Najava i analiza: Serija A, 35. kolo: Verona overava opstanak, težak posao za Rosonere, Roma juri trijumf u Bolonji!

Od petka su na programu mečevi 35. kola italijanske Serije A, koje nam sa sobom donosi pregršt veoma interesantnih susreta.
Za razliku od prošlog kola, ovog puta neće biti nekog većeg derbija, ali daleko od toga da će biti nezanimljivo.
Novi šampion Napoli gostuje kod Monce, dok drugoplasirani Juventus ne bi smeo da ima previše problema na svom terenu protiv Kremonezea, kao ni Lacio protiv Lećea, bez obzira što su gostima preko potrebni bodovi u borbi za opstanak.
Nakon sjajne epizode u Ligi šampiona, Inter će ugostiti Sasuolo, dok njegov gradski rival, u ovom trenutku petoplasirani Milan putuje na gostovanje kod Specije, koja se nalazi u veoma teškoj situaciji.
Još dva tima koja se ravnopravno bore za plasman u evropska takmičenja, Atalanta i Roma, idu na gostovanja kod Salernitane, odnosno Bolonje.
Verona je nakon pobede u prošlom kolu nad Lećeom konačno izašla iz opasne zone, a ukoliko na svom stadionu pobede Torino, Darko Lazović i drugari bi vrlo lako i definitivno mogli da dođu do opstanka.
Od ostalih susreta izdvajamo mečeve između Fiorentine i Udinezea, kao i Sampdorije i Empolija, što će između ostalog biti i poslednji meč 35. kola Serije A.

Lacio – Leće – 1 @ 1.75 u Mozzartbet

Prvi meč 35. kola italijanske Serije A se igra na Olimpiku gde će Lacio ugostiti Leće. Iako u poslednje vreme beleži nešto slabije partije, Lacio i dalje drži sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na petoplasirani Milan.
U prošlom kolu su Lacijali upravo poraženi na gostovanju kod Milana, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Ovog puta im u goste dolazi Leće koji će imati dosta problema da sačuva prvoligaški status o čemu najbolje svedoči i trenutno šesnaesto mesto na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Leće poražen na svom terenu od direktnog rivala u borbi za opstanak, ekipe Verone, a taj susret je završen rezultatom 0:1.
Lacio nema pravo na kiks, i mišljenja smo da će domaća ekipa dosta lakše nego što se očekuje ovde ostvariti trijumf pa je topla preporuka jedinica uz kvotu 1.75 u Mozzartu.

Salernitana – Atalanta – 3+ @ 1.75 u Meridianbet

Prvi meč subotnjeg programa se igra u Salentu gde će Salernitana ugostiti Atalantu. Od kako je Paulo Sousa seo na klupu domaćina, Salernitana igra zaista sjajno i ono što je svakako najbitnije je da ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih, što naravno i jeste bio primarni cilj.
U prošlom kolu je Salernitana nažalost poražena na gostovanju kod Empolija, a taj duel u Toskani je završen rezultatom 2:1.
Atalanta je nakon nekoliko poprilično dobrih partija u prošlom kolu doživela poraz na svom terenu od Juventusa, a taj meč u Bergamu je završen rezultatom 0:2.
Iako Boginja i dalje ima šanse da se domogne Lige šampiona, utisak je da je realnije da ovu ekipu naredne sezone ipak gledamo u Ligi Evrope.
Salernitana dugo ne zna za poraz na svom terenu, a na sve to gosti moraju da idu na trijumf, pa je topla preporuka igra 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.

Specija – Milan – 2 @ 1.92 u CircusBet

Nakon nekoliko poprilično uspešnih sezona u Seriji A, nažalost, vrlo lako se može desiti da Speciju naredne sezone gledamo u Seriji B.
U ovom trenutku se tim iz Ligurije nalazi na osamnaestoj poziciji na tabeli koja je nažalost i poslednja koja na kraju prvenstva znači selidbu u niži rang. U prošlom kolu je Specija poražena na gostovanju kod Kremonezea, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Milan je nažalost u prvom polufinalnom susretu Lige šampiona doživeo poraz na svom terenu od Intera, kada je bilo 0:2, a utisak je da je ta pobeda Neroazura mogla da bude i ubedljivija.
Što se tiče Serije A, u ovom trenutku se Rosoneri nalaze na petom mestu na tabeli i ozbiljno im visi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
I jednoj i drugoj ekipi su potrebni bodovi, ali smo ipak mišljenja da će gosti iz Milana na suvi kvalitet doći do veoma važnog trijumfa u borbi za Ligu šampiona, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 uz kvotu 1.92 u CircusBetu.

