Tiket dana (subota, 11.03.2023)

Tiket dana

Fantastična ponuda nas očekuje danas u skoro svim ligama. Ostalo je još samo da krenu Skandinavci i imaćemo put kapacitet. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Totenhem – Notingem Forest – 1,2+ @ 1.75 u MaxBet

Veliko emotivno pražnjenje dođiveli su fudbaleri Totenhema u sredu kada nisu uspeli da zatresu mrežu Milana i tako su se oprostili od Lige šampiona za ovu sezonu. Ako planiraju da pokušaju i naredne, moraće da budu među četiri najbolja tima u Premijer ligi. Konkurencija je žestoka, dva su već jednom nogom u LŠ, to su vodeći Arsenal i aktuelni šampion Siti, a za preostala dva mesta bore se Mančester Junajted, Totenhem, Liverpul i Njukasl, pošto sumnjamo da Fulam, Brentford i Brajton mogu nešto u ovoj konkurenciji. U tri prethodna meča Pevci nisu dali gol, ispali su iz FA kupa od Šefild junajteda porazom od 1:0, identičan skor bio je na gostovanju u Vulverhemptonu, a sa MiIanom je bilo bez golova. Šumare moraju da pobede i ostanu na 4. mestu, na kom su sada. Gosti su četiri koal bez trijumfa i ponovo su ugroženi, što se opstanka tiče. Totenhem je jesenas slavio u Notingemu 2:0 u Premijer ligi, ali su Šumari pobedili u EFL kupu na svom terenu istim rezultatom. Naš tip je jedinica uz dva gola domaćina, a za T12+ kvota iznosi 1.75 u kladionici MaxBet.

Alaves – Lugo – 1,2+ @ 1.88 u MaxBet

Baskijci su žestoko razočarali u dva prethodna kola u španskoj Segundi. Prvo na svom terenu nisu uspeli da pobede Kartahenu, a onda su poraženi od Viljareala B. Na ta dva meča su primili samo jedan gol, ali nijednom nisu zatresli mrežu rivala. Sve je to stiglo neočekivano, posle serije od pet uzastopnih pobeda na kojima su postigli čak 16 golova. Verujemo da je ovo bila samo trenutna slabost napadača Alavesa i da će tim iz Vitorije lako izaći na kraj sa slabim Lugom, ekipom koja ne zna za pobedu od sredine decembra. Alaves je sada tek peti, ali ima samo četiri boda manje od lidera Las Palmasa. Ambicije nisu smanjenje i Baskijci đele nazad u La Ligu. Lugo je poslednji i čini nam se da se sprema za put u treću ligu. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina na ovom meču. za 1,2+ koeficijent je 1.88 u kladionici MaxBet.

Vesterlo – Kortrajk – T12+ @ 1.60 u MaxBet

Vesterlo je prijatno iznenađenje čak i za dobre poznavaoce prilika u belgijskoj Župiler ligi. Ova ekipa od starta sezone igra dobro i sada, na šest kola pre kraja regularnog dela šampionata, smeši im se plasman u doigravanje za Evropu. Naime, timovi koji su plasirani od 5. do 8. mesta razigravaće za mesto u Ligi konferencija. U prethodnom kolu poraženi su u Liježu od Standarda čime su prekinuli niz od šest meeva bez poraza sa tri pobede i tri remija. U tom intervalu pobedili su i vicešampiona Rojal Union, kome su dali četiri gola na svom terenu, dok su protiv Genta igrali 3:3. Očigledno se radi o timu sa dobrim napadom i verujemo da mogu bar dva puta da pogode mrežu Kortrajka, ekipe koja još nije obezbedila opstanak, a u poslednjih sedam kola ima samo jedan trijumf. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.60.

Sent Etjen – Amijen – 1 @ 1.88 u MaxBet

Zeleni iz Sent Etjena su se našli u drugoligaškom društvu i nisu se dobro snašči. Na sve se nadovezala i kazna Fudbalskog saveza o oduzimanju tri boda, pa je ovaj nekada slavni klub tavorio na dnu tabele. U poslednje vreme Sent Etjen je znatno popravio formu ali je kasno za uključivanje u borbu za povratak u La Ligu. Avr je već jednom nogom u eliti, a u mnogo boljoj situaciji od njih su i Bordo, Sošo i Mec. Sumnjamo da neko i razmišlja o eliti u momentu kada su tek na 13.. mestu i mnogo bliže zoni ispadanja. Ipak, Sent Etjen je u prethodnih pet kola osvojio 13 bodova, polse četiri vezana trijumfa u prošlom kolu su remizirali sa Bordoom u gostima. Amijen je bolje plasiran od svog domaćina, ali igraju znatno slabije u poslednje vreme. Posle tri vezana poraza uspeli su prošle subote da minimalnim rezultatom dobiju Pariz i, za sada, izbegnu selidbu u donju polovinu tabele Lige 2. Svakako da je Sent Etjen favorit i očekujemo da upiše još jednu pobedu. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 9.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.