Tiket dana (nedelja, 28.05.2023)

Danas se spušta zavesa na nekoliko liga, Premijer liga Engleske je ona najznačajnija, ali će fajront biti sviran i u Holandiji i Srbiji. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanj tiketa.

Everton – Bornmut – 1 @ 1.50 u Mozzartbet

Karamelama je ostalo da pobede Bornmut i igraće sigurno i naredne sezone u Premijer ligi. Mnogo ostalih rezultata išlo je na ruku Evrtona u poslednjim kolima i oni su došli u situaciju da sami odlučuju o svojoj sudbini. Od Lestera i Lidsa imaju dva boda više, pa ako savladaju Trešnjice biće nedostižni i za LIsice i za Jorkširce, koji će se u tom slučaju pridružiti Sautemptonu na putu u Čempionšip. Gosti nemaju veliki motiv na Gudisonu, igraće za čast, ali i za mnogobrojne navijače Lestera i Lidsa. Ipak, bodvi su za domaćina zlata vredni i sumnjamo da će tim Šona Dajša dozvoliti bilo kakavo iznenađenje. Bornmut je svoj cilj ispunio, ostaje u ligi u koju se vratio prošlog proleća. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.50.

Rajo Valjekano – Viljareal – 2 @ 2.35 u Mozzartbet

U Španiji je ostalo da se odigraju još dva kola a ekipa Viljareala se još uvek nada da može do četvrtog mesta i plasmana u Ligu šampiona. Gledajući tabelu to će biti vrlo teško, Sosijedad beži pet bodova i dovoljna su mu dva boda u dve poslednje utakmice da ostanu četvrti. Međutim, Baskijci imaju dva teška rivala na kraju sezone. Prvo gostuju Atletiku u Madridu i na kraju dočekuju Sevilju. Ako osvoje samo jedan bod u ta dva meča, Žuta podmornica bi sa šst bodova bila ispred njih zbog boljeg međusobnog skora i pored istog broja bodova. Motiv za Viljareal u Valjehasu postoji, u dobroj su formi i imaju pet pobeda i jedan remi u poslednjih šest kola. Za to vreme Rajo Valjekano ima četiri poraza i pobedu u pet poslednjih kola. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.35.

Groningen – Sparta – T22+ @ 1.87 u Mozzartbet

U poslednjem kolu holandske Eredivizije igra se nekoliko važnih mečeva za poredak na vrhu. Titula ide Fejnordu, to je jasno, ali je još uvek nepoznato da li će drugi biti PSV ili Ajaks, pošto ta pozicija vodi u kvalifikacije za ligu šampiona. Oba tima imaju teške rivale, Filipsovci gostuju u Alkmaru a Kopljanici u Enšedeu kod Tventea. Poraz PSV-a i pobeda Ajaksa vodi tim iz Amsterdama na drugo mesto. Izbeći ćemo te utakmice i predložiti meč u kome Sparta iz Roterdama gostuje u Groningenu. Domaćin je ispao iz lige, špto jeste veliko iznenađenje, a uz to je i kažnjen i igraće bez publike. Sparta je odlično odigrala sezone i završiće je na šestom mestu. Plasirala se u plej-of i igraće za Ligu konferencija. Očekujemo otvorenu igru i bar dva gola gostiju. Za T22+ koeficijent iznosi 1.87 u kladionici Mozzartbet.

Regenzburg – Hajdenhajm – 2 @ 1.47 u Mozzartbet

Samo jedan pobeda deli tim Hajdenhajma od istorijskog plasmana u Bundesligu. Pred poslednje kolo ovaj tim zauszima drugu poziciju u Cvajti i ima bod više od trećeplasiranog Hamburgera. Povoljna okolnost je što Hajdenhajm gostuju u Regenzburgu a domaćin je ostao bez šansi za opastanak još u prošlom kolu. Jan Regenzburg je slavio u Braunšvajgu ali je ostao na pretposlednjem mestu. Da bi se plasirao makar u baraž morao bi da pobedi Hajdenhajm a da Arminija izgubi u Magdeburgu, i da na te dve utakmice upuna razlika bude veća od pet golova, jer za toliko ima bolju gol razliku tim iz Bilefelda u odnosu na Hajdenhajm. Čak i da sve nije tako, da Regenzburg obična pobeda ostavlja u ligi, ne bismo verovali u nju. Gosti su bolji tim i sigurno neće propustiti ovakvu šansu, kada su već nekoliko puta pokušavali u baražu, neuspešno. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.47.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 9.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.