Tiket dana (petak, 15.09.2023)

Tiket dana

Nakon skoro dve nedelje pauze, od petka nas ponovo očekuju mečevi u najjačim evropskim ligama, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz francuskog i španskog šampionata, ali i jedan meč iz nemačke Cvajte.
Naravno, podsećanje da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

PSŽ – Nica – 1-1 @ 2.20 u Maxbet

Prvi duel u dnevnom tiketu za petak nam stiže iz Lige 1, gde će aktuelni šampion Francuske, ekipa PSŽ-a, ugostiti Nicu.
Tim sa Parka Prinčeva nije na najbolji mogući način započeo ovaj šampionat, pošto su Kilijan Embape i drugari u prva dva kola odigrali samo nerešeno, prvo protiv Lorijena na svom terenu, a kasnije i protiv Tuluza u gostima.
Ipak, kako vreme prolazi deluje da stvari polako ali sigurno dolaze na svoje mesto, pošto je prvo savladan aktuelni vicešampion Lans na Parku Prinčeva sa 3:1, da bi nakon toga u velikom derbiju francuskog fudbala, PSŽ bio bolji na gostovanju kod Liona, kada je bilo više nego ubedljivih 1:4.
Klub iz prestonice već u utorak očekuje težak posao na startu ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, pošto će Parižani ugostiti Borusiju iz Dortmunda.
Nica se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli, i ono što je možda i najbitnije je da ovaj tim do sada nema niti jedan poraz na svom kontu.
Nakon tri vezana remija u prva tri kola, Nica je u prošlom kolu slavila na svom stadionu protiv Strazbura, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Ipak, utisak je da ovo gostovanje kod Parižana dolazi u najgorem mogućem trenutku, i svakako smo mišljenja da je PSŽ veliki favorit na ovom susretu protiv tima sa Azurne obale.
Očekuje se da domaćin od prvog minuta krene ofanzivno ka golu gostiju, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 uz kvotu 2.20 u Maxbetu.

Rajo Valjekano – Alaves – 1 @ 2.00 u Maxbet

Drugi duel iz dnevnog tiketa za petak nam sitže iz španske La Lige, gde će u Valjehasu ekipa Rajo Valjekana ugostiti Alaves.
Domaćin je imao početak iz snova, pošto je u prvom kolu savladana Almerija na gostovanju, a potom i Granada, a oba puta je rezultat bio 0:2.
Međutim, kada se očekivalo da ta dva “brejka” Rajo Valjekano materijalizuje i na svom terenu, usledio je katastrofalan poraz od Atletiko Madrida, pošto su Jorgandžije na tom duelu slavile sa 0:7.
Nakon toga je klub iz Valjehasa u prošlom kolu poražen i od Betisa na strani, rezultatom 1:0, a sigurno je da je to ruku na srce i bilo očekivano.
Sa druge strane, primarni cilj Alavesa ove sezone biće opstanak u društvu najboljih, i odmah na prvu vidimo da to neće biti nimalo lak zadatak, međutim, raduje početak sezone za tim iz Baskije.
Trenutno se Alaves nalazi na odličnom devetom mestu, a do sada je ova simpatična ekipa upisala dva trijumfa na svom terenu, ali i očekivano doživela dva poraza na strani, gde Baskijci po tradiciji i igraju dosta loše.
U prošlom kolu je savladan Valensija na domaćem terenu, rezultatom 1:0, i to iz jedinog šuta ka golu protivnika.
Ipak, smatramo da će domaćin pokazati na ovom duelu da dva uvodna trijumfa nisu bila slučajnost, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu uz sjajnu kvotu 2.00 u Maxbetu.

Nirnberg – Grojter Firt – 4+ @ 2.80 u Maxbet

Najzad, poslednji susret u dnevnom tiketu za petak nam stiže iz nemačke Cvajte, gde će snage odmeriti Nirnberg i Grojter Firt.
Nirnberg za sada igra po sistemu toplo-hladno, a trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova, što je za tri poena više u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Nirnberg doživeo poraz na gostovanju kod Kajzerslauterna, a pitanje pobednika tog susreta je rešeno već nakon 30. minuta meča kada je domaćin imao čak tri gola prednosti.
Pre toga je Nirnberg nakon preokreta slavio na svom terenu protiv Vehena, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
U goste im stiže Grojter Firt, koji će sasvim sigurno želeti da se umeša u borbu za plasman u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, ali je veliko pitanje koliko je to u ovom trenutku realno.
Ternutno se dojučerašnji prvoligaš nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda, a nakon početnog trijumfa u prvom kolu nad Padebornom, kada je bilo čak 5:0, Grojter Firt je vezao četiri meča bez trijumfa, uključujući i duel poslednjeg kola gde je ovaj tim na svom terenu poražen od Hanovera, rezultatom 1:3.
Oba tima će sasvim sigurno ići na trijumf, i generalni utisak je da bi ovo mogao da bude susret sa pregršt pogodaka, pa toplo preporučujemo igru 4+ uz fantastičnu kvotu 2.80 u Maxbetu.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Maxbet iznosi 12.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.