Najava i analiza: Serija A, 26. kolo: Potencijalna goleada u Napulju, Lacijali jure četvrti trijumf u nizu, nastavlja se velika borba za Ligu šampiona!

Od večeras su na programu mečevi 26. kola italijanske Serije A koje nam donosi pregršt veoma zanimljivih mečeva.
Najinteresantnije će bez ikakve sumnje biti na stadionu Diego Armando Maradona gde će fudbaleri Napolija ugostiti Atalantu.
Od ostalih susreta izdvajamo meč između Specije i Intera koji će i otvoriti 26. kolo, kao i gostovanje Lacija kod Bolonje, i biće veoma zanimljivo videti ko će na kraju ovde upisati trijumf, pošto oba tima igraju zaista sjajno u poslednje vreme.
Milan ne bi smeo da ima previše problema na svom terenu protiv Salernitane, kao ni Juventus protiv Sampdorije, dok nas potencijalna goleada očekuje na Olimpiku gde će snage odmeriti Roma i Sasuolo.

Specija – Inter – GG @ 1.93 u Maxbet

Premijerni meč 26. kola najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala se igra u Liguriji gde će fudbaleri Specije ugostiti Inter.
Evidentno je da će se domaćin do kraja šampionata grčevito boriti za opstanak, a trenutno ova ekipa zauzima sedamnaesto mesto na tabeli uz tri boda viška u odnosu na Veronu sa kojom je ovaj tim i remizirao u prošlom kolu, kada nije bilo golova.
Sa druge strane, Inter je fokusiran na ono što sledi za nekoliko dana, kada ova ekipa putuje na revanš meč osmine finala Lige šampiona kod Porta, i brani prednost iz prvog duela od 1:0.
Možda Simone Inzagi odmori neke fudbalere u Liguriji, pa vam predlažemo da zaobiđete prognozu konačnog ishoda i da se fokusirate na golove, kojih će po našem mišljenju biti na obe strane.
Sve to kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.93.

Empoli – Udineze – 3+ @ 1.98 u Meridianbet

Prvi meč subotnjeg programa se igra u Toskani gde će snage odmeriti Empoli i Udineze. Kada se sve sabere i oduzme deluje da svi navijači Empolija imaju baš dosta razloga za zadovoljstvo pošto se njihova omiljena ekipa u ovom trenutku nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je klub iz Toskane poražen na gostovanju kod Monce, kada je bilo 2:1.
U goste im ovog puta stiže Udineze koji je u prošlom kolu remizirao na svom terenu protiv Udinezea, a taj susret je mimo svih očekivanja završen bez pogodaka, nakon čega se Udineze nalazi na desetom mestu na tabeli.
Vrlo lako se može dogoditi da nam ovaj meč donese dosta pogodaka, za šta je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.98.

Napoli – Atalanta – X2 @ 2.05 u CircusBet

Derbi kola igra se na stadionu Diego Armando Maradona gde će prvoplasirani Napoli ugostiti Atalantu koja ne blista u poslednje vreme.
Nažalost, Napolitanci su u prošlom kolu doživeli poraz na svom terenu od Lacija, ali i dalje bi bilo pravo čudo da ova ekipa ne dođe do Skudeta, pošto u ovom trenutku izabranici Lučana Spaletija imaju čak petnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Inter.
Sa druge strane Atalanta u poslednje vreme ima baš dosta problema, što se videlo najbolje u prošlom kolu kada je tim iz Bergama samo remizirao na svom terenu protiv Udinezea, u meču koji je na kraju završen bez pogodaka.
Kako Napoli ima obaveze početkom sledeće sedmice u Ligi šampiona, a na sve to i Boginja s vremena na vreme odigra fenomenalno na strani, savetujemo vam da probate sa duplom šansom X2 koju CircusBet plaća sa sjajnom kvotom 2.05.

Bolonja – Lacio – 2 @ 2.55 u Mozzartbet

Generalno, Bolonja pruža zaista sjajne partije ove sezone a utisak je da je jedan od najzaslužnijih ljudi za to trener Tijago Mota, koji će kako sada stvari stoje jako teško ostati na klupi ovog tima i naredne sezone, s obzirom da je nekoliko vrhunskih italijanskih klubova zainteresovano za njegove usluge.
Nažalost, u prošlom kolu je Bolonja posle nekoliko zaista jsajnih mečeva doživela poraz na gostovanju kod Torina, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
U goste im stiže Lacio koji igra fantastično u poslednje vreme u Seriji A, međutim, Rimljani su u osmini finala Lige konferencija doživeli neočekivani poraz na svom terenu od AZ Alkmara, kada je bilo 1:2.
Ipak, prioritet Lacijala će biti plasman u Ligu šampiona kroz italijansko prvenstvo, pa je za očekivati da klub iz prestonice Italije nastavi sa dobrim partijama, zbog čega vam hrabro preporučujemo da ovde odigrate 2 uz kvotu 2.55 u Mozzartu.

