Tiket dana (četvrtak, 31.08.2023)

Tiket dana

Večeras definitivno saznajemo imena svih učesnika grupne faze u tri evropska kupa. Završavaju se kvalifikacije u Ligi Evrope i Ligi konferencija.

Čukarički – Olimpijakos – 2 @ 1.70 u MaxBet Bonus Tip

Po rezultatu, Čukarički se nije obrukao na Karaiskakiju, ali je razlika u kvalitetu dva tima bila više nego vildljiva. Gol koji su Brđani dali u sudijskoj nadoknadi ostavlja im šansu da u revanšu nadoknade dva gola minusa, ali to nije realna priča. Olimpijakos mora da igra makar Ligu Evrope u kojoj su timovi mnogo jači nego u Ligi konferencija. Pored toga revanš se igra u Leskovcu, a sigurni smo da će mnogo navijača Pirejaca stići na jug Srbije i da će crveno-beli imati veću podršku od domaćina meča. Čukarički je u krizi od promene trenera, Matić se još nije snašao, pa su posle poraza od IMT-a, u prošlom kolu odigrali bez golova sa Radnikom na Banovom Brdu. Dvojka je izvesna, Olimpijakos mora da ”radi” na svom koeficijentu, a koeficijent je 1.70 u MaxBet Bonus Tip-u.

Lugano – Rojal Union – T22+ @ 2.25 u MaxBet

U prvom meču Belgijanci su slavili sa 2:0 i stekli lepu prednost pred duel u italijanskom delu Švajcarske. Lugano se predstavio kao odličan rival, čak je imao i veći posed lopte, ali nije uspeo da postigne makar gol, što bi mu mnogo značilo pred revanš. Ovako moraju da se otvore od samog strata, a Rojal Union je tim koji ume da iskoristi prazan prostor u odbrani protivnika. Golova bi moglo da bude više nego u prvom meču, Lugano je dao šest komada Iverdonu u svom poslednjem prvenstveno meču, i sada je na odličnom drugom mestu iza Ciriha. Sent Žiloaz je razočarao ubedljivim porazom od Mehelena i moraće da se opravda pred navijačima, i da se, još jednom, plasira u grupnu fazu Lige Evrope. Naš predlog je gost daje dva gola, a za T22+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.25.

Bran – AZ Alkmar – GG3+ @ 1.85 u MaxBet

Očekivali smo goleadu u prvom okršaju između Alkmara i Brana, a na kraju je rezultat glasio 1:1. Ovakvim ishodom mnogo je zadovoljniji norveški tim, koji sada ima šansu da pobedom u svom Bergenu ode u grupnu fazu trećeg po jačini evropskog kupa, a prošle sezone, u ovo vreme, igrali su u drugoj ligi Norveške. Ipak, uspeli su da osvoje kup ove zemlje, pobede u finalu Lilestrem i evo ih sada na pragu jeseni u Evropi. Ma koliko Bran igrao dobro ovog leta, i proleća, naravno, AZ je mnogo iskusniji kada su evropski mečevi u pitanju, a pritom igra bolje u gostima. Neće ni Holanđanima biti lako na severu, a ovo će morati da ode u 3+, sa golovima na obe strane. Konačni pobednik je krajnje neizvestan, pošto obema ekipama trebe vo takmičenje da bi promovisali svoje mlade fudbalere za prodaju. Za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.85.

Ajntraht – Levski Sofija – 1/1,2+ @ 1.90 u MaxBet

Sigurni smo da je gol Francuza Fadige, koji samo što je ušao u igru, srušio ogroman broj tiketa u prošli četvrtak. Naime, tim pogotkom Levski je u 95. minutu izjednačio protiv Ajntrahta u Sofiji i odlazi u grad na Majni u egalu. Ajntraht je bio konkretniji u Bugarskoj, ali je Levski pokazao da može da se nadmeće i sa nemačkim klubovima. Nisu imali sreće u žrebu i, najverovatnije, njihov put kroz Evropu završiće se u bankarskom centru, ali će spoznaja da mogu biti konkurenti zančiti za naredno leto,a ko i bodovi koje su osvojili za koeficijent. Orlovi iz Frankfurta već dugo igraju evropske kupove, osvojili su Ligu Evrope pre dve godine i nastup u Ligi konferencija, nakon Lige šampiona, je veliki korak unazad, ali bilo bi još gore da uopte ne igraju u Evropi. Zato verujemo u lak trijumf Kolo Muanija i društva, a naš predlog je prelaz 1/1 uz bar dva gola domaćina. Za 1/1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 13.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.