Inter – Sasuolo – 3+ @ 1.61 u Meridianbet

Fudbaleri Intera u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj meč protiv Sasuola, pošto su Neroazuri slavili u prvom polufinalnom meču Lige šampiona na gostovanju kod Milana sa 0:2, čime je ovaj tim praktično došao nadomak velikog finala, što je nešto što je malo ko mogao da pretpostavi pre početka ove sezone.
Stvari polako ali sigurno idu na bolje i u Seriji A, a u ovom trenutku se Inter nalazi na četvrtom mestu na tabeli i drži sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman u elitno takmičenje.
U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija ostvarili trijumf na teškom gostovanju kod Rome, a taj susret u Rimu je završen rezultatom 0:2.
Sasuolo se nalazi u mirnoj zoni, i svakako da će ekipa iz Ređo Emilije do kraja šampionata igrati maksimalno rasterećeno. U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inter je veliki favorit, a treba očekivati i dosta pogodaka pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ uz kvotu 1.61 u Meridianu.

Verona – Torino – 1 @ 2.35 u Mozzartbet

Deluje da je Verona u najboljem mogućem trenutku ušla u pravu formu, a najbolji pokazatelj za to je što se ekipa iz grada ljubavi posle baš dosta vremena nalazi van zone ispadanja, konkretno na sedamnaestoj poziciji uz tri boda viška u odnosu na osamnaestoplasiranu Speciju.
U prošlom kolu su Darko Lazović i drugari ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Lećea, a taj susret je završen rezultatom 0:1.
Sa druge strane, Torino je u mirnoj zoni, i nažalost ova ekipa ponovo neće uspeti da se umeša u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja.
U ovom trenutku se popularni Bikovi nalaze na jedanaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je četa Ivana Jurića samo remizirala na svom terenu protiv Monce, kada je bilo 1:1.
Mišljenja smo da će Verona ostvariti novi trijumf, i možda na taj način i steći nenadoknadivu razliku u odnosu na Speciju, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 2.35 u Mozzartu.

Fiorentina – Udineze – GG @ 1.80 u Maxbet

Fiorentina je odigrala u četvrtak jako loš meč u okviru polufinala Lige konferencija, pošto je Viola na svom terenu mimo svih očekivanja poražena od švajcarskog Bazela, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče Serija A, u ovom trenutku se izabranici Vinćenca Italijana nalaze na sredini tabele, preciznije na osmoj poziciji uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na sedmoplasiranu Romu.
U prošlom kolu Serije A je Fiorentina doživela poraz na gostovanju kod Napolija, a taj susret podno Vezuva je završen rezultatom 1:0.
Udineze sa druge strane takođe nema previše takmičarskih ambicija do kraja prvenstva, pošto se popularne Zebre trenutno nalaze na devetom mestu na tabeli. U prošlom kolu je bez većih problema savladana prežaljena Sampdorija, rezultatom 2:0.
Biće ovo lepa prilika da oba trenera malo promešaju karte, a vrlo lako se može desiti da i jedni i drugi postignu makar po jedan pogodak na ovom susretu pa je preporuka igra GG uz kvotu 1.80 u Maxbetu.

Monca – Napoli – 3+ @ 1.90 u Meridianbet

Malo ko je mogao da pretpostavi da će fudbaleri Monce u svojoj premijernoj sezoni u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala pružati ovako dobre partije.
Naime, trenutno se tim koji je u vlasništvu legendarnog Silvija Berluskonija nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, i već dugo ova simpatična ekipa ne zna za poraz.
U prošlom kolu je Monca remizirala na gostovanju kod favorizovanog Torina, a taj susret je završen rezultatom 1:1.
Napoli je nedavno i definitivno došao do Skudeta i svakako da će svi navijači ove ekipe baš dugo pamtiti ovu sezonu. U prošlom kolu je četa Lučana Spaletija koji zaista radi fenomenalan posao na klupi ovog tima, ostvarila trijumf na svom stadionu protiv Fiorentine, kada je bilo 1:0.
Monca igra sjajno na domaćem terenu, očekuje se da gosti nastupe u nešto izmenjenom sastavu, ali golovi svakako ne smeju izostati, pa je topla preporuka igra 3+ za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.90.

