Tiket dana (sreda, 31.05.2023)

Ni danas se ne možemo pohvaliti nekom velikim izborom ali se barem igra finale Lige Evrope. Mi smo pranašli parove i nekih drugih takmičenja. Predložene kvote važile su u vreme pisanja teksta.

Landskrona – Treleborg – T12+ @ 1.98 u MaxBet

Domaći tim je u prošlom kolu prekinuo niz od četiri utakmice bez poraza u kojima je osvojio čak deset bodova. Time je Landskrona nadoknadila nešto slabiji start kada su u prva četiri kola ima čak tri poraza. Njihov rival, ekipa Treleborga, samo je jednom mesto ispod njih, ali od starta igra na mahove, tačnije na seriju. Posle tri uzastopna poraza Treleborg je sada vezao tri pobede, dve na svom terenu i jednu na strano. Teško je da će neko od ova dva tima da se uključi u borbu za plasman u elitni rang švedskog fudbala, ali ko zna, liga je veoma izjednačena i samo se Utsikten pomalo izdvojio na vrhu. Primera radi osma Landskrona ima samo četiri boda mnaje od drugoplasiranih Vasterasa i GAIS-a. Domaćin je blagi favorit, ali nam je relanije da odigramo na golove pošto ih i Treleborg daje dosta, ali i prima. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ kvota je 1.98 u kladionici MaxBet

Breda – Emen – GG3+ @ 1.85 u MaxBet

Ovo je utakmica plej-ofa holandske Erstedivizije, Emen je bez borbe stigao u polufinale, dok je Breda morala da, posle dve utakmice, izbaci Mastriht. Oba meča protiv MVV-a Breda je dobila, bilo je 1:0 i 4:1, pa sa dosta optimizma dočekuju tim koji je ove sezone igrao u elitnmo rangu. Emen je zauzeo 16. mesto, ostavio je iza sebe Kambur i Groningen koji su direktno ispali, ali nije uspeo da prestigne još jedan tim i izbegne baraž. Za to je najviše sam kriv, pošto su poraženi u poslednja četiri kola Eredivizije. Breda je u drugoj ligi završila sezonu na šestom mestu i bili su daleko od direktnog povratka u prvu ligu i plej-of je bio maksimum za njih. Emen bi trebaloda je favorit u ovom dvomeču, ali u prvoj utakmici je sve moguće. Naš predlog su golovi i verujemo da će ih biti na obe strane i barem tri ukupno. Za GG3+ kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Ejupspor – Bodrumspor – 1x,0-2 @ 2.30 u MaxBet

U drugoj ligi Turske stiglo se do polufinala plej-ofa. U Super ligu direktno su se plasirale dve prvoplasirane ekipe, to su Samsum i Rize, dok se narednih pet timova bori za još jedno upražnjeno mesto. U prednosti je trećeplasirani Pendiksor koji je automatski u finalu plej-ofa, dok se ostale četiri ekipe nadmeću za mesto drugog finaliste. Ejupspor je u prvoj rundi doigravanja bio uspešniji od Sakarije kao gost i slavio minimalnu pobedu. Za to vreme je Bodrumspor na svom terenu slavio sa 3:1 protiv Gectepea i iskoristio bolji plasman nakon regularnog dela sezone. U polufinalu se igraju dve utakmice i teško da će se nešto rešiti nakon prve utakmice. Kao bolje plasirani tim nakon ligaškog dela Bodrum ima mogućnost da revanš igra na svom terenu, pa će u prvoj utakmici pokušati da ostvai što bolji rezultat. Ejupspor mora da stekne neku prednost pre odlazak u poznato letovalište, a u tou regularnog dela oba tima su dobila utakmice kada su bili domaćini. Ejup je slavio sa 1:0, pa neki sličan rezultat očekujemo i sada. Naš predlog je dupla šansa na Ejup uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota je 2.30 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 8.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.