do trofeja u KUpu Kralaj i da na taj način izađu u Evropu naredne jeseni. Treba reći da su i jedni i rugi bili dosta uspešni u ovom takmičenju prethodnih sezona, Valensija je bila osvajač 2019. i igrala finale prošle godine, dok su Baskijci bili pobednici dve godine uzastopno, 2020. i 2021. U prethodnom kolu Valensija je ubedljivo slavila u Hihonu protiv Sportinga, dok je Bilbao minimalnim rezultatom pobedio Espanjol. Teško je proceniti ko je bliži plasmanu u polufinale, pogotovo posle poraza Atletika na San Mamesu od Reala i remija Valensije na Mestalji sa Almerijom. Valensija je u prethodnom izdanju Kupa Kralja eliminisala Bilbao u polufinalu, a u duelima ove dve ekipa na poslednjih šest okršaja nije palo više od dva gola. U prvom ovosezonskom duelu, odigranom još u avgustu, Bilbao je na svom terenu pobedio ”Slepe miševe” minimalnim rezultatom. I sada ne očekujemo golove u Valensiji, a čini nam se da je gost nešto bliži prolasku dalje. Naš predlog je dupla šansa na goste uz 0-2 gola. Za x2,0-2 kvota je 2.25 u kladionici MaxBet.

Groningen – Kambur – 0-2 @ 1.88 u MaxBet

Ne zna se ko je u lošijoj formi i u većem problemu od ove dve ekipe. Gosti su osvojili jedan bod u prethodnih desetak utakmica, ali su u devet poslednjih kola uspeli da daju samo jedan gol. Ništa uspešniji nije ni Gronigen koji je solidno startovao a sada iza sebe ima pet uzastopnih poraza. Kada pogledamo njihove rezultate kriza je i kod Groningena i kod Kambura došla posle pobeda nad PSV-om. Od trijumfa nad Filipsovcima ni jedni ni drugi viže nisu uspeli da se saberu i nemaju nijednu pobedu. Kambur je poslednji na tabeli Eredivizije sa samo 9 bodova. Groningen ima tri boda više i nalazi se na 16. poziciji, onoj koja vodi u baraž na kraju sezone, a pretposlednji Volendam ima isti broj poena. U prvom delu sezone Groningen je slavio kod Kambura minimalnim rezultatom, ali je tada ovaj tim bio u mnogo boljem momentumu nego što je sad. Za poraženog iz ovog duela ostaje malo nade da će doći bolji dani, pa očekujemo tvrd meč sa malo golova, koje ove ekipe ionako retko postižu. Za 0-2 gola koeficijent u kladioniic MaxBet iznosi 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 9.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.