Tiket dana (subota, 01.04.2023)

Tiket dana

Trebaće nam malo vremena da se naviknemo na ovako bogatu ponudu kakva nas očekuje narednih dana, posebno posle sušnog perioda za nama. Kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Kremoneze – Atalanta – 2 @ 1.70 u MaxBet

Ne znamo koliko su u Bergamu rešeni da ponovo igraju Ligu šampiona, ali zanmo da će to biti jako teško ostvarivo ukoluko ne trijumfuju u Kremoni. Atalata je pobedila Empoli u poslednjem kolu pred pauzu i tako prekinula niz od četiri uzastopna meča na kojima nisu osetili slast pobede, a osvojili su samo jedan bod. Takvim nizom ispali su iz ”velike četvorke”, tačnije skliznuli su na 6. mesto na tabeli. Ta četvrta pozicija je i dalje dostižna, naravno preduslov je da se Gasperinijev tim podigne i zaliči na onaj sa starta sezone. Milan je trenutno 4. ali gostuje kod Napolija, pa bi Atalanta trijumfom u Kremoni bila bodovno izjednačena sa ”rosonerima”, ako oni izgube pod Vezuvom. Naravno, ne zaboravljamo ni Romu koja ima dva boda više na 6. poziciji. Kremoneze je do sada ostvario samo jedan trijumf, i to su na svom terenu pobedili Romu. Zanimljivo je da se ova ekipa plasirala u polufinale kupa i već kroz četiri dana igra protiv Fiorentine. Taj meč je možda i važnijih za njih, s obzirom da će opstanak teško izboriti. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.70.

Sereng – Gent – 2,2+ @ 1.70 u MaxBet

Ako bismo tražili neko fiks ovog dana, prvo bismo se uhvatili za ovaj meč. Gent gostuje kod polsednjeplasiranog Serenga i mora da pobedi ako želi da sačuva distancu u odnosu na Klub Briž. To je važno zbog plasmana u plej-of, a Gent je trenutno na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje. Četiri kola pre kraja regularnog dela Župiler lige tri ekipe su sigurni učesnici plej-ofa, to su Genk, Rojal Union i Antverp, a za poslednju ulaznicu bore se Gent, Klub Briž, Vesterlo i Standard iz Liježa. U najboljoj poziciji je Gent, imaju dva boda više od prvog iza sebe, a to je aktuelni šampion Klub Briž, ali i nezgodnog rivala već u narednom kolu, pošto dočekuju Rojal Union. Istovremeno igraju u četvrtfinalu Lige konferencija, a prvi meč protiv Vest Hema na programu je već u četvrtak. Zato će želeti da brzo reše sve dileme sa Serengom i ostvare trijumf protiv tima koji je u prethodnih šest kola uzeo samo bod. Uz dvojku verujemo u bar dva gola gostiju, a za 2,2+ kvota je 1.70 u kladionici MaxBet.

Frajburg – Herta – 3+ @ 1.95 u MaxBet

Bilo bi baš bezveze da Frajburg popusti sada kada je blizu cilja, svom prvom plasmanu u Ligu šampiona. Naravno, potrebno je još mnogo pobeda do kraja sezone, ali su oni, svakako, jedan od timova koji s pravom pikiraju četvrto mesto. Trenutno su oni na toj poziciji, poslednjoj koja vodi u evropsku elitu, ali im prete timovi poput Lajpciga, Ajntrahta i Volfsburga. Mogu i oni da sustignu Union Berlin, posebno jer ovi ne igraju kao u prvom delu sezone, a Bajern i Dortmund deluju kao siguran dvojac za elitno takmičenje. Ove sezone Frajburg je igrao odlično u Ligi Evrope, plasirali su se u osminu finala i tamo naleteli na Juventus. Ispadanje od Stare dame nije smak sveta i brzo su se prebacili na domaći kolosek. Bez poraza u Bundesligi su već šest kola, a uskoro ih očekuje i nastup u četvrtfinalu DFB kupa. Herta ne može da se pohvali takvim rezultatima, oni se opet bore za opstanak, a trenutno su 16. na tabeli. To mesto donosi samo baraž, u kome su prošle sezone uspeli da uhvate slamku spasa. Težak posao ih očekuje u Frajburgu, ali verujemo da će se hrabrno suprotstaviti domaćinu. Naš predlog je 3+, a koeficijent je 1.95 u kladionici MaxBet.

AZ Alkmar – Herenven – 1 @ 1.55 u MaxBet

Alkamr je porazom u Enšedeu od Tventea sveo svoje šampionske snove bukvano na san. Trenutno su na 4. mestu sa osam bodova manje od vodećeg Fejnorda, a na ruku im nije išao ni trijufm tima iz Roterdama protiv Ajaksa u gostima. Ostaje bitka za drugo mesto koje takođe vodi u kvalifikacije za LIgu šampiona. Tu već bolje stoje, drugoplasirani Ajaks im beži samo dva boda, a sa Filipsovcima imaju identičan skor. Ostalo je još osam kola do kraja prvenstva i sasvim dovoljno utakmica da se stignu Kopljanici. Problem za AZ je to što i dalje igraju u Evropi, a njihov rival u četvrtfinalu Lige konferencija je belgijski Anderleht, pa su im šanse za polufinale ovog takmičenja sasvim realne. Pre toga moraju da savladaju Herenven, tim koji su dobili sa 2:0 jesenas u gostima. Herenven je na pauzu otišao posle pobede u Grningenu, što im je bio prvi trijumf posle četiri meča, tri u Erediviziji i jednog u kupu. Očekujemo pobedu Alkmara, možda ne laku, ali bi jedinica trebalo da dođe. Za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 1.55.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 8.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.