Bolonja – Roma – 2 @ 2.45 u CircusBet

Bolonja je prvi deo šampionata odigrala poprilično loše, ali je ipak u nastavku prvenstva četa Tijaga Mote odigrala nekoliko zaista fenomenalnih mečeva, što je u ovom trenutku dovoljno za sredinu tabele.
U prošlom kolu je Bolonja remizirala na gostovanju kod Sasuola, pošto je taj susret u Ređo Emiliji završen rezultatom 1:1.
Na pet poslednjih mečeva ovaj tim je bez trijumfa, ali je i bilo za očekivati da ovaj tim igra nešto slabije nakon izborenog opstanka u društvu najboljih.
Za Romu je sa druge strane ovaj duel biti ili ne biti, pošto samo pobeda ostavlja kakvu takvu nadu za plasmanom u Ligu šampiona.
U ovom trenutku se izabranici Žozea Murinja nalaze na sedmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Atalanta, a treba napomenuti da je Roma u četvrtak ostvarila trijumf u prvom polufinalnom meču protiv Leverkuzena, kada je bilo 1:0.
Kao što smo napomenuli, Vučica mora da ide na sva tri boda, pa hrabro preporučujemo 2 koju kladionica CircusBet plaća sa fantastičnom kvotom 2.45.

Juventus – Kremoneze – 3+ @ 1.78 u Meridianbet

Kako sada stvari stoje, sva je prilika da ćemo Staru damu i naredne sezone gledati u Ligi šampiona, pošto se Juventus u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak pet bodova viška u odnosu na petoplasirani Milan.
U prošlom kolu su Bjankoneri ostvarili izuzetno važan trijumf na gostovanju kod Atalante, a taj susret je završen rezultatom 0:2. U međuvremenu je klub iz Torina u Ligi Evrope remizirao na svom terenu protiv Sevilje i to nakon pogotka Gatija u sedmom minutu sudijske nadoknade.
Kremoneze je u prošlom kolu dao sebi novu nadu kada je u pitanju borba za opstanak, pošto je tim iz Kremone na svom terenu savladao Speciju sa 2:0, pa se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na devetnaestom mestu na tabeli.
Veliko je pitanje sa kojim timom će Masimilijano Alegri izaći protiv Kremonezea, pa samo iz tog razloga se fokusiramo na igru na golove, a ne na jedinicu. Kladionica Meridianbet je za igru 3+ pripremila koeficijent 1.78.

Sampdorija – Empoli – GG @ 1.80 u Maxbet

Poslednji susret 35. kola italijanske Serije A se igra u Đenovi gde će snage odmeriti Sampdorija i Empoli.
Nažalost, Sampu ćemo sledeće sezone gledati u Seriji B, što je svakako i očekivano pošto ova ekipa ima ogromnih problema od samog starta šampionata.
U prošlom kolu su Đenovljani poraženi na gostovanju kod Udinezea, a taj susret su Zebre iz Udina rešile u svoju korist rezultatom 2:0, nakon čega je Sampdorija i zvanično ispala iz lige.
Empoli se nalazi trenutno na četrnaestom mestu na tabeli i sva je prilika da ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u Seriji A. Kada je to bilo najpotrebnije, tim iz Toskane je vezao dva trijumfa, i to oba na domaćem terenu.
Nakon što je savladana Bolonja sa 3:1, Empoli je u prošlom kolu bio bolji i od Salernitane, pošto je taj susret završen rezultatom 2:1.
Sampdorija će dati sve od sebe da do kraja šampionata odigra časno i pošteno, a vrlo lako se može desiti da nam ovaj susret u Đenovi donese golove na obe strane, pa savetujemo da probate sa igrom GG uz kvotu 1.80 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.