Tiket dana: Poeni igrača

I u noći ispred nas očekuju nas dve utakmice plej-ofa NBA lige, nadamo se jednako kvalitetne i uzbudljive kao i one noćašnje. Dva skoka Deandre Ejtona delila su nas od dobitka, ali evo nove prilike. Kvote i granice bile su aktuelne u trenutku pisanja predloga.

Džimi Batler (Majami) – Poeni + (granica 28,5) @ 1.85 u MaxBet

Majami je blizu finala Istoka. Ukoliko pobede Njujork na svom parketu biće blizu toga da izbace još jednu bolje plasiranu ekipu. Odmah na startu plej-ofa su eliminisali prvoplasirani tim Milvokija, a sada su blizu izbacivanja Njujorka, pošto vode 2:1 u seriji. Apsolutni junak svih ovih plej-of mečeva je Džimi Batler. Neverovatni bek je tokom sezone ubacivao prosečno24 poena, a sada u doigravanju ubacuje deset više u proseku. Propustio je jedan meč u seriji protiv Njujorka, i tada je Hit poražen. Bio je fantastičan u poslednjem meču sa Baksima kada je postigao 56 koševa, ali i u prvom protiv Niksa sa 42 poena. Sada mu je granica na 28,5, i verujemo da će je prebaciti, mada je bio baš na toliko poena u prošlom meču. Za (+) poene u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.85.

Džejlen Branson (Njujork) – Poeni + (granica 24,5) @ 1.85 u MaxBet

Niksi su izgubili prednost domaćeg terena i moraju da dobiju jednu utakmicu u Majamiju kako znaju i umeju. Prvu nisu uspeli, a sada je druga šansa. Jedan od onih koji su najkonstantniji u plej-of mečevima je bek Džejlen Branson. On nijednom nije ubacio manje od 20 poena, ali nije ni prebacio brojku od 30 koševa. Uglavnom zna se šta se od njega može očekivati, a trener Tom Tibodo ima puno poverenje u njega i prosečno ga drži na parketu 38 minuta u plej-ofu. U prethodnoj utakmici bio je najefikasniji u svom timu sa 20 poena, ali treba reći da je Njujork ubacio samo 86 koševa, pa je njegov učinak skoro četvrtina svih poena tima. Sada mu je granica na 24,5 koševa, koliki je njegov prosek i u regularnom delu, ali i u plej-ofu. Za (+) poene na Bransona kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Antonio Dejvis (L.A. Lejkers) – Poeni + (granica 25,5) @ 1.87 u MaxBet

Kada Dejvis ubaci tridesetak poena, Lejkersi pobeđuju. Problem je što sjajni centar nije ustalio formu, i kao da se još traži posle teže povrede stopala na početku godine. Ipak, kada je raspoložen prosto je nezaustavljiv, a njegovi Lejkersi vode protiv aktuelnog šampiona Golden Stejta sa 2:1 u pobedama, s tim da su napravili jedan brejk u San Francisku. Tokom sezone ubacivao je skoro 26 poena u proseku, ali mu je prosek manji u plej-ofu. U prethondom meču u Los Anđelesu postigao je 25 poena i imao 13 skokova, dok je utakmicu ranije, koju su Lejkersi izgubili, ubacio sa 11 koševa. Uglavnom igra bolje u ”gradu anđela”, pa i sada verujemo da će imati dobar učinak i ubaciti preko 25,5 poena, kolika mu je granica u kladionici MaxBet sa kvotom 1.87.

Endrju Vigins (Golden Stejt) – Poeni + (granica 16,5) @ 1.85 u MaxBet

Kanađanin mnogo donosi ”Ratnicima” u plej-ofu. Imao je odličan ligaški deo sezone i u timu sa takva tri poentera, kakvi su Stef Kari, Klej Tompson i Džordan Pul, uspeo je da ostvari prosek od 17 koševa. Vigins je u prošlom meču uz 16 poena imao i 9 skokova, a igrao je ”samo” 27 minuta. Aktivan je pod oba koša i odlično koristi dodavanja svojih saigrača, kada su oni prinuđeni na to. Njegova defanziva jako je važna i verujemo da će u ovom, četvrtom po redu, meču u seriji igrati mnogo više od 30 minuta, i da će dostići makar onu koju je imao u dresu Minesote, dok je igrao za Timbervulfse. Naš predlog su plus poeni na Vigisa, a granica je na 16,5 koševa sa kvotom 1.85 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu sa poenima košarkaša u kladionici MaxBet iznosi 11.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.