Najava i analiza: Serija A, 25. kolo: Buđenje Milana, derbi na Olimpiku, Napoli na Lacio, lak posao za Inter!

Od petka su na programu mečevi 25. kola italijanske Serije A. Derbi kola se bez ikakve sumnje igra na Olimpiku gde će snage odmeriti Roma i Juventus, a pored toga se dosta uzbuđenja očekuje i u Napulju, gde će se sastati Napoli i Lacio što će ujedno biti i uvodni susret ovog kola.
Milan putuje na teško gostovanje kod Fiorentine, dok Inter ne bi smeo da ima previše problema na svom terenu protiv Lećea.
Atalanta dočekuje Udineze, dok kolo zatvara duel između Torina i Bolonje.

Napoli – Lacio – 3+ @ 1.90 u Meridianbet

Uvodni duel 25. kola italijanske Serije A se igra na stadionu “Diego Armando Maradona” gde će snage odmeriti Napoli i Lacio.
Utisak je da niko Napolitance ne može da zaustavi na putu do Skudeta, pošto u ovom trenutku izabranici Lučana Spaletija imaju čak osamnaaest bodova viška u odnosu na svoje najbliže pratioce.
Sa druge strane, Lacio je u poslednja dva kola odigrao dva dosta dobra meča i uspeo da dođe do pozicije broj četiri koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što bez ikakve sumnje i jeste primarni cilj Rimljana kada je ova sezona u pitanju.
Napoli igra sjajno na domaćem terenu, i deluje da mu se smeši nova pobeda, ali vam ipak savetujemo da se ovde fokusirate na golove i na igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90.

Monca – Empoli – 1 @ 2.12 u CircusBet

Kako sada stvari stoje utisak je da ćemo Moncu i naredne sezone gledati u društvu najboljih, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa ruku na srce doživela težak poraz na gostovanju kod Salernitane, a taj duel u Salentu je završen rezultatom 3:0.
Empoli je sa druge strane doživeo očekivan poraz od prvoplasiranog Napolija, kada je bilo 0:2, a trenutno se tim iz Toskane nalazi na trinaestom mestu na tabeli i sva je prilika da ćemo i ovu ekipu i naredne sezone gledati u Seriji A.
Prednost na ovom duelu dajemo domaćoj ekipi i hrabro vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 2.12.

Atalanta – Udineze – 1 @ 1.70 u Mozzartbet

Nakon fenomenalnog starta drugog dela šampionata, fudbaleri Atalante su ponovo zapali u krizu i to u najgorem mogućem trenutku, pošto se trenutno tim iz Bergama nalazi na šestom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na sedmoplasirani Juventus, koji igra sjajno u poslednje vreme.
U prošlom kolu je Boginja poražena na gostovanju kod Milana kada je bilo 2:0, a bila je to jedna od najlošijih partija tima iz Bergama u poslednjih nekoliko meseci.
U goste im stiže Udineze koji će dati sve od sebe da se na kraju domogne sedmog mesta na tabeli, a trenutno Zebre drže desetu poziciju na tabeli i na pet poslednjih susreta ne znaju za trijumf, a u prošlom kolu je tim iz Udina remizirao na svom terenu protiv Specija kada je bilo 2:2.
Mišljenja smo da je konačno vreme za novu pobedu Atalante, a jedinica u Mozzartbetu je 1.70.

Fiorentina – Milan – 2 @ 2.55 u CircusBet

Jedan od najznimljivijih mečeva ovog kola se igra na stadionu “Artemio Franki” u Firenci gde će fudbaleri Fiorentine ugostiti Milan.
U prošlom kolu je Viola posle dosta vremena konačno zabeležila trijumf u Seriji A, i to na gostovanju kod Verone, a taj susret u gradu ljubavi je završen rezultatom 0:3, nakon čega se “ljubičasti” nalaze na dvanaestom mestu na tabeli.
Milan je nakon jedne očajne serije rezultata ponovo pronašao pravi ritam, a to smo najbolje videli u prošlom kolu kad su Rosoneri dosta lakše nego što se očekivalo na svom stadionu savladali Atalantu i trenutno se nalaze na deobi drugog mesta sa Interom.
Iako Fiorentina po tradiciji igra dosta dobro na svom terenu, mišljenja smo da će aktuelni šampion Italije upisati novi trijumf, pa vam savetujemo da odigrate 2 uz kvotu 2.55 u CircusBetu.

Specija – Verona – 3+ @ 2.24 u Meridianbet

Evidentno je da Speciji predstoji velika borba za opstanak u društvu najboljih, pošto se trenutno ova simpatična ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na osamnaestoplasiranu Veronu, koja im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Specija je prošlog vikenda odigrala sjajan meč na gostovanju kod Udinezea, a taj susret u Udinama je završen rezultatom 2:2.
Verona je počela sa dobrim partijama tek nakon zimske pauze, međutim, u prošlom kolu su Darko Lazović i drugari pretrpeli težak poraz pred svojim navijačima od Fiorentine kada je bilo 0:3.
Svakako da će oba tima dati sve od sebe da dođu do trijumfa, a sve to nam obećava dosta golova pa je idealno da probate sa igrom 3+ uz kvotu 2.24 u Meridianu.