Leće – Torino – 2+ @ 1.57 u Meridianbet

Iako je Leće u poslednja dva kola vezao dva poraza deluje da ćemo ovu ekipu sasvim sigurno i naredne sezone gledati u društvu najboljih, pošto tim sa stadiona Via del Mare ima dobranu bodovnu prednost u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli.
U prošlom kolu je Leće poražen na gostovanju kod Intera, a taj susret na stadionu “Đuzepe Meaca” je završen rezultatom 2:0.
Torino je sa druge strane ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Bolonje, čime su se popularni Bikovi probili na deveto mesto na tabeli.
Poznato je koliko dobro Leće igra na svom stadionu, a deluje da bi ovaj susret mogao da nam donese makar dva gola, za šta je Meridianbet pripremio poprilično dobru kvotu 1.57.

Kremoneze – Fiorentina – GG @ 1.90 u Maxbet

Iako ćemo Kremoneze gotovo sigurno naredne sezone gledati u Seriji B, niko timu iz Kremone ne može da zameri na igri u poslednjih nekoliko kola.
Jedan sjajan meč je ova ekipa odigrala i u prošlom kolu na gostovanju kod Sasuola, ali je nažalost doživela poraz nakon gola u poslednjim trenucima susreta, iako je pre toga ovaj tim uspeo da stigne čak dva gola prednosti tima iz Ređo Emilije.
Sa druge strane, Fiorentina je juče ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Sivaspora, čime je Viola zakoračila u četvrtfinale Lige konferencija, i kako sada stvari stoje utisak je da je italijanski predstavnik jedan od najvećih favorita za osvajanje trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Ovaj meč bi vrlo lako mogao da nam donese golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG uz sjajnu kvotu 1.90 u Maxbetu.

Verona – Monca – 1 @ 2.55 u CircusBet

Izuzetno težak posao predstoji Veroni u poslednjih desetak kola, a sve u nameri da ekipa iz grada ljubavi nekako uspe da izbori opstanak u društvu najboljih.
Trenutno se Darko Lazović i drugari nalaze na osamnaestoj poziciji na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Speciju, koja se nalazi poziciju iznad, a upravo ove dve ekipe su u prošlom kolu odigrale meč bez pogodaka.
U goste Veroni dolazi Monca koja po svemu sudeći slovi za jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja Serije A, i to u svojoj premijernoj sezoni u društvu najboljih, pošto se klub koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija trenutno nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli i neće imati nikakvih problema oko opstanka u eliti.
Domaćinu su ovde bodovi daleko potrebniji pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu uz fantastičnu kvotu 2.55 u CircusBetu.

Roma – Sasuolo – 3+ @ 2.03 u Meridianbet

U poslednje vreme Roma pruža fenomenalne partije na oba fronta, pa je tako ekipa iz Rima u prošlom kolu Serije A na svom terenu savladala Juventus, a juče je italijanski predstavnik slavio i nad Real Sosijedadom u okviru prvog meča osmine finala Liga Evrope, a taj duel na Olimpiku je završen rezultatom 2:0.
Trenutno se Vučica nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i petoplasirani Milan.
Sasuolo je u prošlom kolu uz dosta sreće upisao trijumf na svom terenu protiv Kremoeneza i to nakon pogotka u poslednjim trenucima susreta, nakon čega se ekipa iz Ređo Emilije nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo pet bodova manjka u odnosu na sedmoplasirani Juventus.
Deluje da bi ovaj susret u Rimu mogao da nam donese dosta pogodaka pa je idealno da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.03.

Juventus – Sampdorija – 1 @ 1.37 u Mozzartbet

Juventus je juče ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Frajburga, čime je ekipa iz Torina napravila veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale Liga Evrope.
Nakon one kazne Saveza, svakako da će trofej u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju biti primarni cilj za Staru damu koja jedino na taj način može da dođe do plasmana u Ligu šampiona, što je godinama unazad primarni cilj ekipe iz Torina.
U prošlom kolu su Dušan Vlahović i drugari i pored činjenice da su odigrali jedan dosta dobar meč doživeli poraz na gostovanju kod Rome, pa se trenutno ova ekipa nalazi na sedmoj poziciji na tabeli.
Što se tiče Sampdorije, izabranike Dejana Stankovića ćemo po svemu sudeći sledeće sezone gledati u Seriji B pošto se Đenovljani trenutno nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo dvanaest osvojenih bodova.
Utisak je zaista da izabranici Masimilijana Alegrija neće imati previše problema na ovom meču pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.37 u Mozzartu.

Milan – Salernitana – 3+ @ 1.67 u Meridianbet

Poslednji susret 26. kola italijanske Serije A se igra na San Siru gde će Milan ugostiti Salernitanu. U veoma lepom raspoloženju Rosoneri dočekuju ovaj meč pošto je italijanski gigant pre samo nekoliko dana nakon remija sa Totenhem uspeo da dođe do plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, što je bez ikakve sumnje ogroman uspeh za ovu ekipu, koja u prethodnih nekoliko godina nije imala značajnije rezultate u evropskim takmičenjima.
U goste im ovog puta dolazi Salernitana koja se još uvek nalazi u bezbednoj zoni, a u prošlom kolu su Očoa i drugari remizirali na gostovanju kod Sampdorije kada nije bilo pogodaka.
Domaćin je svakako favorit na ovom susretu, ali nam deluje da bi ovaj meč između Milana i Salernitane mogao da nam donese i dosta golova, pa je idealno da probate sa igrom 3+ uz kvotu 1.67 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.