Tiket dana (četvrtak, 09.02.2023)

Tiket dana

Današnja ponuda je jedna od najslabijih u ovoj godini. Ipak, igraju se kupovi u nekoliko zemalja i eto prilike da se sastavi tiket. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

AEK – Olimpijakos – 1x,0-2 @1.98 u MaxBet

U prvoj utakmici polufinala grčkog kupa AEK dočekuje Olimpijakos. Radi se o gradskom derbiju a sastaju su se aktuelni šampion iz Pireja i AEK, tim koji zaostaje bod za vodećim Panatinaikosom ali ima utakmicu manje. Drugi polufinalni par čine PAOK i Lamija, i svakako da su tamo Solunci apsolutni favoriti. Igraju se dve utakmice, dakle predstoji revanš na Karaiskakiju, pa ne očekujte previše ofanzivnu igru u prvom polufinali. AEK je u sjajnoj formi, imaju sedam vezanih pobeda, od toga četiri u prvenstvu i tri u kupu. Olimpijakos nije izgubio od polovine oktobra kada je na svom terenu poražen od PAOK-a, ali zaostaje četiri boda za AEK-om, uz jedan meč više odigran. U prvoj ovosezonskoj utakmici ovih rivala nije bilo golova a igralo se na terenu Olimpijakosa. Ne očekujemo goleadu ni sada i ne verujemo u poraz AEK-a. Sve će se rešiti u revanšu koji se igra prvog dana sledećeg meseca. Za 1x,0-2 kvota je 1.98 u kladionici MaxBet.

Den Hag – Go Ahed Igls – 2 @ 1.95 u MaxBet

Ovo je utakmica osmine finala holandskog kupa u kome drugoligaš den Hag igra sa članom Eredivizije Go Ahed Iglsima iz Deventera. Iglsi su važnu pobedu ostavrili prethodnog vikenda kada su na svom terenu pobedili NEC iz Nijmegena i tako prekinuli niz od tri uzastopna poraza. Za sada su u sigurnoj zoni u elitnom rangu, nalaze se na 12. mestu ali imaju svega šest bodova više od prvog tima ispod crte. Njima je opstanak ionako jedino važan, pa u suštini nije bitno hoće li prvenstvo završiti na 10. ili 15. mestu. Što se tiče domaćina ovog meča, Den Hag je razočarao ove sezone i u Erstediviziji se nalazi tek na 13. mestu. Imaju neke izglede da se nađu u plej-ofu za plasman u elitu, ali ne znamo šta bi tamo radili. Trenutno su u dobroj formi, nisu izgubili u šest prethodnih kola, uz tri pobede imaju i tri remija. Den Hag nije autsajder u duelu sa timom iz Deventera, ali su gosti bliži pobedi toliko koliko je prva liga jača od druge. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 1.95.

Apolon – Karmiotisa – 1,2+ @ 1.83 u MaxBet

Domaćin iz Limasola bori se žestoko da uhvati makar šesto mesto i nastavi takmičenje u kiparskom plej-ofu. Trenutno dele tu poziciju sa Omonijom, ali imaju meč manje od tima iz N ikozije. Apolon dočekuje Karmiotisu, ekipu koja im je gradski rival, a koja nema šanse da izbori plej of u prestala četiri kola. Ono što je dobro za Karmiotisu je činjenica da, najverovatnije, neće imati problema oko opstanka, pa će u plej-autu imati lakši zadatak od timova koji su ispod njih na tabeli, a posebno se to odnosi na Akritas, Olimpijakos i Katokopiju. Apolon je mnogo ubedljiviji na svom terenu, dobio je prethodnih pet susreta na svom stadionu, dok je Karmiotisa imala dosta uspeha na strani u poslednje vreme i u prethodna četiri meča u gostima imaju dva trijumfa, remi i samo jedan poraz. Ipak, ovde je motiv na strani domaćeg tima, ali i kvalitet, mada je meč u jesenjem delu sezone završen bez pobednika, kao i oba prošlogodišnja. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola Apolona. Za 1,2+ kvota je 1.83 u kladionici Maxbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 7.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.