Sampdorija – Salernitana – GG @ 1.95 u Maxbet

Sva je prilika da ćemo Sampdoriju naredne sezone gledati u Seriji B, pošto se izabranici Dejana Stankovića u ovom trenutku nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo jedanaest osvojenih bodova.
U prošlom kolu su Đenovljani doživeli novi poraz i to ovog puta na gostovanju kod Lacija, a taj susret u Rimu je završen pobedom domaćina od 1:0.
Salernitana je nakon serije loših rezultata u prošlom kolu odigrala jedan fantastičan meč i slavila na svom terenu protiv Monce, a deluje da će izabranici Davidea Nikole pokušati da ponove istu stvar i na gostovanju kod Sampdorije, kojoj su bodovi preko potrebni u borbi za opstanak.
Najrealnije je da i jedna i druga ekipa postigne makar po jedan pogodak, za šta je Maxbet pripremio kvotu 1.95.

Inter – Leće – 3+ @ 1.82 u Meridianbet

Čitavim tokom šampionata fudbaleri Intera igraju po sistemu toplo hladno i svakako da je to jedan od glavnih razloga što nekadašnji šampion Italije u ovom trenutku ima čak osamnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli.
U prošlom kolu su Neroazuri poraženi na gostovanju kod Bolonje, kada je bilo 1:0, pa je ovaj tim dozvolio sebi da ga na tabeli sustigne gradski rival Milan, koji igra sjajno u poslednje vreme.
U goste im stiže ovog puta Leće koji je nakon velikog trijumfa na gostovanju kod Atalante u prošlom kolu poražen na svom terenu od Sasuola, a taj susret je završen rezultatom 0:1.
Sigurno je da se Leće neće zatvoriti, već će tim sa stadiona “Via del Mare” dati sve od sebe da se nadigrava sa Interom, i sigurno da sve to obećava dosta golova pa je idealno da probate sa igrom 3+ uz kvotu 1.82 u Meridianu.

Roma – Juventus – G2+ @ 3.30 u Mozzartbet

Derbi kola se igra na Olimpiku gde će fudbaleri Rome ugostiti Juventus. Vučica je u prošlom kolu nažalost doživela poraz na gostovanju kod Kremoneza, što je bilo najveće iznenađenje prošlog kola, pa se nakon tog neuspeha u Kremoni tim koji sa klupe predvodi Žoze Murinjo nalazi na petoj poziciji na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Lacio.
Juve sa druge strane kako prvenstvo odmiče pruža sve bolje partije, pa je tako u prošlom kolu Stara dama ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv gradskog rivala Torina, čime su se Dušan Vlahović i drugari probili do pozicije broj sedam uz šest bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Atalantu.
Roma generalno igra dosta dobro na svom stadionu, ali nam deluje da će ovo veče pripasti Juventusu, koji bi mogao da postigne makar dva pogotka na Olimpiku za šta je kladionica Mozzartbet pripremila fenomenalnu kvotu 3.30.

Sasuolo – Kremoneze – 3+ @ 1.91 u Meridianbet

Iako je u jednom trenutku situacija bila alarmantna, fudbaleri Sasuola se nakon sjajnih partija u drugom delu šampionata nalaze na četrnaestoj poziciji na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je ekipa iz Ređo Emilije uspela da slavi na veoma teškom gostovanju kod Lećea, a taj susret je završen pobedom gostiju od 0:1.
Kremoneze u veoma lepom raspoloženju stiže na ovaj duel, pošto je tim iz Kremone tek u prošlom kolu Serije A ostvario svoj prvi trijumf u sezoni, i to mimo svih očekivanja na domaćem terenu protiv Rome, kada je bilo 2:1.
Očekuje nas jedan otvoren meč koji bi mogao da nam donese i pregršt golova, pa je topla preporuka igra 3+ uz kvotu 1.91 u Meridianu.

Torino – Bolonja – GG @ 2.05 u Maxbet

Poslednji meč 25. kola italijanske Serije A se igra u Torinu, gde će istoimena ekipa na svom terenu ugostiti Bolonju.
Popularni Bikovi se u ovom trenutku nalaze na devetom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je klub koji sa klupe predvodi Ivan Jurić poražen u velikom gradskom derbiju od Juventusa, kada je bilo 4:2.
U goste im ovog puta stiže Bolonja koja pruža zaista fantastične partije u poslednje vreme, što smo najbolje videli u prošlom kolu na susretu protiv Intera, u kom je četa Tijaga Mote slavila sa 1:0 i tako se probila do osme pozicije na tabeli uz isti broj bodova kao i Juventus, i ukoliko sedmo mesto na kraju ipak donese plasman u Ligu konferencija, deluje da će se upravo ova dva tima boriti za tu poziciju.
Deluje zaista da bi i Torino, ali i Bolonja mogli da postignu makar po jedan pogodak na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju Maxbet plaća sa kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.